Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : FX Hotel Royal Panerai
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotela Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Recepcija Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Vrt Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Predvorje Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotela
Područje Chang Moi Broj soba: 135
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2129recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (2129)
Razvrstati po:
Danilo O. Solo putnici Croatia, 25. siječnja 2012.
Lovely hotel and service with a smile"

best features of the hotel,
9,7
sve pohvale za hotel i za osoblje.preporucio bi ga svakome ko dodje u Chang Mai
David C. Parovi New Zealand, 8. travnja 2015.
One of my favourite Cnx hotels

Location, cleanliness and helpful staff
8,3
Stayed here many times and it's always pleasant to stay here. The wifi has finally improved too!
David C. Parovi New Zealand, 7. travnja 2015.
One of my favourite Cnx hotels

Location, cleanliness and helpful staff
8,3
Stayed here many times and it's always pleasant to stay here. The wifi has finally improved too!
David C. Parovi New Zealand, 6. travnja 2015.
One of my favourite Cnx hotels

Location, cleanliness and helpful staff
8,3
Stayed here many times and it's always pleasant to stay here. The wifi has finally improved too!
Christopher B. Parovi Australia, 5. travnja 2015.
Big, Clean Hotel. Well Located.

Comfortable rooms, great location, decent price
7,7
Royal Panerai is an all-round decent place to stay in Chiang Mai. The rooms are comfortable, the price is usually decent and the Hotel is well located right at the North-Eastern corner of the Old City. This place make is easy to get to Muang Mai Market, Thapae Gate, The Old City etc... whilst not being in a noisy, party area.
Khong K. Parovi Malaysia, 29. ožujka 2015.
good location.

location.
5,3
Somkiat K. Solo putnici Thailand, 29. ožujka 2015.
good location, quiet, cheap

good location, quiet, cheap
7,3
Eleonore M. Parovi Switzerland, 16. ožujka 2015.
Perfect for some days in Chiang Mai

Easy, cheap, clean
8
We liked it, because the price was fair and we had a huge room. Furniture was good, unfortunately I forgot my special pillow there and nobody found it. I'll not get it back and that is a pitty for me!
Chuengamon H. Solo putnici Thailand, 12. ožujka 2015.
Cheap and comfy

Cheap and comfy
8,7
Julius T. Obitelji sa malom djecom Australia, 8. ožujka 2015.
Very nice hotel.

It's very nice, clean and good service.
8,7
We enjoyed our stay here. The hotel is not so new but is nice and clean on the surface. It comes with a verandah which doubles as a little sunroom where you can hang and dry clothes. It's also has a sink where you can do some washing. It has a hair dryer which is handy. Staffs and service are very nice and helpful. I book through Agoda.com, it gave me a very good price, value for money.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotelaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - RecepcijaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - VrtRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - PredvorjeRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B07