Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : FX Hotel Royal Panerai
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotela Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Recepcija Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Vrt Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Predvorje Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotela
Područje Chang Moi Broj soba: 135

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2283recenzija

1 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (2283)
Razvrstati po:
Danilo O. Solo putnici Croatia, 25. siječnja 2012.
Lovely hotel and service with a smile"

best features of the hotel,
9,7
sve pohvale za hotel i za osoblje.preporucio bi ga svakome ko dodje u Chang Mai
Prijavi ovu recenziju
Jiaer Y. Solo putnici China, 1. veljače 2016.
Awful
3,3
The facilities in hotel are really out of date and looks really dirty. I found that there was no hot water available at midnight, which made me unsatisfied. The sound insulation was awful as well, I even heard some strange noise. I've booked 3 nights at this hotel but I checked out after staying there for 1 night and changed another better residence.
Prijavi ovu recenziju
Suresh S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 22. siječnja 2016.
Review on hotel

Wifi connection
6,3
Not great. But i feel the hotel can further improve their basic room facility such as providing the water boiler. Thank You
Prijavi ovu recenziju
Maxim K. Parovi Russia, 14. siječnja 2016.
Well located budget hotel

Location
6,3
Prijavi ovu recenziju
Mikael A. Obitelji sa odraslom djecom Sweden, 25. prosinca 2015.
Price worthy in fair location

Clean, location, easy to deal with.
7,3
Nice.
Prijavi ovu recenziju
Christine K. Solo putnici United States of America, 20. prosinca 2015.
close to Nimman + large shopping mall (Maya)

spacious, two pools, and rooftop bar/restaurants
7,7
It's a bit old, but clean. Staff is great - everyone was so welcoming and polite. The location is good if you want to hang out in the Nimman area, which is where the locals and university students seem to go. Nimman has good cafes, restaurants, and bars. this hotel is best for big groups because of the many large common areas. As a solo travel, the social scene was not so good. Most excursions and activities in Chiang Mai offer pick up and drop off services, so I was able to get around even with spending too much on transportation.
Prijavi ovu recenziju
Ric W. Parovi New Zealand, 17. prosinca 2015.
Great hotel, clean and spacious

Room size, cleanliness, staff
8
Had a great stay here, room was very big and clean. Staff were very helpful - arrived hours before checkin and they looked after our bags. Had a travel desk which helped us book cheap day trips. Location is good only a few minutes walk from the old city but not ideal, all tuk tuk drivers know the hotel so travel is easy.
Prijavi ovu recenziju
Tan H. Parovi Malaysia, 5. prosinca 2015.
All good

Clean, valueable n comfortable
7,7
Prijavi ovu recenziju
Maneerat K. Solo putnici United States of America, 3. prosinca 2015.
the hotel is old, didn't look like in the pictures

location in the city, near 7-11,
5,7
I don't like the hotel, the room to old, I can't sleep well because of loud sound.
Prijavi ovu recenziju
Maneerat K. Poslovni putnici United States of America, 1. prosinca 2015.
The restroom old, didn't look clean

Near 7-11, the price I paid is fair
6,7
The hotel didn't look like in the pictures I saw. A bit disappointed but ok because the hotel fair for what I paid.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotelaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - RecepcijaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - VrtRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - PredvorjeRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06