Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rome Place Hotel

23/8 Soi Hub-Ek Road, Phuket Road A. Muang, Phuket Town, Phuket, Tajland

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 227recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
6,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (227)
Razvrstati po:
Noppawan C. Parovi Thailand, 22. travnja 2016.
Clean place
5
Its a bit hard to find this hotel because it's a bit the middle of soi. However the staff are nice and the room is clean.
Prijavi ovu recenziju
Chika N. Parovi Japan, 11. travnja 2016.
appropriate
5,3
location is good, easy to access the center of Phuket town. There are laundry places but it is used for only washing. Drying is not available. From this hotel to airport from taxi, it costed 700B.
Prijavi ovu recenziju
Michael G. Solo putnici Australia, 2. siječnja 2016.
Good value

Air con,fridge, bathroom
6,7
Very good
Prijavi ovu recenziju
Siong H. Parovi Singapore, 23. listopada 2015.
Other better options available in phuket town

Big room, next to hairdressing salon, massage palor in hotel
5,7
Staff was mostly friendly. Room cleaning was very slow and shower amenities were not topped up, it was a good thing we bought our own, and were able to purchase what we lacked from shops not too far away. Water flow was kind of pathetic so we ended up going to a nearby salon everyday just to get our hair washed. I noticed other guests from our hotel also getting their hair wash at the hairdressing salon. Room was spacious but the toilet was rather small (and hot water mostly doesn't work).
Prijavi ovu recenziju
Phoutthavanh B. Parovi Laos, 14. rujna 2015.
Good

Good
5,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Sarunya Y. Solo putnici Thailand, 8. rujna 2015.
Good

GOOD ROOM
7
Prijavi ovu recenziju
Javier R. Parovi Spain, 10. travnja 2015.
Just OK

Bed, location if you want to be near the pier, food places near.
5,7
OK
Prijavi ovu recenziju
Sarah E. Parovi Australia, 17. ožujka 2015.
What I expected for the price

no frills, friendly and very helpful staff, air conditioning
6
very brief! Good for a single Night sleepover.
Prijavi ovu recenziju
Marco G. Parovi United Kingdom, 4. ožujka 2014.
Cheap and confortable.Limited breakfast and wifi

Confortable bed, spacious room, air conditioning, value for money
6,3
We stayed at this hotel just one night before ending our holiday. We needed a place not far from the airport, and back from PhiPhi we decided to sleep here. The hotel has a good value for money. The room was spacious (superior booked) with air con and confy bed. Internet free only in the lobby area. Breakfast included consists in just a couple of items brought to your table.
Prijavi ovu recenziju
Gotthard S. Solo putnici Germany, 11. listopada 2013.
Good Hotel, centrally sitated

Good Place well in the center
7,7
Completely satisfied. The reason for my visit had been the Vegetarian Festival with impressive parades.There are no long ways fro the hotel to the places of interest.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Rome Place Hotel PhuketRome Place Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRome Place Hotel Phuket - Gostinjska sobaRome Place Hotel Phuket - Gostinjska sobaRome Place Hotel Phuket - Gostinjska sobaRome Place Hotel Phuket - Gostinjska sobaRome Place Hotel Phuket - Gostinjska sobaRome Place Hotel Phuket - Gostinjska sobaRome Place Hotel Phuket - Gostinjska sobaRome Place Hotel Phuket - Gostinjska sobaRome Place Hotel Phuket - Gostinjska sobaRome Place Hotel Phuket - KupaonicaRome Place Hotel Phuket - KupaonicaRome Place Hotel Phuket - RestoranRome Place Hotel Phuket - RestoranRome Place Hotel Phuket - Interijer hotelaRome Place Hotel Phuket - Interijer hotelaRome Place Hotel Phuket - Interijer hotelaRome Place Hotel Phuket - Interijer hotelaRome Place Hotel Phuket - Interijer hotelaRome Place Hotel Phuket - Interijer hotelaRome Place Hotel Phuket - Spa centarRome Place Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRome Place Hotel Phuket - PogledRome Place Hotel Phuket - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08