ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Riviera Hotel

Rua Comendador Kou Ho Neng No 7-13, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Interijer hotela Riviera Hotel Makao - Eksterijer hotela Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Recepcija Riviera Hotel Makao - Restoran Riviera Hotel Makao - Restoran Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Interijer hotela Riviera Hotel Makao - Eksterijer hotela
Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 132
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1382recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (1382)
Razvrstati po:
Lau Y. Solo putnici Hong Kong, 21. veljače 2015.
Old, but neatly

Clean and neatly
6
Okay
William S. Poslovni putnici Philippines, 13. veljače 2015.
Room condition is good but breakfast buffet bad

clean, bell boy service , quite
7,3
Chan K. Parovi Hong Kong, 8. veljače 2015.
Noisy Room

Cheap, Good Service, Seaview
6,3
I've been here for more than 5 times, all aspects were good when compare with pricing effectiveness. However recently if we are not choosing deluxe room we found out that the rooms was so noisy at the morning when people went out for breakfast and workers started to clean room. If you are early leaver, here will be a good choice; but if you wanna sleep late and have a good rest, i suggest not to choose here.
Cheng C. Parovi Hong Kong, 2. veljače 2015.
Bag of travel
5
Performance is so bag.
Pan O. Poslovni putnici Hong Kong, 2. veljače 2015.
OLD hotel

Size of the room
3
Its far from town, hard to get taxi, and it's old
Kam Y. Parovi United Kingdom, 1. veljače 2015.
good

big room
6,7
Pan O. Poslovni putnici Hong Kong, 31. siječnja 2015.
old hotel & too far

food only
3
the hotel is faded out and its far. and it is expensive!
Sara T. Parovi Hong Kong, 25. siječnja 2015.
Good Hotel

Room, Breakfast, Price
9
Everything good, only the aircon a bit hot but not a big deal.
Yi K. Parovi Hong Kong, 25. siječnja 2015.
good hotel for staying in macau, quiet surrounding

location, free of casino, quiet place
9
feel comfortable with their bedding, nice renovated
Yun P. Parovi Hong Kong, 24. siječnja 2015.
Riviera Hotel

Very big room and clean
10
very good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Riviera Hotel MakaoRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Interijer hotelaRiviera Hotel Makao - Eksterijer hotelaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - RecepcijaRiviera Hotel Makao - RestoranRiviera Hotel Makao - RestoranRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Interijer hotelaRiviera Hotel Makao - Eksterijer hotelaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C05