Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Hotel

Estrada Da Vitoria 2-4, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Apartman Royal Hotel Makao - Apartman Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Eksterijer hotela Royal Hotel Makao - Recepcija Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Bazen Royal Hotel Makao - Eksterijer hotela Royal Hotel Makao - Hrana i piće Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Restoran
Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Dvorana za fitness Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Predvorje Royal Hotel Makao - Kafić Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Recepcija
Područje Grad Macau Broj soba: 380
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro
Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (11198)
Razvrstati po:
Lau C. Parovi Malaysia, 1. srpnja 2015.
Super patient staff

The staff is nice, friendly and helpful. The location is easy to find local nice food. The room is clean and comfortable.
8,3
Very pleasant.
Emlitia L. Obitelji sa odraslom djecom South Africa, 1. srpnja 2015.
Good Location and Value for money

Location, comfort and staff support.
9
It was pleasant. The Front Desk was very helpful with the trouble we experienced with the WiFi connection.
Ka W. Parovi Hong Kong, 30. lipnja 2015.
Overall very good

Comfortable Clean Convenient
8,7
Loke L. Parovi Malaysia, 30. lipnja 2015.
My 2nd time at royal hotel

staff helpfull &polite, room comfort
8,7
great. Very great, very very great . :)
Chow K. Solo putnici Hong Kong, 29. lipnja 2015.
Dinner too expensive

Cheap and clean, shuttle bus good
5,3
Samantha Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 28. lipnja 2015.
Felt like home

Excellent customer service, great location & value for money
8,3
I was traveling with my parents together with my 7 months old son. Traveling with toddler will be difficult at some point of time. I was truly amazed by their front desk personnel which is very observant & offered us a complimentary baby cod bed & expedite out check in precedure. Thanks to the team for their effort!!
Danny N. Solo putnici Malaysia, 28. lipnja 2015.
Value for money

Value for money,cleanliness and centralized location for place of attractions
8,3
The room is clean and well tidied before check-in. Non-smoking room with high floor is my preferred. The only regret, is I didnt try the food of this hotel and swimming facility.
Wong P. Parovi Hong Kong, 28. lipnja 2015.
ok

ok
6
Tan C. Parovi Singapore, 27. lipnja 2015.
nice

swimming pool, casino and pub
8
very good
Hei H. Poslovni putnici Hong Kong, 26. lipnja 2015.
Good value for money

lccation price and service
8,3
Good location and reasonable price.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Hotel MakaoRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - ApartmanRoyal Hotel Makao - ApartmanRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - Eksterijer hotelaRoyal Hotel Makao - RecepcijaRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - BazenRoyal Hotel Makao - Eksterijer hotelaRoyal Hotel Makao - Hrana i pićeRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - Dvorana za fitnessRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - PredvorjeRoyal Hotel Makao - KafićRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - Recepcija


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2D07