ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rio Hotel Macau

Rua de Luis Gonzaga Gomes 33, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Kupaonica Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Apartman Rio Hotel Macau Makao - Interijer hotela Rio Hotel Macau Makao - Predvorje Rio Hotel Macau Makao - Bazen Rio Hotel Macau Makao - Pub/salon Rio Hotel Macau Makao - Restoran Rio Hotel Macau Makao - Spa centar Rio Hotel Macau Makao - Spa centar Rio Hotel Macau Makao - Noćni klub
Rio Hotel Macau Makao - Spa centar Rio Hotel Macau Makao - Predvorje Rio Hotel Macau Makao - Bazen Rio Hotel Macau Makao - Dvorana za fitness Rio Hotel Macau Makao - Restoran Rio Hotel Macau Makao - Sadržaji Rio Hotel Macau Makao - Restoran Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela Rio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela Rio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela
Područje Grad Macau Broj soba: 449

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 722recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (722)
Razvrstati po:
Ankur G. Solo putnici India, 14. rujna 2014.
Average hotel. well located

location.
6,7
Very average in every way.
Melissa G. Parovi Singapore, 14. rujna 2014.
Reasonably priced stay

Near to ferry terminal. Hotel rooms are spacious and clean. Food options just opposite hotel
5,7
Pleasant
Djohan H. Parovi Indonesia, 11. rujna 2014.
I'm Happy stay at Hotel Rio Macau

clean , comfortable & good location
8,3
I stay with my Family
Terrence G. Poslovni putnici United Kingdom, 6. rujna 2014.
location and staff excellent

location, staff, cleanliness
9,3
great
Maria R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 4. rujna 2014.
My Macau experience

Staff are great especially their concierge , John Cruz, who gave an excellent service.
9,3
It was a good and comfortable stay. My entire family has a great experience !
Carla Q. Solo putnici Australia, 3. rujna 2014.
rude and deceiving

room cleanliness door man
5
Not so good. No one wanted to help us to avoid talking in English so they walked off on us a few times.The only good thing about this place was the courteous door man on arrival. That really is all.
Anandkumar P. Solo putnici India, 1. rujna 2014.
Excellent hotel

Excellent hotel, easy transport & friendly staff
9,7
Excellent stay . Ex Ex .... No word to say , next time we come again to this hotel
Ho L. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 31. kolovoza 2014.
Good location hotel

Good location, clean and tidy,
3,3
Very good and good service.
Siu H. Poslovni putnici Singapore, 31. kolovoza 2014.
Check-in time being delayed twice

The room is clean, good location
7,7
Check-in time being delayed twice, was told that the check-in timing at around 2.30pm and follow by 3pm. At the end, I only manage to check-in at 3.30pm with one of my booked room (I booked 2 rooms). At lot of waiting and delay.
Wing S. Parovi Hong Kong, 24. kolovoza 2014.
not value for money

big room, good location
5,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Rio Hotel Macau MakaoRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - KupaonicaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - ApartmanRio Hotel Macau Makao - Interijer hotelaRio Hotel Macau Makao - PredvorjeRio Hotel Macau Makao - BazenRio Hotel Macau Makao - Pub/salonRio Hotel Macau Makao - RestoranRio Hotel Macau Makao - Spa centarRio Hotel Macau Makao - Spa centarRio Hotel Macau Makao - Noćni klubRio Hotel Macau Makao - Spa centarRio Hotel Macau Makao - PredvorjeRio Hotel Macau Makao - BazenRio Hotel Macau Makao - Dvorana za fitnessRio Hotel Macau Makao - RestoranRio Hotel Macau Makao - SadržajiRio Hotel Macau Makao - RestoranRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotelaRio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotelaRio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C06