Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Garden Hotel

69 Mody Road Tsimshatsui East, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 996recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (996)
Razvrstati po:
Supinyar V. Poslovni putnici Thailand, 29. siječnja 2016.
Good location and nice hotel

good location , good service , clean
8,7
comfortable to stay with
Prijavi ovu recenziju
Mei S. Poslovni putnici Hong Kong, 18. siječnja 2016.
Room space too small

good location, good service and good food.
7,7
Room space too small, even cannot open the large luggage in a room. And I order a premium room requesting harbor view, I only can see the view from a narrow gap!!
Prijavi ovu recenziju
Philip Y. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 25. prosinca 2015.
Average 5 Star

room,service,food
7,7
Room was good but as there is renovation the gym was affected. You will need to walk a distance to get to the main line that brings you to hongkong island
Prijavi ovu recenziju
Kian H. Poslovni putnici Malaysia, 23. prosinca 2015.
Decent Hotel at Good Location

Location, price, wifi hotspot device
8
Prijavi ovu recenziju
Jean M. Grupe Philippines, 18. prosinca 2015.
Quite far but nice area to stay in

Nice staff, peaceful location
8,7
Prijavi ovu recenziju
Koonchorn T. Obitelji sa malom djecom Thailand, 14. prosinca 2015.
Thailand

Handy equipment Clean Location
8
It was really nice time to stay in this hotel, everything was really pleasure us during our vacation in HK
Prijavi ovu recenziju
Siu Y. Solo putnici Hong Kong, 1. prosinca 2015.
good hotel.

clean. comfortable.good services.
9,3
good.
Prijavi ovu recenziju
Tze K. Solo putnici Hong Kong, 25. studenog 2015.
Royal Garden Hotel
7,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Batepolage D. Poslovni putnici Sri Lanka, 24. studenog 2015.
GREAT LOCATION

LOCATION/ROOM SIZE/SERVICE LEVEL
7,7
VERY SATISFIED
Prijavi ovu recenziju
Linda K. Solo putnici Australia, 2. studenog 2015.
Lovely hotel

Great location, friendly staff , lovely room
10
Loved our stay here, very nice room and fantastic location
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Royal Garden Hotel Hong KongRoyal Garden Hotel Hong Kong - BazenRoyal Garden Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Garden Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Garden Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Garden Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Garden Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRoyal Garden Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRoyal Garden Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Garden Hotel Hong Kong - Posao CentarRoyal Garden Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRoyal Garden Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Garden Hotel Hong Kong - Recepcija


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01