Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Riverside Inn

Times Square Building, General Luna Street, Prostor grada, Iloilo, Filipini 5000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Riverside Inn Iloilo - Pogled Riverside Inn Iloilo - Pogled Riverside Inn Iloilo - Okružje Riverside Inn Iloilo - Interijer hotela Riverside Inn Iloilo - Recepcija Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Eksterijer hotela Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Recepcija Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Predvorje Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Predvorje Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Predvorje
Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Predvorje Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba Riverside Inn Iloilo - Gostinjska soba
Područje Prostor grada Broj soba: 42
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 224recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (224)
Razvrstati po:
Levy M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 3. svibnja 2015.
Very accomodating staff

It was very convenient for us because we attended an event in University of San Agustin. The front d
7,7
It was very convenient for us because we attended an event in University of San Agustin which was just across Riverside Inn. The front desk and the staff was very accomodating and helpful in all our requests.
Margie S. Solo putnici Philippines, 10. travnja 2015.
Its woth the price you pay.

Good value for money, transport accessibilty great!, location good. Personnel service excellent!
8
I had stayed there twice and it suits me. Its good enoigh for the amount i paid.
Gilles B. Solo putnici Belgium, 11. ožujka 2015.
good value for your money

cheap, spacious room and friendly staff
7
The location might not be the best, but the hotel is really good. The staff is very helpful and the rooms are spacious and have everything you need. Good price quality proportion.
Christy K. Solo putnici Philippines, 2. ožujka 2015.
Just Okay cant complain.

its ok
7,3
its ok except the recepcionist make me wait longer because he have to look up on my hotel reservation online. Which i already show him .
Kurt G. Solo putnici Philippines, 21. veljače 2015.
Unforgetable experience

Location is good,affordable and clean hotel
9
Unforgetable
David B. Parovi United States of America, 6. veljače 2015.
Return customer

Location.Value.Comfort.
8,3
Davide C. Parovi Italy, 29. prosinca 2014.
tutto ok

clan, friendly staff, good position
7
Raymund A. Solo putnici Philippines, 15. prosinca 2014.
Central location

Near restaurants, ATMs, along the public vehicle route
9,3
Riverside Inn is a great choice for me. I will stay here again.
Carlos C. Solo putnici United States of America, 29. studenog 2014.
Great place

Price, staff, room cleanliness
7,3
Riverside was a great experience for my short stay. Plenty of hot water and the AC worked great. I would definitely stay here again.
Rameses A. Solo putnici Philippines, 22. studenog 2014.
poor building design
3,3
unpleasant

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Riverside Inn IloiloRiverside Inn Iloilo - PogledRiverside Inn Iloilo - PogledRiverside Inn Iloilo - OkružjeRiverside Inn Iloilo - Interijer hotelaRiverside Inn Iloilo - RecepcijaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Eksterijer hotelaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - RecepcijaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - PredvorjeRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - PredvorjeRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - PredvorjeRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - PredvorjeRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - SadržajiRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - KupaonicaRiverside Inn Iloilo - KupaonicaRiverside Inn Iloilo - KupaonicaRiverside Inn Iloilo - UlazRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - KupaonicaRiverside Inn Iloilo - UlazRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Eksterijer hotelaRiverside Inn Iloilo - KupaonicaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - KupaonicaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - KupaonicaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - SadržajiRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - KupaonicaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Gostinjska sobaRiverside Inn Iloilo - Interijer hotelaRiverside Inn Iloilo - Kupaonica


AM-AGWEB-4D02