Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : FX Hotel Royal Panerai
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotela Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Recepcija Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Vrt Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Predvorje Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotela
Područje Chang Moi Broj soba: 135
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2156recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (2156)
Razvrstati po:
Danilo O. Solo putnici Croatia, 25. siječnja 2012.
Lovely hotel and service with a smile"

best features of the hotel,
9,7
sve pohvale za hotel i za osoblje.preporucio bi ga svakome ko dodje u Chang Mai
King H. Solo putnici Hong Kong, 24. lipnja 2015.
Good Price

Location, Price and the Room Size
7,3
I'll stay this Hotel again whe I visit Chiang Mai again
Rosemary S. Solo putnici Australia, 26. svibnja 2015.
cinvenience

convience
6
First room stank it was discusting BUT when they moved me to another ut was fine cleane4s inly skim over the top though I wiped tavle myself and the dirt took 3 or 4 washes to come off.
Gary M. Parovi United States of America, 21. svibnja 2015.
A nice place to stay

Decent price, location was decent, access to areas
9,7
Wi-Fi was hit or miss but most other things were fine, decent rooms with a balcony where you could wash clothes and hang to dry if necessary, not much on TV in English though.
David C. Parovi United States of America, 16. svibnja 2015.
Review in the north

location quality comfort
9,7
Great stay very cheap nice rooms!
Khlongyuth I. Solo putnici Thailand, 16. svibnja 2015.
Clean Comfortable Good

Clean Comfortable Good
8
Good so far
Dominik U. Solo putnici Switzerland, 10. svibnja 2015.
hot water only!!!

location is good if you got a vehicle and the hotel has a parking as well. but it's to far to walk anywhere interesting.
5
No way to take a cold shower during daytime (obviously the water tank is located on the roof top where it heats up to almost boiling temperatures during daytime). Air condition temperatures are random too. Hotel staff doesn't seem to be bothered by these facts. Despite 3 requests nothing happened.
David C. Parovi New Zealand, 8. travnja 2015.
One of my favourite Cnx hotels

Location, cleanliness and helpful staff
8,3
Stayed here many times and it's always pleasant to stay here. The wifi has finally improved too!
David C. Parovi New Zealand, 7. travnja 2015.
One of my favourite Cnx hotels

Location, cleanliness and helpful staff
8,3
Stayed here many times and it's always pleasant to stay here. The wifi has finally improved too!
David C. Parovi New Zealand, 6. travnja 2015.
One of my favourite Cnx hotels

Location, cleanliness and helpful staff
8,3
Stayed here many times and it's always pleasant to stay here. The wifi has finally improved too!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotelaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - RecepcijaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - VrtRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - PredvorjeRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04