Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Garden Hotel

69 Mody Road Tsimshatsui East, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 1031recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (1031)
Razvrstati po:
Leong C. Grupe Singapore, 2. svibnja 2016.
Great Services!
5
Room services is really efficient and good!
Prijavi ovu recenziju
Sabeena S. Obitelji sa malom djecom India, 30. travnja 2016.
Holiday
6,7
Holiday
Prijavi ovu recenziju
Toh K. Poslovni putnici Singapore, 23. travnja 2016.
super fantastic hotel
6,7
great hotel great location! staff polite helpful efficiency room big n comfortable n clean free wifi n room provided free idd calls to anywhere in the world
Prijavi ovu recenziju
Ng W. Parovi Hong Kong, 23. travnja 2016.
Good location
4,7
Its in good location
Prijavi ovu recenziju
Yoshiyuki M. Poslovni putnici Japan, 21. travnja 2016.
Comfortable
5,7
convenient location, quiet, nice pool. if wifi was free, it would be perfect.
Prijavi ovu recenziju
Jared M. Poslovni putnici United States of America, 20. travnja 2016.
Biz
6
Great room and breakfast
Prijavi ovu recenziju
Winnie O. Parovi Australia, 30. ožujka 2016.
Extremely disappointed
3,3
Was extremely disappointed was charged twice for staying here, I explained that I have paid through agoda, the staff then went on to explained that its company policy & they will refund once we check out. I have checked out & yet I was still charged twice. Do check your bill before you check out & make sure this doesn't happen to you. Also when I checked in, this supposed to be a four/five star hotel but there was no shampoo or shower gel in the bathroom, I had to call to get them to send over the general amenities
Prijavi ovu recenziju
C J. Solo putnici United Kingdom, 28. ožujka 2016.
Great place, Great Location
6
A truly lovely hotel , well maintained and great staff. There is nothing more I can possibly add! Well done !
Prijavi ovu recenziju
Jerry T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. ožujka 2016.
Fantastic experience

Accomodating staff and very clean
9,3
Its was a fantastic experience staying in thsi hotel because of the helpful and accomodating staffs. Our stayed in this hotel is such a wonderdul experience and i will not hesitate to come back again
Prijavi ovu recenziju
Olivia A. Parovi Singapore, 13. ožujka 2016.
Had a great time.
6,3
We had a great time and enjoyed the services and the room
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Royal Garden Hotel Hong KongRoyal Garden Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Garden Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Garden Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRoyal Garden Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRoyal Garden Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - Posao CentarRoyal Garden Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Garden Hotel Hong Kong - RecepcijaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Spa centarRoyal Garden Hotel Hong Kong - Spa centarRoyal Garden Hotel Hong Kong - Spa centarRoyal Garden Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07