Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Hotel

Estrada Da Vitoria 2-4, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Apartman Royal Hotel Makao - Apartman Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Kupaonica Royal Hotel Makao - Eksterijer hotela Royal Hotel Makao - Recepcija Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Bazen Royal Hotel Makao - Eksterijer hotela Royal Hotel Makao - Hrana i piće Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Restoran
Royal Hotel Makao - Gostinjska soba Royal Hotel Makao - Dvorana za fitness Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Predvorje Royal Hotel Makao - Kafić Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Restoran Royal Hotel Makao - Recepcija
Područje Grad Macau Broj soba: 380
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 11021recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (11021)
Razvrstati po:
Siowai N. Solo putnici Macau, 18. svibnja 2015.
Staff problem

good scent once step in. cleanliness. roomy and comfortable.
7
overall, the stay is alright. However, at night time, the neighbour opened the door and smoke, they talked so loud and yet, there is no staff members to give them a friendly reminder of not doing this annoying behavior. My friend from outside called hotel to contact me, the staff asked him to speak Chinese. ALso at one time, my other friend called and speak English, the staff may not understand english well and transferred the call to some other department.
Yety G. Parovi Canada, 17. svibnja 2015.
Wifi was very poor. I even can't make an WA call

Location, price
8,3
Ok
Katherine L. Poslovni putnici Hong Kong, 16. svibnja 2015.
small room

staffs are nice and helpful
8
This was my second time visit and i was quite disappointed this time. The air conditioner could not be adjusted as the button was missing hence i caught a cold after my stay. The phone next to my bed was out of order. And i could hear the noise at 2am from the corridor outside my room as some visitors were just back and chatted in a loud voice. I requested a morning call in the concierge but no call finally. The bed is really small. But i wont expect much with such a price, and i think was just unlucky to have this room only.
Wilhelm D. Obitelji sa malom djecom Switzerland, 15. svibnja 2015.
Our stay in hotel royal was a great experience

Room was huge, food is good. Locationis great
8,3
It was s very good experience and i will for sure be back someday with some friends
Kwong F. Poslovni putnici Malaysia, 14. svibnja 2015.
good location, clean and big room

good location, clean and big room
7,7
good location, clean and big room
Elizabeth N. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 13. svibnja 2015.
royal hotel...👍👍👍!!!!!

affordable, friendly/pinoy staff, wifi so fas!!!
10
my family enjoyed our stay! cool ambiance, clean and very nice rooms!
Shirley W. Grupe Singapore, 13. svibnja 2015.
Macau trip

Friendly staff. Very helpful and responsive when approached
8
Very good
Tina T. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 13. svibnja 2015.
Nice & Pleasant Stay

Room comfort, staff friendliness, price
7
I feel satisfied, staff are friendly, room comfort and clean, and not that expensive. But a bit far from senado square, need to walk around 10 minutes.
Evangeline A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 12. svibnja 2015.
will be back

very accommodating staffs, park outside, comfortable stay
9
The staffs are so corteous and really helpful.
Hoo H. Parovi Singapore, 11. svibnja 2015.
Fabulous Hotel

Surrounding, cleanliness, friendly staffs.
7,3
There is a 7-eleven and a nice cafe just beside the hotel. Walking distance to Ruins of St. Paul. Everything is nice except for the shuttle service. There are no signs in the airport or ferry terminal for the hotel shuttle service. On their website they states that their shuttle visits a few places, it is not true, you will have to transit at the ferry terminal. I will return to this hotel on my next trip.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Hotel MakaoRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - ApartmanRoyal Hotel Makao - ApartmanRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - KupaonicaRoyal Hotel Makao - Eksterijer hotelaRoyal Hotel Makao - RecepcijaRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - BazenRoyal Hotel Makao - Eksterijer hotelaRoyal Hotel Makao - Hrana i pićeRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - Gostinjska sobaRoyal Hotel Makao - Dvorana za fitnessRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - PredvorjeRoyal Hotel Makao - KafićRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - RestoranRoyal Hotel Makao - Recepcija


AS-AGWEB-3A07