Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal on the Park Hotel

Cnr Alice & Albert Street, Centar grada Brisbane, Brisbane, Australija 4000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Restoran Royal on the Park Hotel Brisbane - Restoran Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće Royal on the Park Hotel Brisbane - Vrt Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Dvorana za fitness Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće
Royal on the Park Hotel Brisbane - Restoran Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće Royal on the Park Hotel Brisbane - Kupaonica Royal on the Park Hotel Brisbane - Bazen Royal on the Park Hotel Brisbane - Restoran Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće Royal on the Park Hotel Brisbane - Vrt Royal on the Park Hotel Brisbane - Restoran Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće Royal on the Park Hotel Brisbane - Okružje Royal on the Park Hotel Brisbane - Okružje
Područje Centar grada Brisbane Broj soba: 153
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 193recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (193)
Razvrstati po:
Maria P. Solo putnici Australia, 24. svibnja 2015.
Great value

Convenient, clean and comfortable
8,7
From check in to the moment I left, the staff were so helpful, accommodating and friendly. The room was comfortable and clean. The beds was actually comfortable! The bathroom was a little small and the shower is over the bath which I didn't like but for a short stay it's fine. The water was hard to regulate but eventually I managed to get warm water. I didn't eat at the restaurant but the menu looked good. More fine dining than other hotels I have stayed in. I highly recommend Royal on the Park :)
Chalice P. Solo putnici New Zealand, 15. svibnja 2015.
Good location and friendly

Good location, good beds, friendly staff.
9,7
Enjoyable
Siauhwa T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 9. svibnja 2015.
I like it

Location, Comfort, Nice staff
9,7
Very comfortable sleep here and I regret not booking for longer stay. Staff are friendly and helpful. Very quiet at night. Just walking distance to the most happening street in the city of Brisbane.
Maria T. Poslovni putnici Singapore, 22. travnja 2015.
Good location

location, cleanliness, service
7,7
I liked the location and the room is clean. Will definitely stay there again.
Remberto R. Poslovni putnici Australia, 14. travnja 2015.
Rem

Food, cleanliness & Service
8,7
Hayley L. Solo putnici Hong Kong, 13. travnja 2015.
Good price with nice room!

good locationn, good value of money, comfy bed
10
Good located in downtown area. Good value of money and big room and comfy beds!
Lorraine H. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 12. travnja 2015.
Awesome Location

Location, comfort and friendly staff
8
I have no complaint
Mathew S. Solo putnici Thailand, 11. travnja 2015.
Highly Recommend

Location, Staff, Price
8,3
Rodney B. Parovi Australia, 6. travnja 2015.
Royal on the Park Hotel

it's location next to the gardens and river. It was very quiet. It was well appointed.
10
We had a really lovely time and would highly recommend this hotel to anyone seeking a restful or a fun filled weekend in Brisbane.
Peter K. Parovi Australia, 6. travnja 2015.
Royal on the Park

Standard of accodomation and value for money, location overlooking the park and nearby restrurants.
9,3
Very good it was a pity we only booked one night, but shall stay again if in Brisbane.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal on the Park Hotel BrisbaneRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestoranRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestoranRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i pićeRoyal on the Park Hotel Brisbane - VrtRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Dvorana za fitnessRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i pićeRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestoranRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i pićeRoyal on the Park Hotel Brisbane - KupaonicaRoyal on the Park Hotel Brisbane - BazenRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestoranRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i pićeRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i pićeRoyal on the Park Hotel Brisbane - VrtRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestoranRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i pićeRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkružjeRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkružjeRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkružjeRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkružjeRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkružjeRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkružjeRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkružjeRoyal on the Park Hotel Brisbane - Eksterijer hotelaRoyal on the Park Hotel Brisbane - BazenRoyal on the Park Hotel Brisbane - Eksterijer hotelaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Eksterijer hotelaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Eksterijer hotelaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Eksterijer hotelaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A07