ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Orchid Guam Hotel

626 Pale San Vitores Road Tumon, Tamuning, Guam 96913 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Orchid Guam Hotel Guam - Gostinjska soba Royal Orchid Guam Hotel Guam - Interijer hotela Royal Orchid Guam Hotel Guam - Gostinjska soba Royal Orchid Guam Hotel Guam - Gostinjska soba Royal Orchid Guam Hotel Guam - Interijer hotela Royal Orchid Guam Hotel Guam - Gostinjska soba Royal Orchid Guam Hotel Guam - Kupaonica Royal Orchid Guam Hotel Guam - Kupaonica Royal Orchid Guam Hotel Guam - Kupaonica Royal Orchid Guam Hotel Guam - Interijer hotela Royal Orchid Guam Hotel Guam - Recepcija Royal Orchid Guam Hotel Guam - Eksterijer hotela Royal Orchid Guam Hotel Guam - Ulaz Royal Orchid Guam Hotel Guam - Dječji klub Royal Orchid Guam Hotel Guam - Dvorana za fitness Royal Orchid Guam Hotel Guam - Bife
Royal Orchid Guam Hotel Guam - Restoran Royal Orchid Guam Hotel Guam - Restoran Royal Orchid Guam Hotel Guam - Restoran Royal Orchid Guam Hotel Guam - Restoran Royal Orchid Guam Hotel Guam - Trgovine Royal Orchid Guam Hotel Guam - Trgovine Royal Orchid Guam Hotel Guam - Trgovine Royal Orchid Guam Hotel Guam - Trgovine Royal Orchid Guam Hotel Guam - Bazen Royal Orchid Guam Hotel Guam - Bazen Royal Orchid Guam Hotel Guam - Gostinjska soba Royal Orchid Guam Hotel Guam - Predvorje
Mjesto: Tamuning Broj soba: 205
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 199recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,1
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (199)
Carlaine B. Solo putnici Philippines, 31. ožujka 2014.
Hotel needs improvement in its rooms

location, accessibility, price
6
Rooms need renovation, upgrade! Staff were ok. The hotel is close to shopping & walking distance to the beach.
Christine T. Solo putnici United States of America, 9. ožujka 2014.
Clean and comfortable

Large room, nice bathroom, comfortable bed
7,3
Great stay, excellent location to major Tumon Bay attractions
Yayu C. Solo putnici Taiwan, 2. veljače 2014.
Room no.321, big RoofTop out of your window view!

Beach! Churc! Wedding!
5,3
Room , big RoofTop out of your window view! But they just said your booking is "Partial Ocean View". While I'll leave, I book the taxi to the airport around 4am 2days ago, and then I checked again at the last night. But at that early morning, we wait around 1hr. taxi were not coming. I asked for the counter, and then they told me there's no booking about the taxi!
Christina R. Obitelji sa malom djecom United States of America, 19. siječnja 2014.
staff were friendly and stay was overall decent

room size, friendly staff, good restaurants
8
It was good except for the fact that the room I stayed in did not have hot water at all
Taffy L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. prosinca 2013.
Nice and Comfortable

Good for Shopping
7,3
The rooms are big and the beds are comfortable but the carpets looked dirty. Definitely need renovation is some rooms.
Poon K. Parovi China, 5. prosinca 2013.
bad feeling

nothing
3,7
Sarah S. Parovi United States of America, 1. prosinca 2013.
Pleased with the outcome of last minute booking

It was clean, comfortable beds and large bathroom
7,7
We wanted to just relax and sleep in the first couple days. It was quiet, comfortable and clean. I would recommend ths hotel.
Allan M. Poslovni putnici United States of America, 26. studenog 2013.
My stay was just over night but it was a quiet nig

location, food and quiet place
7
no problem except for the bathroom shower door. it needs renovation coz its getting flooded when you use the shower.
Katherine G. Parovi Philippines, 15. studenog 2013.
It was a pleasant and comfortable stay.

Its very near the shopping area.. very accesible public transpo
8,7
Room was comfortable and also the bed.. the bathroom is just the right size.. Though the toilet flush was always having bad problems. They bedsheets were never changed, even if we always put a sign to change our bedsheets everyday. Shopping was good..
Haejeong K. Parovi South Korea, 14. studenog 2013.
cool

centrally location. good language skill. big size room
7,3
It was such nice. But the bathroom window cannot close... so my friend can c me shower ...

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Orchid Guam Hotel GuamRoyal Orchid Guam Hotel Guam - Gostinjska sobaRoyal Orchid Guam Hotel Guam - Interijer hotelaRoyal Orchid Guam Hotel Guam - Gostinjska sobaRoyal Orchid Guam Hotel Guam - Gostinjska sobaRoyal Orchid Guam Hotel Guam - Interijer hotelaRoyal Orchid Guam Hotel Guam - Gostinjska sobaRoyal Orchid Guam Hotel Guam - KupaonicaRoyal Orchid Guam Hotel Guam - KupaonicaRoyal Orchid Guam Hotel Guam - KupaonicaRoyal Orchid Guam Hotel Guam - Interijer hotelaRoyal Orchid Guam Hotel Guam - RecepcijaRoyal Orchid Guam Hotel Guam - Eksterijer hotelaRoyal Orchid Guam Hotel Guam - UlazRoyal Orchid Guam Hotel Guam - Dječji klubRoyal Orchid Guam Hotel Guam - Dvorana za fitnessRoyal Orchid Guam Hotel Guam - BifeRoyal Orchid Guam Hotel Guam - RestoranRoyal Orchid Guam Hotel Guam - RestoranRoyal Orchid Guam Hotel Guam - RestoranRoyal Orchid Guam Hotel Guam - RestoranRoyal Orchid Guam Hotel Guam - TrgovineRoyal Orchid Guam Hotel Guam - TrgovineRoyal Orchid Guam Hotel Guam - TrgovineRoyal Orchid Guam Hotel Guam - TrgovineRoyal Orchid Guam Hotel Guam - BazenRoyal Orchid Guam Hotel Guam - BazenRoyal Orchid Guam Hotel Guam - Gostinjska sobaRoyal Orchid Guam Hotel Guam - PredvorjeRoyal Orchid Guam Hotel Guam - Gostinjska sobaRoyal Orchid Guam Hotel Guam - Spa centarRoyal Orchid Guam Hotel Guam - Spa centarRoyal Orchid Guam Hotel Guam - Gostinjska sobaRoyal Orchid Guam Hotel Guam - Gostinjska sobaRoyal Orchid Guam Hotel Guam - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C03