Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Hotel

Estrada Da Vitoria 2-4, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Apartman Royal Hotel Makao - Apartman Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Eksterijer hotela Royal Hotel Makao - Eksterijer hotela Royal Hotel Makao - Recepcija Royal Hotel Makao - Predvorje Royal Hotel Makao - Pub/salon Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Kafić
Royal Hotel Makao - Soba za sastanke Royal Hotel Makao - Plesna dvorana Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Bazen Royal Hotel Makao - Bazen Royal Hotel Makao - Dvorana za fitness
Mjesto: Grad Macau Broj soba: 380
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 9118recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (9118)
Thorek G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 13. travnja 2014.
mediocre stay

breakfast is good, staff are helpful except in restaurant, near ruins of st. paul
6,3
Po Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 6. travnja 2014.
Location is just okay.

Front desk people are kind enough for us to check in the room earlier than 3pm as we are traveling with 1 young kid.
7
Overall the hotel is pretty good. The place is clean and staff are in general professional. Front desk receptionist was kind to allow us checking in earlier than 3pm as we are traveling with 1 young kid. The hotel is a bit far from all major casinos so I wouldn't recommend people to stay there if you intend to gamble a lot.
Sanghoon L. Poslovni putnici South Korea, 6. travnja 2014.
kindness and well-trained staffs

kindness carm good room
6,7
i can't say about restaurant cause i haven't but i know that royal hotel gave great experience to residence even nobody know where royal hotel is who are clubbers. carm and elegance hotel was. thanks
Tai M. Parovi Malaysia, 6. travnja 2014.
fresh environment

near to the any places, friendly staff and the good services
4,3
Chee H. Grupe Malaysia, 5. travnja 2014.
its Casino Access hotel

easy access entertainment, free shuttle bus and high class
6
everything was perfect but the breakfast buffet abit costly. this hotel was meant for casino and entertainment.
Janet L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 4. travnja 2014.
great hotel for low budget

clean nice room friendly staff
7
Everything is great. Eateries ard the area. Only downside is not much taxi
Lee S. Solo putnici Singapore, 4. travnja 2014.
Pleasant stay, good location and friendly staff

Pleasant stay, good location and friendly staff
8,3
Pleasant stay, good location and friendly staff
I G. Grupe Indonesia, 1. travnja 2014.
Excellent stay

Friendly staf, big room, free shuttle bus
10
Our stay was incredibly great, i would like to comeback soon to royal hotel. Not far from grand lisboa & senado square, just use the shuttle bus and the staff will kindly help you about the route and everything you need to know about macao. We were very satisfied
Mei M. Parovi Malaysia, 31. ožujka 2014.
free shuttle to few place

clean, comfort, near to town
7,7
bad wifi service, which is only one password to access for each room. further, wifi very slow.
Wai Y. Parovi Singapore, 30. ožujka 2014.
Value for money

Clean, attention staff, near to main city attractions
8,3
The Hotel was recently renovated and our stay was enjoyable coupled with the attentive and friendly staff. Although we took a 15 minutes leisurely walk from Hotel to the main city along the way by the side lanes we managed to find some local food cheap and good comparable to some restuarants. In the morning a walk up to Guia Fortress was so refreshing.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Hotel MakaoRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - ApartmanRoyal Hotel Makao - ApartmanRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - Eksterijer hotelaRoyal Hotel Makao - Eksterijer hotelaRoyal Hotel Makao - RecepcijaRoyal Hotel Makao - PredvorjeRoyal Hotel Makao - Pub/salonRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - KafićRoyal Hotel Makao - Soba za sastankeRoyal Hotel Makao - Plesna dvoranaRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - BazenRoyal Hotel Makao - BazenRoyal Hotel Makao - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3C05