Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Hotel

Estrada Da Vitoria 2-4, Grad Macau, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 11935recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (11935)
Razvrstati po:
Leonard L. Parovi Singapore, 25. travnja 2016.
Value for money and good location
5,3
Near to everyway. A lot of local food nearby. Shutter bus to ferry terminal every 30min.
Prijavi ovu recenziju
Veeratep M. Solo putnici Thailand, 24. travnja 2016.
Professional staff
6
Very helpful and courteous staff. Very professional.
Prijavi ovu recenziju
Herni M. Parovi Singapore, 24. travnja 2016.
Do not judge a book by its cover... :)
6
I was suprised from the moment i entered till the day i checked out. Room were in an exceptionally neat and clean condition. They had shuttle buses to a few casinos and hotels destination. It is near to Senoda area. Every basic needs is a just a short walk distance. Staff were excellent and friendly, they remember me and greet me with such warmth. Great job, keep it up and see you soon
Prijavi ovu recenziju
Hezzyl B. Parovi Philippines, 24. travnja 2016.
Great Overnight in Macau
6,3
The shuttle bus was convenient as soon as we got out of Macau Ferry Port. The staff were all friendly. The room was very clean as well as the bathroom. I was very happy with our stay and would definitely stay again if we won't be staying at a Casino in Macau.
Prijavi ovu recenziju
Xinhui Y. Poslovni putnici China, 24. travnja 2016.
It's worthing to return.
5,3
I would like to stay again.
Prijavi ovu recenziju
Suat N. Grupe Malaysia, 24. travnja 2016.
Good
6
Shuttle provided to various places and 7-11 is just next door. Staff and hotel facilities excellent.
Prijavi ovu recenziju
Ting Y. Poslovni putnici Hong Kong, 22. travnja 2016.
Good service
5,3
Price rite
Prijavi ovu recenziju
Renee T. Grupe Singapore, 18. travnja 2016.
Group with elderly adults
5,7
Enjoyed our stay at Royal Hotel. Lots of walking to nearby Ruins of St Paul and Senado Square. And walked uphill to The Lighthouse at Guia. Too bad there wasn't any direction or signs to the Lighthouse that we ended walking the whole park for about an hour before going up the slope to find it.
Prijavi ovu recenziju
Febry E. Parovi Indonesia, 18. travnja 2016.
Good
5,7
❤️
Prijavi ovu recenziju
Alfredo P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 13. travnja 2016.
Perfect place, staff are really accommodating, cle
5,3
Nice place to stay with and willing to stay again in the future.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Royal Hotel MakaoRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - ApartmanRoyal Hotel Makao - ApartmanRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - Eksterijer hotelaRoyal Hotel Makao - RecepcijaRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - BazenRoyal Hotel Makao - Eksterijer hotelaRoyal Hotel Makao - Hrana i pićeRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - Dvorana za fitnessRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - PredvorjeRoyal Hotel Makao - KafićRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RecepcijaRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - PredvorjeRoyal Hotel Makao - SadržajiRoyal Hotel Makao - UlazRoyal Hotel Makao - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07