ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Riviera Hotel

Rua Comendador Kou Ho Neng No 7-13, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Interijer hotela Riviera Hotel Makao - Eksterijer hotela Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Recepcija Riviera Hotel Makao - Restoran Riviera Hotel Makao - Restoran Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Interijer hotela Riviera Hotel Makao - Eksterijer hotela
Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 132
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1354recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (1354)
Razvrstati po:
Sara T. Parovi Hong Kong, 25. siječnja 2015.
Good Hotel

Room, Breakfast, Price
9
Everything good, only the aircon a bit hot but not a big deal.
Yi K. Parovi Hong Kong, 25. siječnja 2015.
good hotel for staying in macau, quiet surrounding

location, free of casino, quiet place
9
feel comfortable with their bedding, nice renovated
Yun P. Parovi Hong Kong, 24. siječnja 2015.
Riviera Hotel

Very big room and clean
10
very good
Heidi B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 18. siječnja 2015.
ok

ok
7
good
Ron A. Parovi Canada, 17. siječnja 2015.
Nice View

View of the Macau Tower, free shuttle, helpful staff
6,7
Met my expectations.
Laser A. Solo putnici Philippines, 14. siječnja 2015.
service could be better (staff honesty)

1. nice rooms 2. quiet surroundings as it's not within city center 3. shuttle bus to and fro ferry terminal
6
Overall the hotel experience was not too bad except that the room TV cannot be configured by guests on their own (had to call staff to fix), unfortunately i left my LV scarf upon (early) check out and housekeeping + reception didn't inform me about it..when they know I was still there for a couple of hours, they could have alerted me about it..I only realised i missed my scarf while boarding the ferry on my way back to HK. More English speaking staff please..
Thomas W. Parovi Germany, 3. siječnja 2015.
Good Sight Seeing base

Big well maintained rooms, quiet location with view.
7,7
Many but not all deluxe rooms have balcony/terrace (description is wrong). Make sure you get one with a balcony and a view (West wing facing the lake (even numbers)) on high floor (there are only 3 or 4 floops though).
Gunawan T. Parovi Indonesia, 3. siječnja 2015.
Uncomfortable hotel, there was worst wifi there.

Clean, near city and has shuttle bus
7
We got the worst room, we could use wifi only with stand near our room exit door. Water for bath so slow and small.
Daniel P. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 1. siječnja 2015.
Quiet Hotel

Quiet and clean
7,3
Is a quiet hotel located near high class residential area, away from busy gaming area. Free transport from ferry terminal. China leader stays here when visiting Macau. Walking distance to a very nice Macau-Portuguese food restaurant, "Ali Curry", Must try !
Keung C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 29. prosinca 2014.
Nice refurnished room

1. Nice refurnished room 2. Staff nice n helpful
7,7
Refurnished room is nice n clean. Sits in a good quiet place with good views but still within a reasonable distance from core shopping area. Staff is generally friendly n helpful.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Riviera Hotel MakaoRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Interijer hotelaRiviera Hotel Makao - Eksterijer hotelaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - RecepcijaRiviera Hotel Makao - RestoranRiviera Hotel Makao - RestoranRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Interijer hotelaRiviera Hotel Makao - Eksterijer hotelaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B07