ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Garden Hotel

69 Mody Road Tsimshatsui East, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Garden Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Garden Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Garden Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Garden Hotel Hong Kong - Interijer hotela Royal Garden Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Royal Garden Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Royal Garden Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Royal Garden Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Royal Garden Hotel Hong Kong - Restoran Royal Garden Hotel Hong Kong - Restoran Royal Garden Hotel Hong Kong - Restoran Royal Garden Hotel Hong Kong - Restoran Royal Garden Hotel Hong Kong - Restoran Royal Garden Hotel Hong Kong - Restoran Royal Garden Hotel Hong Kong - Restoran Royal Garden Hotel Hong Kong - Restoran Royal Garden Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 420
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 824recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (824)
Razvrstati po:
Aya K. Grupe Japan, 20. rujna 2014.
Quality is really good

Staffs, bed, cleaness.
8,7
The quality as a hotel was really good. But i had dim sum there, and that quality was not so good. That's what I was disappointed.
Oi L. Poslovni putnici Malaysia, 4. rujna 2014.
great

room
8,3
Isabel O. Grupe Malaysia, 29. srpnja 2014.
Comfortable stay

Clean and sacious room. Good location easy to get around
8,3
Thanesnat T. Parovi Thailand, 28. srpnja 2014.
Nice place. Clean and private area

Staffs take care good , place look nice and clean
8,3
This hotel is good for business and personal trip in hong kong. Restaurant closed at 23.00 with a lot of buffet there. If you use airport express from airport to Kowloon station then you use free shuttle bus from there to hotel near this hotel. Overall this hotel is nice and recommend to stay for many activities
Janie C. Poslovni putnici Singapore, 26. srpnja 2014.
Great Location

location, room size and friendly staff
8
The stay was great, counter staff could speak fluent English and very helpful
Yeung Y. Solo putnici Hong Kong, 18. srpnja 2014.
good food

good food, nice room, well service
8,7
Toh K. Poslovni putnici Singapore, 18. srpnja 2014.
Fantastic comfortable hotel to stay on

Centrally located Staff professional Room clean n big
10
Value for money! hotel know I booking thru agoda n upgrade me to suite room so happy to enjoyed sleeping in suite room!
Trond H. Poslovni putnici Singapore, 14. srpnja 2014.
Well equipped hotel

Complementary Smart phone with 3g, high speed internet, direct airport shuttle and close to mtr/taxi
8
Tan C. Parovi Malaysia, 11. srpnja 2014.
Overall good stay in the hotel

Easy access to public transport; good location; friendly staffs
8,3
Elyse N. Solo putnici Hong Kong, 6. srpnja 2014.
Pay to suffer. Unprofessional front desk service

can I say none
4
I was greeted by unfriendly and unreasonable staff when check in. There was confusion between my ID name and registration on agoda and they ask me if I can prove myself as the payee - a genius question that I never asked by any hotel staffs worldwide before and it really shocked me because they insist as a "standard procedure". If there is any doubt I think it is better for the staff to check internally instead of arguing with client on the front desk with a rude manner! It is terrific to be greeted by a poker face in a five star hotel! Amazing experience indeed. The room is just standard but not worth for money. Bed is OK yet small with no view at all. Curtain in the washroom is smelly obviously they do not have a strict standard on maintaining the room facilities.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Garden Hotel Hong KongRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Garden Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Garden Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRoyal Garden Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRoyal Garden Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - BifeRoyal Garden Hotel Hong Kong - BifeRoyal Garden Hotel Hong Kong - KafićRoyal Garden Hotel Hong Kong - KafićRoyal Garden Hotel Hong Kong - Posao CentarRoyal Garden Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRoyal Garden Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Garden Hotel Hong Kong - RecepcijaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A03