ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Rosedale On The Park Hotel

8 Shelter Street, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Interijer hotela Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Apartman Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restoran Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Kupaonica Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restoran Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/salon Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restoran
Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restoran Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/salon Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/salon Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restoran Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/salon Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Rosedale On The Park Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Causeway Bay Broj soba: 274
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 2724recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2724)
Razvrstati po:
Xiufeng T. Obitelji sa odraslom djecom China, 15. rujna 2014.
Good hotel and service

Customer Service, delicious food and location
9
Very good to stay in Rosedale, especially the service here. Thanks!
Brendon R. Poslovni putnici New Zealand, 13. rujna 2014.
Fine for the money and location

Great internet and free
6,3
Was a good place for business, if you just need a place to stay in the area , its a good size for one person, with good internet, nothing flash. TV was a bit old as the hotel - as a business person, media is key, good internet and good TV
Jackson T. Poslovni putnici Indonesia, 10. rujna 2014.
Great value!

Value for money, the view facing Victoria Park, the clean toilet in my room.
8
I stayed at this hotel more than 10 years ago and was very pleased that it has been well maintained at my last visit. Toilet's condition is good. Very well done considering I paid only around USD 200 for 2 nights' stay.
U C. Parovi Macau, 7. rujna 2014.
convenient

close to shops
7,3
good
Sistine B. Solo putnici Philippines, 7. rujna 2014.
It was a good stay.

I got upgraded to a suite!
7,7
Chaoyu Z. Obitelji sa odraslom djecom China, 7. rujna 2014.
Good location

Good service
8,3
Maureen T. Parovi United Kingdom, 5. rujna 2014.
Staff

Staff ,location,cleanliness
9,3
We were very happy with the customer service and the location .
Sharon L. Solo putnici Singapore, 2. rujna 2014.
Happy Return Customer

Cosy, location & value for money
7,7
This is my 2nd stay with Rosedale. Still as happy as my first stay with them last year. Will always be a top choice of hotel for my visit to HKG. Will surely recommend Rosedale to my friends as well. Love the location, not too far from the CWB malls & MTR station.
James W. Solo putnici Taiwan, 26. kolovoza 2014.
Nice to stay here

Nice location, good customer service
10
Khalid B. Obitelji sa malom djecom Singapore, 25. kolovoza 2014.
great service hotel

location, staffs hospitality, value for money
9,7
Perfect hotel for our weekend getaway. Stayed in suite room,staffs very attentive. Breakfast spread was OK they serves cereal,boiled eggs,salad & fruits,pancake,bread with butter & jam & some local foods.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Rosedale On The Park Hotel Hong KongRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartmanRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestoranRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - KupaonicaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestoranRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/salonRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestoranRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestoranRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/salonRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/salonRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestoranRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Pub/salonRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestoranRosedale On The Park Hotel Hong Kong - PredvorjeRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RecepcijaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RecepcijaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - RestoranRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartmanRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartmanRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartmanRosedale On The Park Hotel Hong Kong - KupaonicaRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartmanRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartmanRosedale On The Park Hotel Hong Kong - ApartmanRosedale On The Park Hotel Hong Kong - Apartman


AS-AGWEB-3B01