Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rosedale Hotel Hong Kong

8 Shelter Street, Causeway Bay, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 3319recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (3319)
Razvrstati po:
Pamela C. Solo putnici Singapore, 9. veljače 2016.
Rosedale over CNY

Staff. Cleanliness. View from my room on the 30th floor.
7,7
Good hotel overall and I would recommend to friends.
Prijavi ovu recenziju
Quentin T. Parovi Hong Kong, 9. veljače 2016.
Rosedale

Rooms, lobby, design
7
Prijavi ovu recenziju
Choi C. Obitelji sa odraslom djecom Portugal, 6. veljače 2016.
Small, Convenient Hotel

Convenient, staff friendly and helpful
6,7
easily located hotel, but hotel room and beds too small. The quilt should be bigger
Prijavi ovu recenziju
Alexander O. Parovi Philippines, 31. siječnja 2016.
Affordable hotel in the city

Proximity to shopping malls, shopping streets and CBD. We love Rosedale's thoughtfulness - a bottle of wine and cake to celebrate the birthday of my wife.
7,3
It was pleasant but we were out most time of the days we stayed there.
Prijavi ovu recenziju
Sze-Zin L. Obitelji sa malom djecom Canada, 30. siječnja 2016.
It's OK

The Staff are great, free shuttle bus service from HK station, and walking distance to time square
6,7
It didn't help with ⅓ elevators being out of service for the 4 nights we were there. Also, the walls can be quite thin at times where we had loud guests next to us for ¾ nights. The shuttle bus station is on the other side of the block, so we had to make our way around from the McDonalds. It was OK, considered it didn't rain. Overall, the staff at every level were terrific and very accommodating. Being HK, you can't really go wrong with its location.
Prijavi ovu recenziju
Moolshanker J. Poslovni putnici India, 30. siječnja 2016.
they should improve food. quality

location
7
Good
Prijavi ovu recenziju
Wei D. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 28. siječnja 2016.
Value for money

Location; price and breakfast
8
It was good except for the waits at the lift
Prijavi ovu recenziju
Priscilla L. Poslovni putnici Malaysia, 24. siječnja 2016.
Great hotel

clean, location, good customer service
8
I had a pleasant stay during my business trip here.
Prijavi ovu recenziju
Alexandra F. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. siječnja 2016.
nice hotel but

location
6
it is good. however we were not given a double sized bed
Prijavi ovu recenziju
Alvin K. Poslovni putnici Singapore, 23. siječnja 2016.
Great front desk service!

Friendly and efficient check in, clean room and convenient location.
8,3
It was a fabulous stay! And this was my second time with this hotel. At first Agoda mixed up my room type, but the issue was efficiently resolved by a great front desk supervisor by the name of Chris Ng. As an apology for the mixing up, I was up graded to a junior suite room! Hotel is clean and staffs are courteous and helpful. But breakfast can improve with more food varieties. Will be back when visiting Hong Kong.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Rosedale Hotel Hong Kong Hong KongRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepcijaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepcijaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - UlazRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - PredvorjeRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - UlazRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - UlazRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - KupaonicaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05