Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Hotel

Estrada Da Vitoria 2-4, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Apartman Royal Hotel Makao - Apartman Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Eksterijer hotela Royal Hotel Makao - Recepcija Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Bazen Royal Hotel Makao - Eksterijer hotela Royal Hotel Makao - Hrana i piće Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Restoran
Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Dvorana za fitness Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Predvorje Royal Hotel Makao - Kafić Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Recepcija
Područje Grad Macau Broj soba: 380
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro
Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (11172)
Razvrstati po:
Samantha Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 28. lipnja 2015.
Felt like home

Excellent customer service, great location & value for money
8,3
I was traveling with my parents together with my 7 months old son. Traveling with toddler will be difficult at some point of time. I was truly amazed by their front desk personnel which is very observant & offered us a complimentary baby cod bed & expedite out check in precedure. Thanks to the team for their effort!!
Hei H. Poslovni putnici Hong Kong, 26. lipnja 2015.
Good value for money

lccation price and service
8,3
Good location and reasonable price.
Yiu K. Solo putnici Hong Kong, 25. lipnja 2015.
location

location nice staff room tidy
8
Min H. Parovi Malaysia, 23. lipnja 2015.
Helpful and Friendly Staff. Good Location.

Location, room comfort and staff performance
10
I am really happy with my stay with Royal Hotel. The free Wifi in the room was not working and I have an urgent conference call, the staff is giving me lots of help and spare me the charge card for free to connect to the internet. I will definitely recommend this hotel to my friends and will stay in this hotel again for my next visit.
Agus S. Parovi Indonesia, 22. lipnja 2015.
good hotel

good room, friendly staff and good food
10
Really reasonable hotel and really good hotel u must try it
Claudia C. Solo putnici United States of America, 21. lipnja 2015.
Stay at Royal Hotel

Nice pool, free shuttle to ferry terminal, free wifi
6,3
Heidi A. Obitelji sa odraslom djecom Germany, 21. lipnja 2015.
Quick visit

Clean. Comfortable. Central.
8
Good. Didn't stay in the hotel much. Shuttle bus was impossible to find at terminal - no one knew the hotel.
Pirit P. Parovi Thailand, 21. lipnja 2015.
Good place

Staff Room Location
10
Great
Tik W. Poslovni putnici Hong Kong, 19. lipnja 2015.
No expection Hotel

swimming pool , lounge , friendly staff
6,7
The room is little bit old, traffic is not convenience . but staff is good and friendly
Kathrynne M. Parovi Philippines, 14. lipnja 2015.
Good place to stay

Clean, Filipino staff, Comfy
8,7
The hotel is clean, the bed was large and comfy. You enter the room and feel relaxed. The staff spoke my native language (Filipino) and can understand English very well. Check in and check out was quick. Cons are: In room dining food was so-so for a 5 star hotel. the pancakes didnt have maple syrup and were rubbery. The chicken in their club sandwich was hard, like it was not freshly cooked. The bathroom smelled like cigarette smoke during certain times of the day - most likely smoke seeping in from another guest sneaking a puff in their room. Royal Macau has apologised for this and assured me they are doing all they can to prevent this from happening to future guests.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Hotel MakaoRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - ApartmanRoyal Hotel Makao - ApartmanRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - Eksterijer hotelaRoyal Hotel Makao - RecepcijaRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - BazenRoyal Hotel Makao - Eksterijer hotelaRoyal Hotel Makao - Hrana i pićeRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - Dvorana za fitnessRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - PredvorjeRoyal Hotel Makao - KafićRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - Recepcija


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05