ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : FX Hotel Royal Panerai
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Recepcija Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Predvorje Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Posao Centar Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Interijer hotela Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Vrt Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Interijer hotela
Područje Chang Moi Broj soba: 135
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1903recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (1903)
Razvrstati po:
Danilo O. Solo putnici Croatia, 25. siječnja 2012.
Lovely hotel and service with a smile"

best features of the hotel,
9,7
sve pohvale za hotel i za osoblje.preporucio bi ga svakome ko dodje u Chang Mai
Sara O. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 14. rujna 2014.
Royal Panerai

price
6
Uncomfortable but good price. Walls are very thin and was unable to sleep due to constant noise.
Carrie B. Parovi United States of America, 5. rujna 2014.
Thailand

Great location!
7,3
Boping L. Solo putnici China, 23. kolovoza 2014.
Everything is Average

Price is ok, room is big, have balcony.
6,3
Big room, have balcony, not so new facility. Sound proof is ZERO, one time, I thought my phone was ringing, turned out it's the neighbor's. Don't have tooth brush/paste
Dimitrios N. Solo putnici Greece, 14. kolovoza 2014.
services not so good

nice room,location,clean
5,3
Problem with wifi,not work many times The bell boy and tours person did not help me to find taxi even with rain.i had to find by myself..very bad impression
Klaus B. Solo putnici Germany, 8. kolovoza 2014.
good choice if they are on offer

Price in low season
7,3
good stay internet weak room size good. Often change prices so if they have an offer 3xx bht than take it its a fair deal
Klaus B. Solo putnici Germany, 6. kolovoza 2014.
good choice

price in off season, room
7,3
All fine and nice room as long they are on promotion price below 500 bht
Shyamal R. Poslovni putnici United States of America, 5. kolovoza 2014.
no food and snacks. need food place.

good rooms . clean quality. also quite.
5,3
Not happy
Jerene T. Parovi Malaysia, 2. kolovoza 2014.
Facility

Hawkers dinning place around the corner. Room is spacious. Value for money.
6,7
Our stay at Royal Panerai was ok. There is no hot water nor coffee or tea supply in the room. We have to run down stairs to get some hot water each time. A distance away from city centre.
Lin X. Solo putnici China, 2. kolovoza 2014.
great apartment

location ,room
9,7
great room,super recommend

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - RecepcijaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - PredvorjeRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Posao CentarRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Interijer hotelaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - VrtRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C03