ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal on the Park Hotel

Cnr Alice & Albert Street, Centar grada Brisbane, Brisbane, Australija 4000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Restoran Royal on the Park Hotel Brisbane - Restoran Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće Royal on the Park Hotel Brisbane - Vrt Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Dvorana za fitness Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće
Royal on the Park Hotel Brisbane - Restoran Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće Royal on the Park Hotel Brisbane - Kupaonica Royal on the Park Hotel Brisbane - Bazen Royal on the Park Hotel Brisbane - Restoran Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće Royal on the Park Hotel Brisbane - Vrt Royal on the Park Hotel Brisbane - Restoran Royal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i piće Royal on the Park Hotel Brisbane - Okružje Royal on the Park Hotel Brisbane - Okružje
Područje Centar grada Brisbane Broj soba: 153
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 187recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (187)
Razvrstati po:
Remberto R. Poslovni putnici Australia, 14. travnja 2015.
Rem

Food, cleanliness & Service
8,7
Lorraine H. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 12. travnja 2015.
Awesome Location

Location, comfort and friendly staff
8
I have no complaint
Mathew S. Solo putnici Thailand, 11. travnja 2015.
Highly Recommend

Location, Staff, Price
8,3
Rodney B. Parovi Australia, 6. travnja 2015.
Royal on the Park Hotel

it's location next to the gardens and river. It was very quiet. It was well appointed.
10
We had a really lovely time and would highly recommend this hotel to anyone seeking a restful or a fun filled weekend in Brisbane.
Peter K. Parovi Australia, 6. travnja 2015.
Royal on the Park

Standard of accodomation and value for money, location overlooking the park and nearby restrurants.
9,3
Very good it was a pity we only booked one night, but shall stay again if in Brisbane.
Mary M. Parovi Australia, 8. ožujka 2015.
Top spot

Location
10
Relaxing and quiet just the way we wanted it to be.
Jan U. Solo putnici Australia, 26. veljače 2015.
A real treat

Location /comfortability and ease of access
8,7
As it was a spontaneous decision to stay in the city I wanted a familiar place where I knew the service and comfort would be taken care of and I could simply enjoy the peace and quite!
Tatong T. Poslovni putnici Thailand, 20. veljače 2015.
The room is very comfortable.

The bed, the staffs, the location.
8
I really enjoy it and feel very comfortable.
Tatong T. Poslovni putnici Thailand, 20. veljače 2015.
The bed is the best!

I love the bed as it's very comfortable. The room is clean and the staffs are helpful and friendly.
8
I really enjoy my stay and I hope I can stay longer next time.
Lim C. Grupe Brunei Darussalam, 11. veljače 2015.
worth it

staff, location, cleanliness,
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal on the Park Hotel BrisbaneRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestoranRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestoranRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i pićeRoyal on the Park Hotel Brisbane - VrtRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Dvorana za fitnessRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska sobaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i pićeRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestoranRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i pićeRoyal on the Park Hotel Brisbane - KupaonicaRoyal on the Park Hotel Brisbane - BazenRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestoranRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i pićeRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i pićeRoyal on the Park Hotel Brisbane - VrtRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestoranRoyal on the Park Hotel Brisbane - Hrana i pićeRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkružjeRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkružjeRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkružjeRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkružjeRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkružjeRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkružjeRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkružjeRoyal on the Park Hotel Brisbane - Eksterijer hotelaRoyal on the Park Hotel Brisbane - BazenRoyal on the Park Hotel Brisbane - Eksterijer hotelaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Eksterijer hotelaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Eksterijer hotelaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Eksterijer hotelaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B07