Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rising Dragon Palace Hotel

12 Nguyen Quang Bich Street, Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Kupaonica Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restoran Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restoran
Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Restoran Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Recepcija Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Predvorje Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Interijer hotela Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Dječji klub Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba Rising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje Stara četvrt Broj soba: 51
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 2568recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (2568)
Razvrstati po:
Munkong F. Parovi Malaysia, 22. kolovoza 2015.
Service quality

Staff service / breakfast/location
8,7
Prijavi ovu recenziju
Jen L. Parovi United States of America, 10. kolovoza 2015.
I recommend this hotel

1) the room was excellent. On our first night there, the staff even put rose petals on the bed. 2) the hotel room was very clean 3) the staff was friendly and gives accurate information
9
Prijavi ovu recenziju
Lindy T. Parovi Australia, 9. kolovoza 2015.
Find better value for money elsewhere

Front desk service, Location
7
My partner and I stayed at Rising Dragon Palace Hotel for one night in August 2015. We had also stayed at another Old Quarter Hotel during the same trip. Overall the hotel was not bad. However I feel that there are much better hotels for the same price in the area. We were given a room on the 2nd floor that was quite noisy as it was right beside the lift and could hear everything from the front lobby. Upon entering the room we discovered that the safe was not working, the bathroom exhaust fan was not working and there was no hand towel provided. We told the front desk staff about this and they were very apologetic and promised to fix these problems before we returned. When we got back after dinner the exhaust fan was fixed but they workers had lefts screws and dust all over the floor. The safe was still not working and there was no hand towel provided (1 out of 3 problems fixed). One good thing was that they provided a takeaway breakfast for us when we told them that we had to leave early to catch a train. Other than this the staff were lovely and the room was decent.
Prijavi ovu recenziju
Arnold H. Parovi United States of America, 6. kolovoza 2015.
Thank you!

Breakfast buffet, very comfortable bed and helpful staff.
9,3
Wonderful.....wish we could have stayed longer.
Prijavi ovu recenziju
Yun P. Solo putnici United Kingdom, 1. kolovoza 2015.
Staff nice, breakfast taste good

Staff nice, room clean, comfortable
7,3
Prijavi ovu recenziju
Wesley W. Poslovni putnici Australia, 31. srpnja 2015.
One night

Value for money, good facilities, clean
8,3
No problems
Prijavi ovu recenziju
Laura N. Solo putnici Estonia, 3. srpnja 2015.
Wonderful stay

The breakfast was amazing, with something to offer for every palette. Also loved the rooftop bar, as the view was amazing.
10
The hotel is very clean and comfortable, and sending a special love message to the pillows we had - it was like sleeping on a dream.
Prijavi ovu recenziju
Kok K. Poslovni putnici Singapore, 13. lipnja 2015.
friendly staff will go an extra mile for you

decent room. friendly staff. awesome breakfast
7,3
Not easy to locate the hotel. Took me some time to find it. The hotel room is compact. However it was a welcoming stay as the staff are friendly and pleasant. They will go the extra mile to serve you. The breakfast was great with many varieties.
Prijavi ovu recenziju
Kok K. Poslovni putnici Singapore, 12. lipnja 2015.
difficult to find the location

friendly staff. good breakfast
6,3
Not easy to locate the hotel. Took me some time to find it. The hotel room is compact. However it was a welcoming stay as the staff are friendly and pleasant. They will go the extra mile to serve you. The breakfast was great with many varieties.
Prijavi ovu recenziju
Raphael F. Parovi Brazil, 5. lipnja 2015.
Great stay!

Great room, very friendly and English speaking staff, amazing location
9
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Rising Dragon Palace Hotel HanoiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - KupaonicaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestoranRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestoranRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestoranRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RecepcijaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - PredvorjeRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Interijer hotelaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Dječji klubRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska sobaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Interijer hotelaRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07