ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Riviera Hotel

Rua Comendador Kou Ho Neng No 7-13, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Interijer hotela Riviera Hotel Makao - Eksterijer hotela Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Recepcija Riviera Hotel Makao - Restoran Riviera Hotel Makao - Restoran Riviera Hotel Makao - Predvorje Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Interijer hotela
Riviera Hotel Makao - Eksterijer hotela Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 132
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1229recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (1229)
Razvrstati po:
Hoyin L. Parovi Hong Kong, 28. rujna 2014.
Great view of firework

view, service, comfotable
9
Riviera Hotel offer us a great view of firework ,the help me gave my girl a unforgettable moment of her life, highly recommend
Pilipinas A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. rujna 2014.
Good for family travellers

Spacious room with big beds
7,3
The room is so spacious and beds are big. Good for family travelers
Pilipinas A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 20. rujna 2014.
Secluded place from a busy city

Big beds, goos for family travelers
6,7
The beds are big and cozy, they as weird smell once you're off the elevator, maybe the carpet. Food is ok
Tsang H. Parovi Hong Kong, 14. rujna 2014.
Fair Price with clean and tidy room.

Excellent window view
5,7
The location is not so convenient but making it escape from noisy area. The room are newly decorated with Chinese style. It is generally clean and tidy, with a comfortable bed. The Window view of the room is excellent that you can see the "Macau Tower" there. There is a large balcony at 4th floor that you can see the firework during firework festival. Breakfast included but taste so-so.
Diandian L. Obitelji sa odraslom djecom China, 8. rujna 2014.
nice place with a good price

cleaniness
8
Yi K. Parovi Hong Kong, 6. rujna 2014.
Quiet hotel for couples, close to catholic church

Room size, color identification of 2 room stayers for their easy recognition which one is which one like toothbrushes, slipper...very sincere, new renovated room
8,3
It is a pleasant stay, breakfast is good enough. Also this time which is our new visit which after their rooms renovations. So we can see they are newly decorated even the craftsmanship which is not the superl but they really do new decoration so everything is fine & good, price is reasonable. I can say it is a very nice hotel in Macau, also one more thing their mattress is very comfortable, too.
Yeung A. Solo putnici Hong Kong, 3. rujna 2014.
Location is bad

View is nice which facing Macau tower, cheap price
4,7
Location is bad, taxi even don't want to drive to the hotel, hotel provide the shuttle bus only from the pier to the hotel which very inconvenience for the travelers. Hotel staff is fair with no smile at all. Will never stay again next time
Archana K. Grupe Malaysia, 1. rujna 2014.
Fantabulous

Strategic Location, Cleanliness, Good Food
9,7
We had a great time. Very convenient access and there were free shuttle provided by the hotel. Hotel staff provided good assistance and entire 4D 3N stay were remarkable. Wish we could stay longer.
Mei L. Solo putnici Hong Kong, 30. kolovoza 2014.
Nice View

Clean, Nice view and good staff
7
Ho Y. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 29. kolovoza 2014.
Nice and Pleasant

location, pricing, comfort
8
My recent stay at the Riviera Hotel is nice and pleasant. I particularly like the small balcony with a door that I can open for some fresh air.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Riviera Hotel MakaoRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Interijer hotelaRiviera Hotel Makao - Eksterijer hotelaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - RecepcijaRiviera Hotel Makao - RestoranRiviera Hotel Makao - RestoranRiviera Hotel Makao - PredvorjeRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Interijer hotelaRiviera Hotel Makao - Eksterijer hotelaRiviera Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A03