ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rio Hotel Macau

Rua de Luis Gonzaga Gomes 33, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Kupaonica Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Apartman Rio Hotel Macau Makao - Interijer hotela Rio Hotel Macau Makao - Predvorje Rio Hotel Macau Makao - Bazen Rio Hotel Macau Makao - Pub/salon Rio Hotel Macau Makao - Restoran Rio Hotel Macau Makao - Spa centar Rio Hotel Macau Makao - Spa centar Rio Hotel Macau Makao - Noćni klub
Rio Hotel Macau Makao - Spa centar Rio Hotel Macau Makao - Predvorje Rio Hotel Macau Makao - Bazen Rio Hotel Macau Makao - Dvorana za fitness Rio Hotel Macau Makao - Restoran Rio Hotel Macau Makao - Sadržaji Rio Hotel Macau Makao - Restoran Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela Rio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela Rio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela
Područje Grad Macau Broj soba: 449

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 791recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (791)
Razvrstati po:
Ting L. Poslovni putnici Hong Kong, 9. studenog 2014.
Fair price

good location, clean, fair price
7
Sally Y. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 4. studenog 2014.
Difficulty to have any refreshment before 5pm,

Room very clean, local convenient, and hotel staff very helpful
8,7
Yes, this hotel clean & conformable to stay, location only very convenient, dinning near hotel, and hotel also got casino but no slot machine.
Szan T. Solo putnici Singapore, 31. listopada 2014.
Overall a good stay except for a isolated issue

Quiet room; generally good staff and servicep
6
The hotel was good overall except on the last day, I found a dead cockroach on the other bed which I thankfully did not sleep on. ( I was given a twin room though I was a solo traveller.) the duty manager came down to have a look and apologized. It was possibly because they just had a fumigation exercise a few days ago. Despite this incident, I would say the hotel is quite well managed and the check in staff made an effort to fulfil my request for a quiet room.
Leandro L. Grupe Philippines, 30. listopada 2014.
nice hotel in macau city

value for money, the spa and the big rooms
8,3
i had pleasant stay the location is perfect it is in the middle of macau cry a few walking distance too everything the room were nice and spacious even has a 5 star feel too it. it has also the most beautiful spa in macau i in my opinion.
Lai N. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 27. listopada 2014.
Rio Hotel Macau
8
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Miroslaw G. Solo putnici Poland, 24. listopada 2014.
OK but price it's too high

Clean And good service
9,3
Koh C. Parovi Malaysia, 24. listopada 2014.
Good

Good
8
Filingda V. Parovi Indonesia, 23. listopada 2014.
Worth the price

Spacious, close to transportation, clean
7
Soong K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 22. listopada 2014.
room size

room size,casino,pool
6,3
value for money
Piang C. Poslovni putnici Malaysia, 17. listopada 2014.
Cozy big room and easy access to casinos around

Big room, walking distance to casinos and reasonably good speed internet
8,7
The stay was pleasant and I was upgraded to bigger room. The service is good and I would come back staying there.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Rio Hotel Macau MakaoRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - KupaonicaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - ApartmanRio Hotel Macau Makao - Interijer hotelaRio Hotel Macau Makao - PredvorjeRio Hotel Macau Makao - BazenRio Hotel Macau Makao - Pub/salonRio Hotel Macau Makao - RestoranRio Hotel Macau Makao - Spa centarRio Hotel Macau Makao - Spa centarRio Hotel Macau Makao - Noćni klubRio Hotel Macau Makao - Spa centarRio Hotel Macau Makao - PredvorjeRio Hotel Macau Makao - BazenRio Hotel Macau Makao - Dvorana za fitnessRio Hotel Macau Makao - RestoranRio Hotel Macau Makao - SadržajiRio Hotel Macau Makao - RestoranRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotelaRio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotelaRio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C07