ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rio Hotel Macau

Rua de Luis Gonzaga Gomes 33, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Kupaonica Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Apartman Rio Hotel Macau Makao - Interijer hotela Rio Hotel Macau Makao - Predvorje Rio Hotel Macau Makao - Bazen Rio Hotel Macau Makao - Pub/salon Rio Hotel Macau Makao - Restoran Rio Hotel Macau Makao - Spa centar Rio Hotel Macau Makao - Spa centar Rio Hotel Macau Makao - Noćni klub
Rio Hotel Macau Makao - Spa centar Rio Hotel Macau Makao - Predvorje Rio Hotel Macau Makao - Bazen Rio Hotel Macau Makao - Dvorana za fitness Rio Hotel Macau Makao - Restoran Rio Hotel Macau Makao - Sadržaji Rio Hotel Macau Makao - Restoran Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Gostinjska soba Rio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela Rio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela Rio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela
Područje Grad Macau Broj soba: 449

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 769recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (769)
Razvrstati po:
Lai N. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 27. listopada 2014.
Rio Hotel Macau
8
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Miroslaw G. Solo putnici Poland, 24. listopada 2014.
OK but price it's too high

Clean And good service
9,3
Piang C. Poslovni putnici Malaysia, 17. listopada 2014.
Cozy big room and easy access to casinos around

Big room, walking distance to casinos and reasonably good speed internet
8,7
The stay was pleasant and I was upgraded to bigger room. The service is good and I would come back staying there.
Thammaphong I. Poslovni putnici Thailand, 7. listopada 2014.
Great Location

The location, Staff, and value for money
9
I stayed at Rio Hotel for 3 nights. This hotel is located in the middle of hotel casio such as Sands, Lisboa, and MGM. I was very impressed with the hotel staff especially the bell boy services. Great room sizes and hotel cleanliness. I will stay at this hotel again for my next visit.
Mark A. Solo putnici Philippines, 5. listopada 2014.
big clean rooms

big clean rooms
8,3
it was great. the room was big and clean. nicely furnished
Ronald L. Obitelji sa malom djecom China, 5. listopada 2014.
good indoor pool but need to increase serve hour

location, decoration and view
7,7
suggest to increase serving hour of swimming pool and bar
Zachary C. Poslovni putnici Macau, 1. listopada 2014.
normal

normal hotel
5,3
Zachary C. Solo putnici Macau, 30. rujna 2014.
nice

nice hotel
8
Wai L. Parovi China, 29. rujna 2014.
Rio Hotel Macau

wifi ,shower,bed are good
10
Koh C. Parovi Malaysia, 27. rujna 2014.
Very good location

Location,casino and big room
8,3
This is my fifth in this hotel. Just one word to commend GOOD

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Rio Hotel Macau MakaoRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - KupaonicaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - ApartmanRio Hotel Macau Makao - Interijer hotelaRio Hotel Macau Makao - PredvorjeRio Hotel Macau Makao - BazenRio Hotel Macau Makao - Pub/salonRio Hotel Macau Makao - RestoranRio Hotel Macau Makao - Spa centarRio Hotel Macau Makao - Spa centarRio Hotel Macau Makao - Noćni klubRio Hotel Macau Makao - Spa centarRio Hotel Macau Makao - PredvorjeRio Hotel Macau Makao - BazenRio Hotel Macau Makao - Dvorana za fitnessRio Hotel Macau Makao - RestoranRio Hotel Macau Makao - SadržajiRio Hotel Macau Makao - RestoranRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Gostinjska sobaRio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotelaRio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotelaRio Hotel Macau Makao - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B01