ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Hotel

Estrada Da Vitoria 2-4, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Apartman Royal Hotel Makao - Apartman Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Eksterijer hotela Royal Hotel Makao - Recepcija Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Bazen Royal Hotel Makao - Eksterijer hotela Royal Hotel Makao - Hrana i piće Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Restoran
Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Dvorana za fitness Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Predvorje Royal Hotel Makao - Kafić Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Recepcija
Područje Grad Macau Broj soba: 380
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 10616recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (10616)
Razvrstati po:
King L. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 22. veljače 2015.
Nice hotel

good location, good service, good price
7,3
It's good.
Lam Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 22. veljače 2015.
Good location

Clean
7,7
Hoi S. Parovi China, 22. veljače 2015.
good location but a little bit old style

convenient, comfortable bed, nice staff
6,7
convenient, comfortable bed, nice staff. Only not good is that it has an a little bit old style.
Cindey P. Parovi Australia, 22. veljače 2015.
not value for money

close to casino, clean pool, close to senado square/ruins of st. paul's cathedral
5,7
definitely not a 5star hotel as it had listed itself….. upon arrival the ushers for the shuttle bus were pretty rude and spoke in a very rude manner but to make up for it the receptionists were polite and nice. once we got to our room, the room smelt very weird….. like an old mouldy smell… it was so hard to stand for the 4 days we were there. every morning or every time we had left the room, we would have to spray perfume to try and get rid of the smell when we came back. it made me gag numerous times. the room was very small as well as the bathroom and as it was stated "5star"…. it came with a tv as small as an ipad.. the wifi only allowed one person to be using it, which i thought was crappy as all of our other hotels allowed the amount of stayers to access the wifi. it was also very slow which meant that you could barely even access it. on the contrary, it was a close walking distance to ruins of st. paul's cathedral and senado square. but thats about it for the pros. it was definitely not worth it for 3 nights.
Mui M. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 22. veljače 2015.
small but clean hotel,location not very convenient

clean, has a casino just downstairs with lots of jackpot machines, friendly staff
5,3
It was ok but location of hotel wasn't very good, need at least 10 mins walk to anywhere. Hotel shuttle, waiting point at Grand Lisboa is not known to the staff there, apparently the shuttle is not very often there! Pillows soft.
Claudia C. Parovi United States of America, 21. veljače 2015.
Stay in Hotel Royal in Macau

Location,
6
Jianxing Z. Obitelji sa malom djecom China, 20. veljače 2015.
Good and convenient hotel for stay at downtown Mac

Close to dhopping
5,3
It serves my family purpose
Ivan C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 20. veljače 2015.
Value for money

Location, staff and room.
9
Richard O. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 20. veljače 2015.
Great location and comfortable stay

nearby attractive area, shopping street just few street away,big and cleanliness room
8
great stay , it is 5min walking distance to shopping street with many food too. 15-20min walk to attractive sight seen. the only disadvantage was the TV and wifi function was not so great
Yu P. Parovi Taiwan, 20. veljače 2015.
Better than I thought

Swimming pool. Smell nice. Clean
8,7
It was awesome during we stay in LNY. Such nice location and clean.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Hotel MakaoRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - ApartmanRoyal Hotel Makao - ApartmanRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - Eksterijer hotelaRoyal Hotel Makao - RecepcijaRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - BazenRoyal Hotel Makao - Eksterijer hotelaRoyal Hotel Makao - Hrana i pićeRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - Dvorana za fitnessRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - PredvorjeRoyal Hotel Makao - KafićRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - Recepcija


AS-AGWEB-3A01