ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : FX Hotel Royal Panerai
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotela Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Recepcija Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Vrt Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Predvorje Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotela
Područje Chang Moi Broj soba: 135
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2088recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (2088)
Razvrstati po:
Danilo O. Solo putnici Croatia, 25. siječnja 2012.
Lovely hotel and service with a smile"

best features of the hotel,
9,7
sve pohvale za hotel i za osoblje.preporucio bi ga svakome ko dodje u Chang Mai
Leslie E. Parovi United Kingdom, 28. veljače 2015.
Les from patong

Good value and good location ,hotel clean and tidy
7,3
Very relaxed and comfortable
Primpalin P. Grupe Thailand, 27. veljače 2015.
great

service
8
good
Nicholas C. Solo putnici Australia, 22. veljače 2015.
So so, but good location

location, location, location
7
Apart from location, this is just a standard 3 star. Nice and safe, quiet and trouble free.
Chayarn L. Grupe Thailand, 20. veljače 2015.
Be aware Chinese tourists

Value, Best location, Clean
8
Shannon M. Solo putnici United Kingdom, 11. veljače 2015.
1 nights stop over

Bed, shower, room size
8,3
Good stay, right next to a seven eleven, huge bed, huge bathroom, good selection on television! But noisy but overall good stay - would definitely return.
Serenity H. Solo putnici Australia, 11. veljače 2015.
Not the best value for travellers

My room was spacious and clean.
5,7
Having a shower was a nightmare as the hot water would go on and off constantly. Between 6am-7.30am and from about 3pm onwards there were children making noise in the hallway on my floor for hours at a time as I think there must be families living there and the kids must be bored before and after school. Housekeeping were arriving to clean my room at 4pm which was frustrating after being out all day. Wifi wouldn't work in the room only in the lobby. Not a great option so rather than extend my booking I moved to another hotel which has been much better value for money.
Hiroko S. Solo putnici Canada, 9. veljače 2015.
Old hotel & so so location

The location is so so, a room is spacious, and staff are trying to be their best.
5,7
The building is really getting old. Even the room was spacious, my bath room & room smelled like a sewage. Also, there were many group of people talking very loud and yelling until very late night. The staff were nice and trying their best, but I will use this hotel again.
Matthew L. Solo putnici Australia, 5. veljače 2015.
bed bugs!

cheap, good facilties, room size
6,3
At 2am I had to move rooms because there were bed bugs. Not very pleasant. The room is definately good value for money (minus the bed bugs ofcourse).
Chuengamon H. Solo putnici Thailand, 5. veljače 2015.
Cheap and clean

Cheap, comfy clean
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotelaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - RecepcijaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - VrtRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - PredvorjeRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B05