ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : FX Hotel Royal Panerai
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotela Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Recepcija Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Vrt Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Predvorje Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotela
Područje Chang Moi Broj soba: 135
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2109recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (2109)
Razvrstati po:
Danilo O. Solo putnici Croatia, 25. siječnja 2012.
Lovely hotel and service with a smile"

best features of the hotel,
9,7
sve pohvale za hotel i za osoblje.preporucio bi ga svakome ko dodje u Chang Mai
Khong K. Parovi Malaysia, 29. ožujka 2015.
good location.

location.
5,3
Eleonore M. Parovi Switzerland, 16. ožujka 2015.
Perfect for some days in Chiang Mai

Easy, cheap, clean
8
We liked it, because the price was fair and we had a huge room. Furniture was good, unfortunately I forgot my special pillow there and nobody found it. I'll not get it back and that is a pitty for me!
Chuengamon H. Solo putnici Thailand, 12. ožujka 2015.
Cheap and comfy

Cheap and comfy
8,7
Julius T. Obitelji sa malom djecom Australia, 8. ožujka 2015.
Very nice hotel.

It's very nice, clean and good service.
8,7
We enjoyed our stay here. The hotel is not so new but is nice and clean on the surface. It comes with a verandah which doubles as a little sunroom where you can hang and dry clothes. It's also has a sink where you can do some washing. It has a hair dryer which is handy. Staffs and service are very nice and helpful. I book through Agoda.com, it gave me a very good price, value for money.
Chuengamon H. Solo putnici Thailand, 4. ožujka 2015.
Cheap and comfy

Cheap, comfy and quite
8,3
Leslie E. Parovi United Kingdom, 28. veljače 2015.
Les from patong

Good value and good location ,hotel clean and tidy
7,3
Very relaxed and comfortable
Primpalin P. Grupe Thailand, 27. veljače 2015.
great

service
8
good
Nicholas C. Solo putnici Australia, 22. veljače 2015.
So so, but good location

location, location, location
7
Apart from location, this is just a standard 3 star. Nice and safe, quiet and trouble free.
Chayarn L. Grupe Thailand, 20. veljače 2015.
Be aware Chinese tourists

Value, Best location, Clean
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotelaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - RecepcijaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - VrtRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - PredvorjeRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A08