Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rosedale Hotel Hong Kong

8 Shelter Street, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Rosedale On The Park
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepcija Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepcija Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Ulaz Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Predvorje Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Ulaz Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Ulaz Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Kupaonica
Područje Causeway Bay Broj soba: 313
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 3088recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (3088)
Razvrstati po:
Thamonphan Y. Parovi Thailand, 30. srpnja 2015.
Love it. Had a good night sleep.

-Quiet room. - Comfortable bed - Clean roon - Nice staff
9
Very comfortable.
Prijavi ovu recenziju
James W. Parovi India, 28. srpnja 2015.
Our Home for 10 Days

The location, the price, the availability of rooms
8,3
My husband and I had a comfortable stay at Rosedale Hotel Hong Kong. We are local HongKongers who needed a home away from home for 10 days/nights because of family reasons. In general, our stay was great -- including the service, the room's condition [cleanliness, quietness, internet & TV services]. The only negative was the elevators which took so long either way, going up or coming down. In fact, there was a morning when we had to use the service elevators.
Prijavi ovu recenziju
Alain G. Parovi Philippines, 26. srpnja 2015.
Comfortable rooms, Easy Airport Express Transfers

Beds, Convenience to and from Airport Express, Service
8
It was very easy to get to the hotel from the Airport Express station. The beds are really comfortable. The rooms are quite spacious compared to other hotels at the same price range. The location going to the Causeway Bay Station is not that near compared to other hotels but still in walking distance. Service is pretty good. If the price remains to be competitive (more budget-friendly than nearby hotels), I'll definitely stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Agustino R. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 25. srpnja 2015.
Need Elevator Improvement

Location,
7,7
Everything was good, except your Elevator service is really sucks. I don't know why they only operating 1 from 3 elevators. It took more than 10 minutes to going up or going down. Please you need to improve this. Your hotel was very busy, so please consider this, almost every customer who stays in here getting angry because your elevator. Rooms are small, breakfast quite good, location is okay just 5 minutes to MRT
Prijavi ovu recenziju
Kotaro K. Poslovni putnici Japan, 25. srpnja 2015.
Looks clean but the construction is quite poor.

Can't think of any.
5,7
The elevator is too slow and waiting is a big waste of time for us businessman.
Prijavi ovu recenziju
Kenneth H. Parovi Australia, 22. srpnja 2015.
Nice hotel

Clean, convenient, good staff
8,3
Good experience, helpful and friendly staff
Prijavi ovu recenziju
Peter G. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. srpnja 2015.
good hotel

location, close to foods, and close to mall
6
okay with this hotel
Prijavi ovu recenziju
Kwan S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 21. srpnja 2015.
complain

location, price, wifi
7,3
Many sharp things in the carpet. Hurts our feet,even 2 of us were bleeding because of it. Pretty much clean, but not the room service. They put back our used spoon without cleaning it. But after all such a cheap hotel and good locations
Prijavi ovu recenziju
Rukmini T. Solo putnici Indonesia, 21. srpnja 2015.
location.food and value for money

location close to mrt.local food value for moneyth
8,3
The staff for house keeping need to working more details. Cleaning my room.but didn't add body gel and towels
Prijavi ovu recenziju
Roby -. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 20. srpnja 2015.
Small bed room, bad security staff

-
5
Security staff is not friendly, always watching us. No smile, always angry with children. Very bad attitude to customers. We are customers and pay to hotel, but security staff treat us like stranger, very disappointed, not like other hotels.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Rosedale Hotel Hong Kong Hong KongRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepcijaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepcijaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - UlazRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - PredvorjeRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - UlazRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - UlazRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - KupaonicaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03