ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Hotel

Estrada Da Vitoria 2-4, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Apartman Royal Hotel Makao - Apartman Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Eksterijer hotela Royal Hotel Makao - Recepcija Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Bazen Royal Hotel Makao - Eksterijer hotela Royal Hotel Makao - Hrana i piće Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Restoran
Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Dvorana za fitness Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Predvorje Royal Hotel Makao - Kafić Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Recepcija
Područje Grad Macau Broj soba: 380
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 10482recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (10482)
Razvrstati po:
Tzu-Heng H. Obitelji sa malom djecom Taiwan, 27. siječnja 2015.
good location, clear room

location,location,location
9,3
Apapat C. Parovi Thailand, 26. siječnja 2015.
it is not a 5 star hotel but everything is nice

the room is okay. Clean and not too small. Free shuttle bus
8,7
It was okay clean room and free shuttle bus. But WiFi at the room was so slow. I had to come to the lobby to use it.
Natassia B. Parovi Australia, 26. siječnja 2015.
Good hotel but eat and drink elsewhere

Clean and comfortable rooms
6,3
Food was not good, Asian platter was cold and took forever to arrive. Cocktail service in front foyer bar area were not good, they didn't know the ingredients or how to make many of the drinks.
Eugence N. Grupe Singapore, 26. siječnja 2015.
RoYaL HoTeL macau

cleanliness,staffs,location
10
Eugence N. Grupe Singapore, 26. siječnja 2015.
City Heart of Macau

cleanliness,staffs,location
10
wifi connection could be enhanced further
Chew H. Parovi Malaysia, 25. siječnja 2015.
So far so good~

Friendly staff, Clean, Comfort
6
Leonie Y. Parovi Germany, 25. siječnja 2015.
Good hotel, but not really 5 stars

location / room
7,3
The rooms are quite small and the view is not nice, looking onto a construction site. The two things we did not like: - Other guests were constantly smoking in their rooms, it smelled very bad in the hallway, and even a little bit in our room. - Breakfast was not included, we tried it anyway but it was really not worth it for MOP 140.
Jinda C. Parovi Thailand, 24. siječnja 2015.
good location, not much expensive, clean room

gogood location, not much expensive, clean room
9,7
Pui E. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 24. siječnja 2015.
Best location, limited bus shutter service

Strategy location, perfect clearliness, good service
7,3
Good
Ma C. Solo putnici Hong Kong, 23. siječnja 2015.
Over Rate

Location, Price, no more
6
- Bad Wifi Reception in room - Only one Wifi connection for each room

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Hotel MakaoRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - ApartmanRoyal Hotel Makao - ApartmanRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - Eksterijer hotelaRoyal Hotel Makao - RecepcijaRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - BazenRoyal Hotel Makao - Eksterijer hotelaRoyal Hotel Makao - Hrana i pićeRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - Dvorana za fitnessRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - PredvorjeRoyal Hotel Makao - KafićRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - Recepcija


AS-AGWEB-3B04