Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : FX Hotel Royal Panerai
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotela Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Recepcija Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Vrt Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Predvorje Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotela
Područje Chang Moi Broj soba: 135
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2190recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (2190)
Razvrstati po:
Danilo O. Solo putnici Croatia, 25. siječnja 2012.
Lovely hotel and service with a smile"

best features of the hotel,
9,7
sve pohvale za hotel i za osoblje.preporucio bi ga svakome ko dodje u Chang Mai
Prijavi ovu recenziju
Aaron S. Obitelji sa malom djecom United States of America, 24. kolovoza 2015.
Air conditioning sucks

Location, 7-11, friendly
6
Ac sucks. The design of how they did air conditioning is bad causing back heat in the rooms
Prijavi ovu recenziju
Chaiwat Y. Solo putnici Thailand, 17. kolovoza 2015.
Room Cooling needs improvement

Location, Staff is friendly, Value for money
8,7
Air-conditioner is not cool enough even it has been adjusted to be 19 degrees. Balcony is blocked by the glass and the air conditioning unit is inside then it keep blowing the hot air likes an oven.
Prijavi ovu recenziju
Eddie C. Parovi United States of America, 17. kolovoza 2015.
Great hotel

clean affordable and comfortable
8,3
Great hotel clean and affordable, a little walking distance from the old city center but worth the walk for the savings ! We were happy with the stay
Prijavi ovu recenziju
Ivan K. Solo putnici Ukraine, 16. kolovoza 2015.
Royal Panerai Hotel Chiangmai
3,3
Terrible, old, weared out, poorly maintained place with unfriendly and unhelpful personnel.
Prijavi ovu recenziju
Nittaya U. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 11. kolovoza 2015.
it's a good location to sight seeing the city

it's not far from the central city
6,3
Prijavi ovu recenziju
Yao Y. Parovi Taiwan, 9. kolovoza 2015.
This hotel getting worse!

Location, Quiet
5,3
It was second time we stayed here. But, this hotel is getting worse. Staff were not very friendly, we had to ask everything which was supposed to be in the room already (example : a water kettle ; they said several times there is never a kettle in the room, then they brought kettle from the next room.) . Also you have to ask more than once. We felt pity that the owner hire the wrong people working in the reception. Also the hotel should do reconstruction ;everything is falling apart. The good part was, that it was always clean. Good job, cleaners! There is never an in room safety box, although the website says there is one.
Prijavi ovu recenziju
Thomas V. Poslovni putnici Germany, 7. kolovoza 2015.
Stay

Good bed, location, clean
5,7
Prijavi ovu recenziju
Jinah H. Solo putnici South Korea, 6. kolovoza 2015.
They are not kind after check-out

Extra bed is bigger than i expected
4,3
They are not kind after check-out.
Prijavi ovu recenziju
Salim A. Obitelji sa malom djecom Oman, 1. kolovoza 2015.
Very old need an urgent re-fubrish

Location, value
4
Not good experience
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotelaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - RecepcijaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - VrtRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - PredvorjeRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08