Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rising Dragon Palace Hotel

12 Nguyen Quang Bich Street, Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Kupaonica Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restoran Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restoran
Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restoran Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Recepcija Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Predvorje Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Interijer hotela Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Dječji klub Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje Stara četvrt Broj soba: 51
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 2557recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (2557)
Razvrstati po:
Kok K. Poslovni putnici Singapore, 13. lipnja 2015.
friendly staff will go an extra mile for you

decent room. friendly staff. awesome breakfast
7,3
Not easy to locate the hotel. Took me some time to find it. The hotel room is compact. However it was a welcoming stay as the staff are friendly and pleasant. They will go the extra mile to serve you. The breakfast was great with many varieties.
Kok K. Poslovni putnici Singapore, 12. lipnja 2015.
difficult to find the location

friendly staff. good breakfast
6,3
Not easy to locate the hotel. Took me some time to find it. The hotel room is compact. However it was a welcoming stay as the staff are friendly and pleasant. They will go the extra mile to serve you. The breakfast was great with many varieties.
Raphael F. Parovi Brazil, 5. lipnja 2015.
Great stay!

Great room, very friendly and English speaking staff, amazing location
9
Rawipa H. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 1. lipnja 2015.
Good place.

Fantastic
9
Travel with family
Vy C. Parovi United States of America, 30. svibnja 2015.
Best bang for your buck

Location, staff, cleanliness
9,3
great staff and good location for local eats. It takes less than a 5 minute walk if you want late-night eats!
Xiu Z. Solo putnici Singapore, 26. svibnja 2015.
A good stay.

1. Location, 2. Room condition
9,3
Our stay at Rising Dragon Palace Hotel was pretty good. We were given free upgrades to family suites which was really spacious and clean. One of the staff at the reception (didnt catch her name, but she's a trainee) was really nice and patient in helping us with directions and our requests. She also apologized to us sincerely when we found 6 housekeepers(or rather not all of them were housekeepers) sitting around in our room chitchatting. Overall, a wonderful stay except for the little hiccup with the housekeeping staff.
Teeranai N. Solo putnici Thailand, 18. svibnja 2015.
good

staff
8,3
Suk L. Parovi United States of America, 2. svibnja 2015.
Hospitable staff!

Staff went above and beyond!! Sandy and Liverpool were very helpful. Rooms were adequate.
8
Staff was very warm, helpful, and made this stay in an otherwise average hotel. While it was in the old quarter, it requires a 15 min walk to the lake. The surrounding streets was close to a funeral home, railroad (didn't hear the train), and bars/dance club. It was walkable to the sights such as Hoa Loa prison, Women's museum, water puppet show, Hoan Kiem Lake. We initially booked the deluxe room, which were rooms w/ a small window and very basic. When we returned from Halong Bay, we upgraded to the king room, which was larger. The breakfast was overall not memorable, pho was very salty. The restaurant above, Purple cherry also served mediocre food, but offered a nice roof top and breezy view of the city.
Sin H. Grupe Singapore, 30. travnja 2015.
Good stay in Hanoi

The staffs are very friendly and approachable, the room is decent and clean
8,7
Stay in Rising Dragon Palace Hotel is enjoyable and comfortable.
Tahir B. Poslovni putnici Singapore, 23. travnja 2015.
Great value for money

Clean, location, staff
9,3
Except room service (it is not 24/7) was very good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Rising Dragon Palace Hotel HanoiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - KupaonicaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestoranRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestoranRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestoranRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RecepcijaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - PredvorjeRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Interijer hotelaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Dječji klubRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Interijer hotelaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2E07