Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Riviera Hotel

Rua Comendador Kou Ho Neng No 7-13, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Interijer hotela Riviera Hotel Makao - Eksterijer hotela Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Recepcija Riviera Hotel Makao - Restoran Riviera Hotel Makao - Restoran Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Interijer hotela Riviera Hotel Makao - Eksterijer hotela
Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba Riviera Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 132

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1541recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (1541)
Razvrstati po:
Wong Y. Obitelji sa odraslom djecom China, 16. kolovoza 2015.
A good place to stay.

IThe quiet environment provides a good place to relax. The staff is polite and helpful. The view of the room is excellent.
9,3
Prijavi ovu recenziju
Ho Y. Parovi Hong Kong, 16. kolovoza 2015.
Relatively valued

Good price, have shuttle bus, room is large
6,7
Prijavi ovu recenziju
Oi L. Obitelji sa malom djecom China, 7. kolovoza 2015.
A serene hotel

Comfy, especially after rennovation. Stunning view of Nam Van lake.
8
Prijavi ovu recenziju
Kit F. Poslovni putnici China, 2. kolovoza 2015.
4
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Isaac B. Parovi Spain, 1. kolovoza 2015.
we had two beds instead of one, It was big enough

location, staff, cleanliness
8,3
we asked for a big bed but we had twin bed room. we didn't complain because the beds were big enough
Prijavi ovu recenziju
Osorio L. Solo putnici Macau, 31. srpnja 2015.
nice view plus teddy room

teddy confortable clean
6,7
so far was nice
Prijavi ovu recenziju
Maria C. Grupe Philippines, 28. srpnja 2015.
Value for money

.
7
.
Prijavi ovu recenziju
Tang H. Solo putnici Hong Kong, 23. srpnja 2015.
Location

good location for attractions, shopping and dinning
8
value for money
Prijavi ovu recenziju
Ling F. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 20. srpnja 2015.
Hotel for Family Tour

1)Good service, 2)Room is clean 3) fast check-in / out
7,3
Prijavi ovu recenziju
Ka S. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 16. srpnja 2015.
I like the hotel.

clean,tidy and comfortable.
7,7
They changed another room without smoke smell for us.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Riviera Hotel MakaoRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Interijer hotelaRiviera Hotel Makao - Eksterijer hotelaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - RecepcijaRiviera Hotel Makao - RestoranRiviera Hotel Makao - RestoranRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Interijer hotelaRiviera Hotel Makao - Eksterijer hotelaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska sobaRiviera Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A04