ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rio Hotel Macau

Rua de Luis Gonzaga Gomes 33, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Kupaonica Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Apartman Rio Hotel Macau Makao - Interijer hotela Rio Hotel Macau Makao - Predvorje Rio Hotel Macau Makao - Bazen Rio Hotel Macau Makao - Pub/salon Rio Hotel Macau Makao - Restoran Rio Hotel Macau Makao - Spa centar Rio Hotel Macau Makao - Spa centar Rio Hotel Macau Makao - Noćni klub
Rio Hotel Macau Makao - Spa centar Rio Hotel Macau Makao - Predvorje Rio Hotel Macau Makao - Bazen Rio Hotel Macau Makao - Dvorana za fitness Rio Hotel Macau Makao - Restoran Rio Hotel Macau Makao - Sadržaji Rio Hotel Macau Makao - Restoran Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela Rio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela Rio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela
Područje Grad Macau Broj soba: 449

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 814recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (814)
Razvrstati po:
Yip Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. prosinca 2014.
Nice hotel

comfort room, clean , newly renovate
8
was stay for one night, comfort , clean & big room. staff was helpful & friendly.
Dooho K. Solo putnici South Korea, 13. prosinca 2014.
location is far from downtown but not problem

wide , clean room and friendly response
9,7
We stayed very wide and clean room than before. It maybe all repaired so, very satisfied. Location is not close downtown but that's not problem only 10~15 minute on foot. There is many local resturants near here, tastes are not bad. Recomend HOSHU FAN DIAN. all foods sttisfied your taste.
Jessie L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 11. prosinca 2014.
Good location

Good location
7,7
Man L. Solo putnici Hong Kong, 8. prosinca 2014.
the room very big!!!

i love the toliet
9,3
Ricky W. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 29. studenog 2014.
Business owner

Location
6,3
AC was not strong enough. Shower room water gutter was clog. Room wifi always didn't work.
Fu-Hsing C. Poslovni putnici Taiwan, 29. studenog 2014.
good

goodgoodgood
10
goodgoodgoodgoodgood
Nassir T. Parovi Canada, 29. studenog 2014.
Not bad, but a bit pricey

Staff, Comfort,
9
We got upgraded to the premium room, and it was huge and very comfortable. Location isn't too bad...about 15-20 min walk to Senado square and 5-10min to Grand Lisboa. Would recommend it for sure.
Ting L. Poslovni putnici Hong Kong, 9. studenog 2014.
Fair price

good location, clean, fair price
7
Sally Y. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 4. studenog 2014.
Difficulty to have any refreshment before 5pm,

Room very clean, local convenient, and hotel staff very helpful
8,7
Yes, this hotel clean & conformable to stay, location only very convenient, dinning near hotel, and hotel also got casino but no slot machine.
Szan T. Solo putnici Singapore, 31. listopada 2014.
Overall a good stay except for a isolated issue

Quiet room; generally good staff and servicep
6
The hotel was good overall except on the last day, I found a dead cockroach on the other bed which I thankfully did not sleep on. ( I was given a twin room though I was a solo traveller.) the duty manager came down to have a look and apologized. It was possibly because they just had a fumigation exercise a few days ago. Despite this incident, I would say the hotel is quite well managed and the check in staff made an effort to fulfil my request for a quiet room.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Rio Hotel Macau MakaoRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - KupaonicaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - ApartmanRio Hotel Macau Makao - Interijer hotelaRio Hotel Macau Makao - PredvorjeRio Hotel Macau Makao - BazenRio Hotel Macau Makao - Pub/salonRio Hotel Macau Makao - RestoranRio Hotel Macau Makao - Spa centarRio Hotel Macau Makao - Spa centarRio Hotel Macau Makao - Noćni klubRio Hotel Macau Makao - Spa centarRio Hotel Macau Makao - PredvorjeRio Hotel Macau Makao - BazenRio Hotel Macau Makao - Dvorana za fitnessRio Hotel Macau Makao - RestoranRio Hotel Macau Makao - SadržajiRio Hotel Macau Makao - RestoranRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotelaRio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotelaRio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A04