ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rosedale Hotel Hong Kong

8 Shelter Street, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Rosedale On The Park
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepcija Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepcija Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Predvorje Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Ulaz Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Predvorje Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Ulaz Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Ulaz Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness
Područje Causeway Bay Broj soba: 313
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 2983recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2983)
Razvrstati po:
Mochtar W. Poslovni putnici Indonesia, 23. travnja 2015.
good location near convention centre and shopping

near convention centre and shopping centre
8
Very nice
Soh A. Poslovni putnici Malaysia, 19. travnja 2015.
very convenient

Good lcation, free WiFi, clean
8
I like thelocation which is near to all shopping mall
Rizza L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 13. travnja 2015.
Staff speaks English. we enjoyed our stay.

Accommodating staff, they are helpful and attentive to thier guests' needs. Walking distance to most of the places... Safe and secure room kinda small though for superior but all in all, it was a nice
8
We enjoyed our stay. My husband rated the hotel "best." My son likes it as well as. All in all, nice stay. We will recommend the hotel to our friends and would probably go back. We just hope, superior room would be bigger next time.
Cheung B. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 9. travnja 2015.
very good location

facilities for quick travelers, cleanliness and location
8,7
The room is ok. Although is not big but very clean, comfortable and got everything we need. Near MTR right in the shopping center of causeway bay. good choice.
Jack W. Parovi Hong Kong, 8. travnja 2015.
Very economical

price price and price
9,3
Leo C. Parovi Hong Kong, 7. travnja 2015.
Nice location

Location, staff reaction, tidy
6
The room is a bit small but overall tidy. Breakfast is fair. The location is good and with good view.
Tong S. Solo putnici Hong Kong, 6. travnja 2015.
nice hotel

clean, good location, kind staffs
6
Sulistiyono W. Parovi Indonesia, 5. travnja 2015.
clean, good location and value for money

clean, good location, definitely value for money
9,7
Fabulous
曼 汪. Solo putnici China, 5. travnja 2015.
nice hotel

fuwu
10
Gim T. Poslovni putnici Singapore, 31. ožujka 2015.
Comfortable stay at Rosedale

Convenient location, good rate, friendly staffs
6,3
Pleasant stay in this hotel for one night and feel good with the reception staffs

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Rosedale Hotel Hong Kong Hong KongRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepcijaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepcijaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - PredvorjeRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - UlazRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - PredvorjeRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - UlazRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - UlazRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - KupaonicaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - KupaonicaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3A01