Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Hotel

Estrada Da Vitoria 2-4, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Apartman Royal Hotel Makao - Apartman Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Eksterijer hotela Royal Hotel Makao - Recepcija Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Bazen Royal Hotel Makao - Eksterijer hotela Royal Hotel Makao - Hrana i piće Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Restoran
Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Dvorana za fitness Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Predvorje Royal Hotel Makao - Kafić Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Recepcija
Područje Grad Macau Broj soba: 380
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro
Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (11365)
Razvrstati po:
Min H. Parovi Malaysia, 23. kolovoza 2015.
This is my first choice of hotel in Macau stay

Helpful Staff, perfect location and clean room
10
Overall, I am satisfy with the hotel's cleanliness, but this time, there is something that impressed me. During my check out, the hotel staff were being super helpful for helping us to get a taxi to the airport. They were standing under the hot sun for 30 minutes trying to call a taxi, and continuously calling taxi station to book a taxi for us. We are so pleased with not only the location, the comfy of the hotel, but also the awesome service provided to the guest.
Prijavi ovu recenziju
Felix H. Parovi Australia, 23. kolovoza 2015.
Comfy and great location

Location, Comfort, Cleaniness
9,7
Loved it.
Prijavi ovu recenziju
Seau C. Solo putnici Malaysia, 21. kolovoza 2015.
No Shuttle to Airport

comfort room, clean, helpful staff
7,3
Prijavi ovu recenziju
Po F. Parovi China, 18. kolovoza 2015.
close to the old Macau at reasonable price

10 minutes walk to the world heritage the ruins of the St Paul's Cathedral, clean and safe, great indoor warm water swimming pooll,
9,3
If you like world's heritage sites and the historical Macau rather than man made attraction, Royal Hotel is definitely one of the choices. It was recently renovated. There are good food at reasonable price nearby. But if you want good city view from the room, need to pay a bit more. The indoor swimming pool is well designed and well managed.
Prijavi ovu recenziju
Roland L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 16. kolovoza 2015.
superb room and services

best room ever at macau on that price
9,7
Will recommand to other
Prijavi ovu recenziju
Lim H. Grupe Singapore, 15. kolovoza 2015.
Nice location and value for money

Nice location and value for money and convenient
8
Prijavi ovu recenziju
Hou J. Poslovni putnici China, 15. kolovoza 2015.
good hotel

good service/clean/good facility
9,3
very good,will consider to live here again^_^
Prijavi ovu recenziju
Hou J. Poslovni putnici China, 14. kolovoza 2015.
Good hotel

Very clean, very quite, Very good service, special thanks to Jim who got same surname as me, very nice guyq
9,3
Very good! Will consider this hotel again next time
Prijavi ovu recenziju
Bryn G. Solo putnici United Kingdom, 13. kolovoza 2015.
Hidden Gem

Price, comfort, staff
9,7
First class experience.
Prijavi ovu recenziju
Richard K. Parovi Australia, 13. kolovoza 2015.
OK

Shuttle bus
8,3
Convenient
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Hotel MakaoRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - ApartmanRoyal Hotel Makao - ApartmanRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - Eksterijer hotelaRoyal Hotel Makao - RecepcijaRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - BazenRoyal Hotel Makao - Eksterijer hotelaRoyal Hotel Makao - Hrana i pićeRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - Dvorana za fitnessRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - PredvorjeRoyal Hotel Makao - KafićRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - Recepcija


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05