Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Garden Hotel

69 Mody Road Tsimshatsui East, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Garden Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Garden Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Garden Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Garden Hotel Hong Kong - Interijer hotela Royal Garden Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Royal Garden Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Royal Garden Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Royal Garden Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Royal Garden Hotel Hong Kong - Restoran Royal Garden Hotel Hong Kong - Restoran Royal Garden Hotel Hong Kong - Restoran Royal Garden Hotel Hong Kong - Restoran Royal Garden Hotel Hong Kong - Restoran Royal Garden Hotel Hong Kong - Restoran Royal Garden Hotel Hong Kong - Restoran Royal Garden Hotel Hong Kong - Restoran Royal Garden Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 420
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 923recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (923)
Razvrstati po:
Yoav L. Poslovni putnici Israel, 28. lipnja 2015.
great place

great location great staff wonderful rooms
10
would likely come back
Linardo L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. lipnja 2015.
great

great
9,7
Chan Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 22. lipnja 2015.
High quality to price ratio

Good location, good food, good services
8
The hotel is up tp standard 5 stars.
Delphine C. Grupe Singapore, 22. lipnja 2015.
Stay was satisfactory

Clean, provided portable mobile, service
6,7
The room was smaller than expected with low head room and was rather dim even with all lights on. Wifi only allows 2 devices to be connected to it, so having my mobile connected I couldn't connect with my computer. However, they do provide 1 portable mobile for each room which is good. Overall, stay was satisfactory.
Chan Y. Parovi Hong Kong, 24. svibnja 2015.
Good choice in TST

Good restaurants inside ; Close to MTR ; Shopping area nearby
8
Quality to price ratio is high for this hotel. Food, hotel condition, transport, services are all good. However need to be alert of safety near the hotel region at night.
Abul K. Solo putnici Bangladesh, 20. svibnja 2015.
good location

location, room and service
7,7
I mostly stay at Royal Garden due to its location. I have been staying at Royal Garden since 2002, so its kind of 2nd home when in HK. Sometime, the rooms do get quite expensive but otherwise I get good rates. Only draw back is the room size. If travelling alone I dont mind but with the family even two connecting rooms become very tight.
Yongyi L. Parovi China, 19. svibnja 2015.
Good experience

clean, good service, nice view
10
Suet L. Poslovni putnici Malaysia, 27. travnja 2015.
?

?
6,7
average
Shu P. Solo putnici Hong Kong, 25. travnja 2015.
Very good location

spacious room, comfortable bed, good shower
8,3
Staff are helpful, I was arranged a room right opposite the elevators, when I request to change to another room not close to the lift lobby, the staff reponsed very quickly and change the room for me. Room and bed are cozy, decorations and furnitures are maintaining in very good condition, location is perfect just 5 mins walk to the MTR station.
Miu L. Poslovni putnici Hong Kong, 23. travnja 2015.
room big

room big
6

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Garden Hotel Hong KongRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Garden Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Garden Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRoyal Garden Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRoyal Garden Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - BifeRoyal Garden Hotel Hong Kong - BifeRoyal Garden Hotel Hong Kong - KafićRoyal Garden Hotel Hong Kong - KafićRoyal Garden Hotel Hong Kong - Posao CentarRoyal Garden Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRoyal Garden Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Garden Hotel Hong Kong - RecepcijaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05