ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rosedale On The Park Hotel

8 Shelter Street, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Interijer hotela Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Apartman Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restoran Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Kupaonica Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restoran Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/salon Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restoran
Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restoran Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/salon Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/salon Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restoran Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/salon Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Causeway Bay Broj soba: 274
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 2683recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2683)
Razvrstati po:
Beng B. Solo putnici Singapore, 17. kolovoza 2014.
Good Service

Service, room and location
8,3
The entrance was a little obscure as it was inside a small lane. Besides this everything else is good though the hotel looks a little jaded. It was a short walk to Sogo and the Causeway Bay MTR and shopping area. The Airport Express free shuttle is at the back of the hotel outside MaDonald's. If it rains and one has luggages, it will be difficult to even get there as there is no shelter at the waiting stop. However the best thing about the hotel is its service ! The Concierge and bell boys were extremely helpful and attentive and went out to help me to set my iPhone to their local dialect and back to English again when I needed to send a message in their dialect. I was equally impressed with the service of the restaurant staff during breakfast. They were very attentive to the needs of the guests and were prompt to attend to requests and needs. It was service with a smile ! Kudos !
Shum K. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 3. kolovoza 2014.
Free upgrade to a suite!!!

location + free room upgrade to a suite
7,3
We stayed in a small room for the first 3 nights and then we left for Macau. After we came back, we got a free upgrade to a suite!!!!
Pansy L. Poslovni putnici Hong Kong, 31. srpnja 2014.
Location is okay ,room is not small but Room is b

Room is be quiet !
7,3
Overall is good
Shum K. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 30. srpnja 2014.
Good location and service, but room is TOO SMALL

Location, location, location
7,3
everything ok, only the room is too small
Pui L. Parovi China, 27. srpnja 2014.
Insufficient Air Conditioning

I have high expectation of this hotel based on previous experience using it. However this time the air conditioning is not running well and was hot all night.
7,7
Hope they renovate the hotel rooms soon!
Chan W. Parovi China, 27. srpnja 2014.
The hotel is so so

the hotel is not easy to find, it is far away from Sogo, and the hotel room looks old
6
First of all, i though the hotel room might be similar to those in New Rosedale, but when i entered the room, i found that it was a bit old in terms of the room settings and facilities. I was a bit disappointed, coz the money i spent on this hotel might offer me a better room in other hotels. And i had a 15 -20 min walk from the MTR station before I returned to the hotel. The only good thing was restaurants available nearby.
Benjamin N. Parovi Singapore, 26. srpnja 2014.
Noisy, renovation was going on

Cleanliness, staff, service
6,7
Ng C. Solo putnici Macau, 20. srpnja 2014.
Good location

Clean, nice staffs and convenient
7,3
Very comfortable and nice hotel will come again for sure
Yu F. Parovi Hong Kong, 10. srpnja 2014.
good value for money

conveniencely located next to the victoria park. good value for money and friendly staff.
7,3
Yu F. Parovi Hong Kong, 9. srpnja 2014.
nice people with nice food and places to go

convenience location, raletively cheap and nice working staff.
4,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Rosedale On The Park Hotel Hong KongRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartmanRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestoranRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - KupaonicaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestoranRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/salonRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestoranRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestoranRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/salonRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/salonRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestoranRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/salonRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestoranRosedale On The Park Hotel Hong Kong - PredvorjeRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RecepcijaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RecepcijaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestoranRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartmanRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartmanRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartmanRosedale On The Park Hotel Hong Kong - KupaonicaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartmanRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartmanRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartmanRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Apartman


AS-AGWEB-3A04