ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Riviera Hotel

Rua Comendador Kou Ho Neng No 7-13, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Recepcija Riviera Hotel Makao - Restoran Riviera Hotel Makao - Restoran Riviera Hotel Makao - Predvorje Riviera Hotel Makao - Eksterijer hotela Riviera Hotel Makao - Eksterijer hotela Riviera Hotel Makao - Restoran Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Interijer hotela Riviera Hotel Makao - Eksterijer hotela
Područje Grad Macau Broj soba: 132
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 1194recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (1194)
Razvrstati po:
Archana K. Grupe Malaysia, 1. rujna 2014.
Fantabulous

Strategic Location, Cleanliness, Good Food
9,7
We had a great time. Very convenient access and there were free shuttle provided by the hotel. Hotel staff provided good assistance and entire 4D 3N stay were remarkable. Wish we could stay longer.
Ho Y. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 29. kolovoza 2014.
Nice and Pleasant

location, pricing, comfort
8
My recent stay at the Riviera Hotel is nice and pleasant. I particularly like the small balcony with a door that I can open for some fresh air.
Wu S. Solo putnici Macau, 25. kolovoza 2014.
not good enough !

service,prices,location
4
Feng J. Parovi China, 24. kolovoza 2014.
Nice location, quiet at night

Location is good at mid-levels, quiet at night without noise, however staffs don't have any smile
7
We stayed at Riviera Hotel for 1 night. The location is away from the casinos and at mid-level, which is close to the traditional building districts of Macau and easy for you to explore "old Macau". It's also convenience to grab a taxi and go to casinos at acceptable fares. The breakfast is also ok with quite some choices. However, the staffs here don't have very good attitudes and we do not get a welcoming feel, and some staffs working at the restaurant for breakfast are not helpful at all (e.g. the milk runs out and nobody attends to it even they were asked to re-fill it). It is suggested that hotel should try to improve the quality of staff members.
Ennjoong Y. Solo putnici South Korea, 11. kolovoza 2014.
unique design

calm, clean , kind staff
8
there is no casino, nice niew, calm, clean , kind staff
Woo Y. Parovi Malaysia, 9. kolovoza 2014.
nice hotel

nice room, clean, good
8
good..
Henry K. Grupe Indonesia, 31. srpnja 2014.
Decent hotel

View from the room, free shuttle
4,3
The reception staff is not knowledgeable, the breakfast really bad seriously.
Henry K. Grupe Indonesia, 31. srpnja 2014.
A decent hotel

View from the room, free shuttle
4
Dont think to get back here anymore, waiting for the rude driver in the ferry terminal, just leave us without any notice, horrible breakfast and only the nice view from the room with panoramic macau tower thats only the positive thing
Sol D. Parovi Singapore, 27. srpnja 2014.
Average stay

Breakfast, Breakfast, and Breakfast
7
The room was very nice but the smell of glue still there since its newly renovated. For people with sensitive nose, the smell can be a bit too strong! Hotel staff are not well train for a 5 star hotel, and not many staff too.
Suifei Z. Solo putnici China, 27. srpnja 2014.
good

i like this hotel,becauce 3 hotel connect together,that's amazing,have the best gambling house
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Riviera Hotel MakaoRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - RecepcijaRiviera Hotel Makao - RestoranRiviera Hotel Makao - RestoranRiviera Hotel Makao - PredvorjeRiviera Hotel Makao - Eksterijer hotelaRiviera Hotel Makao - Eksterijer hotelaRiviera Hotel Makao - RestoranRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Interijer hotelaRiviera Hotel Makao - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C03