ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : FX Hotel Royal Panerai
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Recepcija Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Predvorje Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Posao Centar Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Interijer hotela Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Vrt Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Interijer hotela
Područje Chang Moi Broj soba: 135
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1934recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (1934)
Razvrstati po:
Danilo O. Solo putnici Croatia, 25. siječnja 2012.
Lovely hotel and service with a smile"

best features of the hotel,
9,7
sve pohvale za hotel i za osoblje.preporucio bi ga svakome ko dodje u Chang Mai
Christopher B. Parovi Australia, 24. listopada 2014.
Good Clean Hotel. Close to the City.

Great location, comfortable tooms, nice views
8,3
This place was great. We got a promotional deal and paid around 15 dollars/night for a decent and clean room with a great view. The location is excellent, right at the north eastern corner of the old city. If you can get a good rate, this is a good place to stay in Chiang Mai.
Boo L. Parovi Singapore, 14. listopada 2014.
Nice good comfortable

Big room, 7-11 downstairs, good location
7,7
I'm happy with the stay
Raymond T. Solo putnici Australia, 25. rujna 2014.
A Budget Hotel

The Location is very good, Staff very helpful and friendly, very large room.
7,3
This hotel has seen better days and probably needs a lot od tidying up. However for the price I paid, $30 a night I have no complaints. The hotel does not have a pool but guests can use the pool at sister hotel The Royal 40 metres away. Actually I had sole use of the pool. I'm sure that there are better hotels in Chiang Mai but as budget hotel it is quite ok.
Klaus B. Solo putnici Germany, 18. rujna 2014.
Great choice if on promotion price

value for money
7,3
Its a good choice close to the city and well maintained. a bit over run by Chinese which are coming with loud noices
Cham L. Poslovni putnici Vietnam, 17. rujna 2014.
good

good
8,7
Dr T. Solo putnici Australia, 17. rujna 2014.
Looks is not everything

Good advertising, clean
6
It's ok, but not live up to expectations. Looks better than it is. You'll understand.
Leonie H. Solo putnici Australia, 15. rujna 2014.
Place to stay

Comfort, temperature and staff
9
Excellent. I will definately endevour to stay there when i go to Chiang Mai again
Sara O. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 14. rujna 2014.
Royal Panerai

price
6
Uncomfortable but good price. Walls are very thin and was unable to sleep due to constant noise.
Carrie B. Parovi United States of America, 5. rujna 2014.
Thailand

Great location!
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - RecepcijaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - PredvorjeRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Posao CentarRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Interijer hotelaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - VrtRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C02