ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal on the Park Hotel

Cnr Alice & Albert Street, Centar grada Brisbane, Brisbane, Australija 4000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Restoran Royal on the Park Hotel Brisbane - Restoran Royal on the Park Hotel Brisbane - Interijer hotela Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće Royal on the Park Hotel Brisbane - Vrt Royal on the Park Hotel Brisbane - Interijer hotela Royal on the Park Hotel Brisbane - Dvorana za fitness Royal on the Park Hotel Brisbane - Interijer hotela Royal on the Park Hotel Brisbane - Interijer hotela Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće Royal on the Park Hotel Brisbane - Restoran Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće Royal on the Park Hotel Brisbane - Kupaonica
Royal on the Park Hotel Brisbane - Bazen Royal on the Park Hotel Brisbane - Interijer hotela Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće Royal on the Park Hotel Brisbane - Sadržaji Royal on the Park Hotel Brisbane - Restoran Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće
Područje Centar grada Brisbane Broj soba: 153
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 176recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (176)
Razvrstati po:
Camille A. Parovi Australia, 24. siječnja 2015.
Great location, very nice hotel

Very comfortable room, quiet and beautiful view over the botanic gardens
9,7
Excellent, I will stay here again
Andrew G. Poslovni putnici Australia, 22. siječnja 2015.
Royal on Park

Breakfast, location, staff
10
It met all expectations
Jessica C. Obitelji sa malom djecom Australia, 13. siječnja 2015.
Enjoyable stay

Great value, Great location, Great Pool
7
Relaxed and easy
Ross C. Poslovni putnici Australia, 11. siječnja 2015.
Great location

Location, room
8
Good
Taryn M. Solo putnici Australia, 11. siječnja 2015.
Very friendly staff had an enjoyable stay

staff the environment and the bed
10
GREAT location Great staff awesome food
Jeffrey O. Grupe United States of America, 5. siječnja 2015.
Did not disappoint

Location, Staff, Luxury
9
I was cautious because of how 'discounted' the price was but it was a great room at a great hotel.
Mary S. Parovi Australia, 3. siječnja 2015.
Comfort

Location, staff friendliness, Clean rooms
9,3
Love it. Have stayed here before and will be back.
Kerry Y. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 1. siječnja 2015.
Wouldn't Change a thing

Walnut Room
10
Peter A. Parovi United Kingdom, 30. prosinca 2014.
Good hotel in a good location

Location, clean and spacious rooms
8,7
This is a pleasant hotel with great access to the heart of Brisbane and the Botanic Gardens. Each room is spacious and well maintained and the hotel has all facilities that you would need for a relaxing city break.
Janet M. Parovi Australia, 28. prosinca 2014.
convenient plus

location clean friendly staff
9,3
It satisfied all requirements for us . We were in Brisbane to have Xmas with family and stayed at the hotel for convenience. Couldn't have been better. A very relaxing time with very good hotelammenities

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal on the Park Hotel BrisbaneRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestoranRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestoranRoyal on the Park Hotel Brisbane - Interijer hotelaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i pićeRoyal on the Park Hotel Brisbane - VrtRoyal on the Park Hotel Brisbane - Interijer hotelaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Dvorana za fitnessRoyal on the Park Hotel Brisbane - Interijer hotelaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Interijer hotelaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i pićeRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestoranRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i pićeRoyal on the Park Hotel Brisbane - KupaonicaRoyal on the Park Hotel Brisbane - BazenRoyal on the Park Hotel Brisbane - Interijer hotelaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i pićeRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i pićeRoyal on the Park Hotel Brisbane - SadržajiRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestoranRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće


AS-AGWEB-3B08