Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Riverside Inn

Times Square Building, General Luna Street, Prostor grada, Iloilo, Filipini 5000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Riverside Inn Iloilo - Pogled Riverside Inn Iloilo - Pogled Riverside Inn Iloilo - Okružje Riverside Inn Iloilo - Interijer hotela Riverside Inn Iloilo - Recepcija Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Eksterijer hotela Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Recepcija Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Predvorje Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Predvorje Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Predvorje
Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Predvorje Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba
Područje Prostor grada Broj soba: 42
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 230recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (230)
Razvrstati po:
Catherine C. Grupe Philippines, 9. srpnja 2015.
location close to port

location wise is closer to port. easy check in. and quite a jumber of rooms.
4
we booked the double matrimony yet the room was not so little and not so spacious. the bed sheets aren't that clean and the towels. Staff are very friendly though. location is near to the port, convenient to those who would take ferry boats and stay at iloilo city for few days.
Prijavi ovu recenziju
Meliza C. Solo putnici Philippines, 1. srpnja 2015.
Clean, nice, affordable

Accessible, Clean, Value for Money
9,3
Prijavi ovu recenziju
Michael J. Parovi Philippines, 14. lipnja 2015.
great hotel for its price

Location, comfortability, affordability
8
Prijavi ovu recenziju
Jun M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 13. lipnja 2015.
The hotel staff are very nice but they are nice

View of beside the river.
5,7
It was good. But not that great
Prijavi ovu recenziju
Ritchie D. Solo putnici United Kingdom, 11. svibnja 2015.
Budget friendly comftable hotel

aircon unit worked fine,cable tv worked fine ,walking distance to robinsons mall,short taxi ride to smallville nightlife district.
6
stayed three nights and can highly recommend this hotel for those staying in Ilo ilo for a short trip.Good location clean room with cold aircon unit and good cable tv stayed at hotels in the philpinesfor twice the price which are not as good as riverside.
Prijavi ovu recenziju
Levy M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 3. svibnja 2015.
Very accomodating staff

It was very convenient for us because we attended an event in University of San Agustin. The front d
7,7
It was very convenient for us because we attended an event in University of San Agustin which was just across Riverside Inn. The front desk and the staff was very accomodating and helpful in all our requests.
Prijavi ovu recenziju
Henrik P. Parovi Sweden, 15. travnja 2015.
Value for money

Price
6
OK
Prijavi ovu recenziju
Margie S. Solo putnici Philippines, 10. travnja 2015.
Its woth the price you pay.

Good value for money, transport accessibilty great!, location good. Personnel service excellent!
8
I had stayed there twice and it suits me. Its good enoigh for the amount i paid.
Prijavi ovu recenziju
Gilles B. Solo putnici Belgium, 11. ožujka 2015.
good value for your money

cheap, spacious room and friendly staff
7
The location might not be the best, but the hotel is really good. The staff is very helpful and the rooms are spacious and have everything you need. Good price quality proportion.
Prijavi ovu recenziju
Christy K. Solo putnici Philippines, 2. ožujka 2015.
Just Okay cant complain.

its ok
7,3
its ok except the recepcionist make me wait longer because he have to look up on my hotel reservation online. Which i already show him .
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Riverside Inn IloiloRiverside Inn Iloilo - PogledRiverside Inn Iloilo - PogledRiverside Inn Iloilo - OkružjeRiverside Inn Iloilo - Interijer hotelaRiverside Inn Iloilo - RecepcijaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Eksterijer hotelaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - RecepcijaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - PredvorjeRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - PredvorjeRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - PredvorjeRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - PredvorjeRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - SadržajiRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - KupaonicaRiverside Inn Iloilo - KupaonicaRiverside Inn Iloilo - KupaonicaRiverside Inn Iloilo - UlazRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - KupaonicaRiverside Inn Iloilo - UlazRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Eksterijer hotelaRiverside Inn Iloilo - KupaonicaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - KupaonicaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - KupaonicaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - SadržajiRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - KupaonicaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Interijer hotelaRiverside Inn Iloilo - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01