Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rongratana Executive Residence

64, Soi Langsuan, Ploenchit Road, Lumpini, Pathumwan, Wireless, Bangkok, Tajland 10330

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 484recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (484)
Razvrstati po:
Fatin S. Parovi Australia, 9. siječnja 2016.
Rongratana Executive Residence

location, decoration, spacious
7
It was good. However, at the time of booking I requested a high floor and twin bed. I didn't get any of these requests. Also, furniture is worn-out.
Prijavi ovu recenziju
Rezwanul A. Parovi Bangladesh, 4. siječnja 2016.
new years in bkk

location, room size, restaurants nearby
8,7
Prijavi ovu recenziju
Kai X. Solo putnici Hong Kong, 28. prosinca 2015.
A cozy stay at Bangkok downtown

Spacious room, beautiful decoration, considerate service.
9
It's a nice experience of stay here especially for family. Everything in the room makes you feel cozy. The living room is huge with a very nice dining table. Two rooms accommodate a king bed and a pair of twin beds.
Prijavi ovu recenziju
Cornelius S. Obitelji sa malom djecom South Africa, 23. studenog 2015.
Below averge

Location, staff, internet
6,3
The initial room assigned to us was terrible. It was dirty, falling apart, old! After complaining and showing management the state of affairs they were extremely apologetic and assigned us to a much better quality room. The location and staff friendliness made up for the room standard, but I'll think twice before going back!
Prijavi ovu recenziju
Ashli P. Poslovni putnici Malaysia, 5. studenog 2015.
Excellent service

Service, location and big saver
10
The service at reception was excellent, they can called the taxi for u when u need as it might take some time if u were standing on the street. The breakfast will served to room. I booked the room with 2 bedroom which is 80sqm, it have fully-equipped kitchen that come with oven, pot, rice cooker and everything u need to cook. Will definitely come back to this hotel again.
Prijavi ovu recenziju
Max V. Solo putnici Thailand, 4. studenog 2015.
Pleasant

Front desk staff...excellent, room had everything I needed, front desk staff
9,7
Prijavi ovu recenziju
Tsz L. Parovi Hong Kong, 2. studenog 2015.
Very nice hotel

Good location, big and comfortable room , In-room serving of breakfast at your chosen time.
9,7
This is our second stay in Rongratana, good location which is near BTS, the room is big and comfortable. Staff are very nice and helpful, very enjoy to stay in this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Choi K. Grupe Hong Kong, 1. studenog 2015.
Decent hotel in city centre and near the park

Location, Cleanliness, Breakfast
8,7
Prijavi ovu recenziju
Chau C. Obitelji sa odraslom djecom Macau, 26. listopada 2015.
excellent hotel; good location

interior design, location, cleanliness
10
It was a very nice stay. The hotel is beautiful. The staffs are helpful and very polite. We stayed in a two bedroom suite, it's beautiful and feels like home. The location is convenience, in city center, but not noisy. We have a very pleasant stay. Would definitely come back
Prijavi ovu recenziju
Chan S. Grupe Canada, 23. listopada 2015.
everyone is nice in the hotel

breakfast, rooms and staff
8
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Rongratana Executive Residence BangkokRongratana Executive Residence Bangkok - Interijer hotelaRongratana Executive Residence Bangkok - BazenRongratana Executive Residence Bangkok - Gostinjska sobaRongratana Executive Residence Bangkok - Gostinjska sobaRongratana Executive Residence Bangkok - Gostinjska sobaRongratana Executive Residence Bangkok - Gostinjska sobaRongratana Executive Residence Bangkok - Gostinjska sobaRongratana Executive Residence Bangkok - Gostinjska sobaRongratana Executive Residence Bangkok - Gostinjska sobaRongratana Executive Residence Bangkok - Gostinjska sobaRongratana Executive Residence Bangkok - Eksterijer hotelaRongratana Executive Residence Bangkok - Gostinjska sobaRongratana Executive Residence Bangkok - Gostinjska sobaRongratana Executive Residence Bangkok - Gostinjska sobaRongratana Executive Residence Bangkok - Gostinjska sobaRongratana Executive Residence Bangkok - Dvorana za fitnessRongratana Executive Residence Bangkok - Gostinjska sobaRongratana Executive Residence Bangkok - KupaonicaRongratana Executive Residence Bangkok - Gostinjska sobaRongratana Executive Residence Bangkok - Gostinjska sobaRongratana Executive Residence Bangkok - KupaonicaRongratana Executive Residence Bangkok - Gostinjska sobaRongratana Executive Residence Bangkok - Gostinjska sobaRongratana Executive Residence Bangkok - Interijer hotelaRongratana Executive Residence Bangkok - Gostinjska sobaRongratana Executive Residence Bangkok - Gostinjska sobaRongratana Executive Residence Bangkok - BazenRongratana Executive Residence Bangkok - Prijevoz u bliziniRongratana Executive Residence Bangkok - Obližnje atrakcijeRongratana Executive Residence Bangkok - Obližnje atrakcijeRongratana Executive Residence Bangkok - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03