Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rosedale Hotel Hong Kong

8 Shelter Street, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Rosedale On The Park
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepcija Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepcija Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Ulaz Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Predvorje Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Ulaz Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Ulaz Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman
Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Rosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Kupaonica
Područje Causeway Bay Broj soba: 313
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 3117recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (3117)
Razvrstati po:
Flora K. Solo putnici Canada, 19. kolovoza 2015.
So far is ok only.

near shopping mall, near the park, near the library.
5,7
So far is ok. But I will not go again.
Prijavi ovu recenziju
Guan S. Poslovni putnici Malaysia, 18. kolovoza 2015.
highly rated

Location, Price and cleaniness
7,7
Pleasant, good for business trip..
Prijavi ovu recenziju
Kelly W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 16. kolovoza 2015.
Excellent!!

Staff, location, hotel condition
8,3
The best thing that i love about this hotel is the staff. As we all heard about how impolite hong kong people tend to be, the staff, especially Ms. Rebecca Leung & Mr. Ken Ma from this hotel showed exceptional which made me feel so warmth about. Even my stay in Cosmopolitan before the staff were unfriendly and impatient. The hotel is located in between MRT Causewaybay station and Tin Hou station which is very convenience to go either way for transportation. Also, the hotel condition is clean and classy. Basically i cant find any flaw about this hotel. Definitely will be back for its value of money! I love this hotel so much!
Prijavi ovu recenziju
Pui T. Parovi Malaysia, 9. kolovoza 2015.
Disappointed stay
4,3
Disappointed stay where rooms are smelly and old, lifts are slow and always full (require to wait for a few rounds to get in), staffs are not really helpful
Prijavi ovu recenziju
Gordon F. Solo putnici United Kingdom, 9. kolovoza 2015.
Good value for money

Comfort Value Location
9,3
Met our needs
Prijavi ovu recenziju
Gordon F. Parovi United Kingdom, 2. kolovoza 2015.
Comfortable

Location, price and comfort
9,7
Only a short time there over night
Prijavi ovu recenziju
Yvonne C. Parovi Singapore, 2. kolovoza 2015.
Adequate in town

Staffs attitude
6,7
The staffs were all friendly and courteous. The rooms are small but adequate. As I think the hotel is of some age, the musky smell was pretty strong when we opened the room door.
Prijavi ovu recenziju
Thamonphan Y. Parovi Thailand, 30. srpnja 2015.
Love it. Had a good night sleep.

-Quiet room. - Comfortable bed - Clean roon - Nice staff
9
Very comfortable.
Prijavi ovu recenziju
April R. Poslovni putnici Singapore, 30. srpnja 2015.
Best price and best hotel around causeway bay

clean bathroom, cozy bed, easy location
8,3
It was good! best hotel so far in Hong Kong
Prijavi ovu recenziju
James W. Parovi India, 28. srpnja 2015.
Our Home for 10 Days

The location, the price, the availability of rooms
8,3
My husband and I had a comfortable stay at Rosedale Hotel Hong Kong. We are local HongKongers who needed a home away from home for 10 days/nights because of family reasons. In general, our stay was great -- including the service, the room's condition [cleanliness, quietness, internet & TV services]. The only negative was the elevators which took so long either way, going up or coming down. In fact, there was a morning when we had to use the service elevators.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Rosedale Hotel Hong Kong Hong KongRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepcijaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepcijaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - UlazRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - PredvorjeRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - UlazRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - UlazRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - ApartmanRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - KupaonicaRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessRosedale Hotel Hong Kong Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05