Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rio Hotel Macau

Rua de Luis Gonzaga Gomes 33, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Kupaonica Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Apartman Rio Hotel Macau Makao - Interijer hotela Rio Hotel Macau Makao - Predvorje Rio Hotel Macau Makao - Bazen Rio Hotel Macau Makao - Pub/salon Rio Hotel Macau Makao - Restoran Rio Hotel Macau Makao - Spa centar Rio Hotel Macau Makao - Spa centar Rio Hotel Macau Makao - Noćni klub
Rio Hotel Macau Makao - Spa centar Rio Hotel Macau Makao - Predvorje Rio Hotel Macau Makao - Bazen Rio Hotel Macau Makao - Dvorana za fitness Rio Hotel Macau Makao - Restoran Rio Hotel Macau Makao - Sadržaji Rio Hotel Macau Makao - Restoran Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela Rio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela Rio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela
Područje Grad Macau Broj soba: 449

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1161recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1161)
Razvrstati po:
Wei N. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 31. srpnja 2015.
spacious room

swimming pool, spacious room,
7,3
i like the room as it is very big while we are booking the deluxe twin room which has 2 queen beds. the room is located at 20th floor which can have a better view of the city. There is a bus station outside the hotel( forget the bus number). This hotel provide free shuttle to macau ferry terminal,but not gongbei border.
Prijavi ovu recenziju
Teik S. Parovi Malaysia, 28. srpnja 2015.
relax

Sleep, relax and Sleep
7,7
Prijavi ovu recenziju
Liviani N. Parovi Indonesia, 27. srpnja 2015.
Surprise is waiting in your room

Spacious room, Strong water pressure in shower, Newly renovated
6
On our arrival, the front door staff did not help us with our luggage. At the reception, the check-in was super slow, we were waiting for 30 minutes to get our room. Our room was OK and spacious, newly renovated. The bed is so so. It has strong water pressure in the shower. There is no international but domestic TV channels. The location is not in UNESCO world heritage and public transports only available to certain places. We got "surprised" in the first night of our stay, as Cockroach were crawling on our face when we were sleeping. We managed to catch the cockroach, reported the case to duty manager and moved to higher floor. We do not recommend this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Monalisa B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. srpnja 2015.
Its location was not what we were looking for

Well, the reception were courteous and firm. Check-in and check-out were fast. The housekeeping really cleaned up well. The room were spacious.
7
First, I had two bookings one was under my husband's name unfortunately he could not make it to Macau. Reservation insisted on following the rules which was inconvenient but I understood that they were following their protocol. I just think they should be more flexible as per the case requires. The rooms were spacious. I felt like the rooms were not sound-proof but because even the hallways were carpeted the noise were minimal. The deluxe room both had a shower and a bathtub which was nice. Everything was clean. We even had a minibar inside and a safety vault. Wifi in the rooms was also strong. However, the worst thing about our stay is its location. It is far from all the action and the lights. Good thing they have a free shuttle ride to the ferry terminal and from there you can go to the other hotels which also provide free shuttle service from there. When u are in for a staycation this will do the job but if u want to be in the middle of where the action happens then you are not at the right side of town. The Ruins is not too near yet not too far but that is all it is kinda proximate to. Over-all it is good except the location. Good thing we were there long enough to enjoy the sights even though they were a bit far from where we were in Rio.
Prijavi ovu recenziju
Chung K. Grupe Singapore, 20. srpnja 2015.
Life at Rio

Room is huge! Convenient location. Great value for money
8
Was good. The housekeeping team did not turnover the room until you are out. Was never disturbed when in room
Prijavi ovu recenziju
Yuet N. Parovi Hong Kong, 19. srpnja 2015.
very good

clean,cozy & staff very nice
7,3
Prijavi ovu recenziju
Victor C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. srpnja 2015.
Value for money

Clean, new and spacious. However Casino is not established
7,7
Room is comfortable and relaxing.
Prijavi ovu recenziju
Wee T. Parovi Malaysia, 18. srpnja 2015.
recommended to friend

good location, clean and good service
10
satisfaction
Prijavi ovu recenziju
Ming C. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 17. srpnja 2015.
Room is big and cleaness. It's value of money.

Clean, Comfort, Convenient
8,3
Big, Clean, Comfort, Convenient, Value of Money!!
Prijavi ovu recenziju
Yar L. Parovi Malaysia, 13. srpnja 2015.
Not bad

Got shuttle bus to ferry terminal, convenience for dining
7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Rio Hotel Macau MakaoRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - KupaonicaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - ApartmanRio Hotel Macau Makao - Interijer hotelaRio Hotel Macau Makao - PredvorjeRio Hotel Macau Makao - BazenRio Hotel Macau Makao - Pub/salonRio Hotel Macau Makao - RestoranRio Hotel Macau Makao - Spa centarRio Hotel Macau Makao - Spa centarRio Hotel Macau Makao - Noćni klubRio Hotel Macau Makao - Spa centarRio Hotel Macau Makao - PredvorjeRio Hotel Macau Makao - BazenRio Hotel Macau Makao - Dvorana za fitnessRio Hotel Macau Makao - RestoranRio Hotel Macau Makao - SadržajiRio Hotel Macau Makao - RestoranRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotelaRio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotelaRio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotelaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Interijer hotelaRio Hotel Macau Makao - SadržajiRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - KupaonicaRio Hotel Macau Makao - KupaonicaRio Hotel Macau Makao - KupaonicaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Dvorana za fitnessRio Hotel Macau Makao - BazenRio Hotel Macau Makao - RestoranRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Obližnje atrakcijeRio Hotel Macau Makao - Obližnje atrakcijeRio Hotel Macau Makao - Obližnje atrakcijeRio Hotel Macau Makao - Obližnje atrakcijeRio Hotel Macau Makao - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07