ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Hotel

Estrada Da Vitoria 2-4, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Apartman Royal Hotel Makao - Apartman Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Eksterijer hotela Royal Hotel Makao - Eksterijer hotela Royal Hotel Makao - Eksterijer hotela Royal Hotel Makao - Recepcija Royal Hotel Makao - Predvorje Royal Hotel Makao - Pub/salon Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Restoran
Royal Hotel Makao - Kafić Royal Hotel Makao - Soba za sastanke Royal Hotel Makao - Plesna dvorana Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Bazen Royal Hotel Makao - Bazen Royal Hotel Makao - Dvorana za fitness
Područje Grad Macau Broj soba: 380
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 9855recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (9855)
Razvrstati po:
Barry K. Parovi Singapore, 28. rujna 2014.
Location is quite bad and taxi took awhile to come

Cleanliness, safety and free shuttle bus to specific location.
5,7
Would be better if the location is good.
Siska P. Grupe Indonesia, 27. rujna 2014.
Good Location, Friendly Staff

Good Location, Friendly Staff
8,3
I was going to Macau with a group friends of mine. It was nice, good hotel location, staff was really friendly, and they provide shuttle bus to several tourist attractions
Siska P. Grupe Indonesia, 27. rujna 2014.
Good Location, Friendly Staff

Good Location, Friendly Staff
8,3
I was going to Macau with a group friends of mine. It was nice, good hotel location, staff was really friendly, and they provide shuttle bus to several tourist attractions
Rezcel F. Parovi Philippines, 25. rujna 2014.
perfect adventure

accommodation
9,3
perfect
Cristy M. Solo putnici Philippines, 21. rujna 2014.
Good Staff

Staff, location, cleanliness
7,3
Tsz K. Parovi China, 21. rujna 2014.
Royal Hotel

room and survey
7,3
Cathal K. Grupe Ireland, 21. rujna 2014.
Great Stay

Price, Comfort, Great Staff
9
I recently stayed with a group for a wedding. Very satisfied with the facilities, service and the staff. Great hotel. Would definitely recommend to a friend! A+
Gordon T. Parovi United States of America, 21. rujna 2014.
excellent 5 star hotel

shuttle will pick you at the ferry, rooms are large and clean, staff very fast at check in
9,3
Stay was excellent, staff very efficient and courteous.
Chi Z. Solo putnici China, 21. rujna 2014.
ok

pick up bus.clean.good service
9,7
Syazrah A. Solo putnici Malaysia, 21. rujna 2014.
Air Conditioning Could Have Been Much Better

Bed, Bathroom, Location
8
The hotel was clean and the staff spoke English pretty well. But the A/C was so slow that I had trouble sleeping during the night. I got there at 2pm, registered at the reception as check in time was 3pm. Then a huge group of tourist came at 3pm and I had to line up again to get my keys, although I had already registered (filled out the forms and paid the deposit).

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Hotel MakaoRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - ApartmanRoyal Hotel Makao - ApartmanRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - Eksterijer hotelaRoyal Hotel Makao - Eksterijer hotelaRoyal Hotel Makao - Eksterijer hotelaRoyal Hotel Makao - RecepcijaRoyal Hotel Makao - PredvorjeRoyal Hotel Makao - Pub/salonRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - KafićRoyal Hotel Makao - Soba za sastankeRoyal Hotel Makao - Plesna dvoranaRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - BazenRoyal Hotel Makao - BazenRoyal Hotel Makao - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3B03