Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal on the Park Hotel

Cnr Alice & Albert Street, Centar grada Brisbane, Brisbane, Australija 4000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Restoran Royal on the Park Hotel Brisbane - Restoran Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće Royal on the Park Hotel Brisbane - Vrt Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Dvorana za fitness Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće
Royal on the Park Hotel Brisbane - Restoran Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće Royal on the Park Hotel Brisbane - Kupaonica Royal on the Park Hotel Brisbane - Bazen Royal on the Park Hotel Brisbane - Restoran Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće Royal on the Park Hotel Brisbane - Vrt Royal on the Park Hotel Brisbane - Restoran Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće Royal on the Park Hotel Brisbane - Okružje Royal on the Park Hotel Brisbane - Okružje
Područje Centar grada Brisbane Broj soba: 153
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 199recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (199)
Razvrstati po:
Kristen C. Parovi Australia, 25. srpnja 2015.
Friendly stay

Location to gardens and city. The king bed. The size of the room.
10
Prijavi ovu recenziju
Michelle K. Poslovni putnici Thailand, 17. srpnja 2015.
Great place to stay

location, cleanliness, good function room
9
Prijavi ovu recenziju
Jin L. Obitelji sa odraslom djecom China, 10. srpnja 2015.
Excellent

service cleanness
9,7
Prijavi ovu recenziju
Elizabeth C. Parovi New Zealand, 5. srpnja 2015.
Shower problems

The location , the room service and cleanliness
10
The shower was dreadful, hardly any water and would go from hot to cold at barely a touch.
Prijavi ovu recenziju
Donald P. Poslovni putnici Australia, 5. srpnja 2015.
Review

X
9
X
Prijavi ovu recenziju
Ruth L. Grupe Ireland, 21. lipnja 2015.
Wonderful

Relaxing, Friendly service, Helpful
10
The staff were friendly and helpful. They were very efficient and the hotel was very clean.
Prijavi ovu recenziju
Maria P. Solo putnici Australia, 24. svibnja 2015.
Great value

Convenient, clean and comfortable
8,7
From check in to the moment I left, the staff were so helpful, accommodating and friendly. The room was comfortable and clean. The beds was actually comfortable! The bathroom was a little small and the shower is over the bath which I didn't like but for a short stay it's fine. The water was hard to regulate but eventually I managed to get warm water. I didn't eat at the restaurant but the menu looked good. More fine dining than other hotels I have stayed in. I highly recommend Royal on the Park :)
Prijavi ovu recenziju
Chalice P. Solo putnici New Zealand, 15. svibnja 2015.
Good location and friendly

Good location, good beds, friendly staff.
9,7
Enjoyable
Prijavi ovu recenziju
Siauhwa T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 9. svibnja 2015.
I like it

Location, Comfort, Nice staff
9,7
Very comfortable sleep here and I regret not booking for longer stay. Staff are friendly and helpful. Very quiet at night. Just walking distance to the most happening street in the city of Brisbane.
Prijavi ovu recenziju
Maria T. Poslovni putnici Singapore, 22. travnja 2015.
Good location

location, cleanliness, service
7,7
I liked the location and the room is clean. Will definitely stay there again.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal on the Park Hotel BrisbaneRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestoranRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestoranRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i pićeRoyal on the Park Hotel Brisbane - VrtRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Dvorana za fitnessRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i pićeRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestoranRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i pićeRoyal on the Park Hotel Brisbane - KupaonicaRoyal on the Park Hotel Brisbane - BazenRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestoranRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i pićeRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i pićeRoyal on the Park Hotel Brisbane - VrtRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestoranRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i pićeRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkružjeRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkružjeRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkružjeRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkružjeRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkružjeRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkružjeRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkružjeRoyal on the Park Hotel Brisbane - Eksterijer hotelaRoyal on the Park Hotel Brisbane - BazenRoyal on the Park Hotel Brisbane - Eksterijer hotelaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Eksterijer hotelaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Eksterijer hotelaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Eksterijer hotelaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05