Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Riviera Hotel

Rua Comendador Kou Ho Neng No 7-13, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Interijer hotela Riviera Hotel Makao - Eksterijer hotela Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Recepcija Riviera Hotel Makao - Restoran Riviera Hotel Makao - Restoran Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Interijer hotela Riviera Hotel Makao - Eksterijer hotela
Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 132
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1525recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (1525)
Razvrstati po:
Isaac B. Parovi Spain, 1. kolovoza 2015.
we had two beds instead of one, It was big enough

location, staff, cleanliness
8,3
we asked for a big bed but we had twin bed room. we didn't complain because the beds were big enough
Prijavi ovu recenziju
Osorio L. Solo putnici Macau, 31. srpnja 2015.
nice view plus teddy room

teddy confortable clean
6,7
so far was nice
Prijavi ovu recenziju
Maria C. Grupe Philippines, 28. srpnja 2015.
Value for money

.
7
.
Prijavi ovu recenziju
Tang H. Solo putnici Hong Kong, 23. srpnja 2015.
Location

good location for attractions, shopping and dinning
8
value for money
Prijavi ovu recenziju
Ling F. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 20. srpnja 2015.
Hotel for Family Tour

1)Good service, 2)Room is clean 3) fast check-in / out
7,3
Prijavi ovu recenziju
Ka S. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 16. srpnja 2015.
I like the hotel.

clean,tidy and comfortable.
7,7
They changed another room without smoke smell for us.
Prijavi ovu recenziju
Soraya G. Parovi Spain, 28. lipnja 2015.
Views oversold. Staff willingness poor

The bed, the room decor, and the shower
5,3
Although the place was nice enough and certainly the room's decor was to my liking (not at all dated, like some reports suggested), I found this was not good value for money in some respects, namely: - we were given complimentary tea and coffee, but no sugar. When I called to ask for sugar, they told me to contact another number. When they finally showed up at the door, they brought 1 sachet of sugar for 2 people, and had to ask for more, which they seemed unhappy to provide. Very odd - when I asked if they had a pool, they said yes, but could not be used. For some reason they were unable to explain why, other than the hotel next door was hosting an event of some kind. I fail to see the association of one to the other. - when I asked them for a taxi, and before they had even tried, they said it would be difficult because of the time of the night, and could we walk down the steep hill (in heels) to flag one down? Again, weird - the room is sold as having amazing views of the lake and the Macau tower. Not so. We were given a first floor room where the only views were of a building opposite us. This could be understandable if it was a first floor thing, but it seemed as I looked up than only the 4th floor provided good views. Oversold. - In the morning the bathroom smelled like someone was smoking inside of our room. I thought these were non-smoking rooms?! My summary would be, nice enough place, a bit too pricey for what it was, the staff were friendly but seemingly lazy, and the room smelled of humidity a great deal.
Prijavi ovu recenziju
Valliammah K. Solo putnici Malaysia, 24. lipnja 2015.
Gold and Red

Very comfortable bed, quick service, opulent surroundings.
9,7
Stayed a night. Very pleasant experience though the hotel is out of the way of the main attractions. Appreciate the shuttle service.
Prijavi ovu recenziju
Shuk Y. Parovi Hong Kong, 21. lipnja 2015.
nice room but too small bathroom

Room, Corridor, and lobby
6,3
Prijavi ovu recenziju
Cheng M. Poslovni putnici China, 21. lipnja 2015.
not good for business stay

helpful staff, new renovation, view ok
5,3
weak wifi signal in room, hardly any in restaurant; no reading lights, too dark to work in room; tv not working
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Riviera Hotel MakaoRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Interijer hotelaRiviera Hotel Makao - Eksterijer hotelaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - RecepcijaRiviera Hotel Makao - RestoranRiviera Hotel Makao - RestoranRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Interijer hotelaRiviera Hotel Makao - Eksterijer hotelaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04