ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rising Dragon Hotel

61 Hang Be Street, Hoan Kiem District, Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Rising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje Stara četvrt Broj soba: 35
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 670recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (670)
Razvrstati po:
Simon B. Solo putnici Australia, 10. travnja 2015.
Value and friendly!!

Friendly staff cheap and clean
10
Wonderful staff are really friendly cheap rooms good value for money
Theerakan T. Obitelji sa malom djecom Thailand, 14. ožujka 2015.
Good hotel

Location & service
8
Nice
Jack T. Grupe United Kingdom, 1. ožujka 2015.
Lovely stay

Staff bathroom cleanliness
9,3
Anna S. Grupe Philippines, 11. veljače 2015.
Hanoi in 3 and half days.

the location, the staff, and the cleanliness.
8,3
i will return with my family next year, thanks to the staff and to the tours that they recommended. Hanoi is really seeing at least twice.
Jonathan K. Solo putnici Malaysia, 22. prosinca 2014.
Good in service and enviroment

Good in service, staff polite and friendly,good environment and cleanliness.
8
Nam L. Parovi Vietnam, 23. studenog 2014.
Disapointed!!!

Old room, air conditioner not work, bad TV
4,7
No elevator and I stayed at 5th floor, very old TV and air conditioner may be 15 years old and can not work, hotel can not do anything even I complained!
Tony V. Solo putnici Australia, 20. studenog 2014.
Rising Dragon Hotel O/N stay

Location, price, and staff
7
The location in the Old Quarter was excellent but so are many other hotels around here. The room was large, but out of date compared to other fresher hotels. The noise from other travellers was excessive and you could hear right through their walls even at 2am. Cleaners also start early at around 8am so it can be difficult to sleep.
Dukho K. Poslovni putnici South Korea, 16. studenog 2014.
good hotel

value, staff. location
7
very good
David Y. Solo putnici Canada, 14. studenog 2014.
Rising dragon?

Location, location, location
6,7
Did not enjoy no elevator. One staff member was rude saying he would check the rates for the next few days for us tomrrow and whe questioned why not now he got very irritable. The lady tried to push us into expensive tours. Other than that the room was ok and inconvenient without an elevator in the building. I'd stay elsewhere next time
My H. Solo putnici Vietnam, 26. listopada 2014.
Very good hotel

Friendly staff,clean room,good location
9,3
The staff very friendly and the room was clean and i can walk to Ho Guom lake for 3 minutes.when stay here i feel very comfotable and i like the hotel very much.next time i will stay in this hotel again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Rising Dragon Hotel HanoiRising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Hotel Hanoi - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B07