Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rosedale Hotel Hong Kong

8 Shelter Street, Causeway Bay, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 3498recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (3498)
Razvrstati po:
Korawee S. Parovi Thailand, 4. svibnja 2016.
Great
6,7
Loved it! I can say its the best hotel at this price during the time I visited. Altho the gym was somewhat lacking, the rest were awesome and made up for this.
Prijavi ovu recenziju
Chaulada G. Poslovni putnici Thailand, 30. travnja 2016.
Small room with Handy phone
3,7
The downside: As expect small room but it's ok. Our group check in took more than 30 mins (5 rooms). Breakfast the same for 2 days and tasteless. Room 1113 need to clean phone pad and shower connection was leaking. Good things: Hotel lobby smell nice and clean :) Concierge very helpful and give good suggestion. Hotel provide "Handy phone" for free & carry around with free local call and to contact among our group. It's said free international call but we didn't try. This phone have promotion on many ticket i.e. Airport express which we use for buying AE back to airport with a discount offer at 30%. Location is good with a walking distant to shopping area very near by. Suggestion: Variety choice for ABF.
Prijavi ovu recenziju
Zhenmiao P. Poslovni putnici China, 27. travnja 2016.
Convenient and Hospitality
6,7
The location was just great, very convenient to airport and city center. The stuff there are hospitality. Was a wonderful stay there.
Prijavi ovu recenziju
Leung M. Parovi Hong Kong, 26. travnja 2016.
Value for money
6,3
Found that sometimes can get valuable price by make reservation at agoda for room with breakfast. The room is relatively spacious compare with other hotels in Hong Kong. Location around 7-8 mins to MTR station. Staffs are nice and helpful. Room is cozy and clean. Will surely come back next time.
Prijavi ovu recenziju
Karl S. Poslovni putnici Philippines, 25. travnja 2016.
Good stay
5,3
Perfect
Prijavi ovu recenziju
Jaikishin G. Parovi Indonesia, 25. travnja 2016.
Nice
5,3
Nice
Prijavi ovu recenziju
Andrias H. Poslovni putnici Indonesia, 24. travnja 2016.
Cozy
6,3
Cozy Hotel in Causeway Bay
Prijavi ovu recenziju
Ruby S. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 24. travnja 2016.
location not so ideal
4
far from mgr station
Prijavi ovu recenziju
Michael J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. travnja 2016.
Value for Money Hotel
5,7
Priced reasonably, near Causeway Bay Busy streets
Prijavi ovu recenziju
Michelle V. Grupe Indonesia, 23. travnja 2016.
Location is far from times square.. Room is small.
2
Location is far from times square.. Room is small.. Breakfast with the same menu for 5 days 😂😂
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Rosedale Hotel Hong Kong Hong KongRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepcijaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepcijaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - UlazRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - PredvorjeRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - UlazRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - UlazRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - KupaonicaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07