Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Tajland

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2312recenzija

1 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (2312)
Razvrstati po:
Danilo O. Solo putnici Croatia, 25. siječnja 2012.
Lovely hotel and service with a smile"

best features of the hotel,
9,7
sve pohvale za hotel i za osoblje.preporucio bi ga svakome ko dodje u Chang Mai
Prijavi ovu recenziju
Sue F. Grupe Malaysia, 27. travnja 2016.
Good for budget stay
4,3
Good size room and value for money for budget stay. Only downside, the aircond temperature was not cold.
Prijavi ovu recenziju
Sue F. Grupe Malaysia, 27. travnja 2016.
Good
4,3
Value for money. Only negative point was that the air cond was not working well.
Prijavi ovu recenziju
Sohan K. Grupe United States of America, 16. travnja 2016.
Old but low cost
5,3
It was good budget hotel.. Really cheap .... But felt like old hotel needed facelift... Felt like really old property....
Prijavi ovu recenziju
Suparat R. Parovi Netherlands, 21. veljače 2016.
Very nice big rooms
6
good location near Thapae gate
Prijavi ovu recenziju
Quyen H. Parovi Vietnam, 12. veljače 2016.
Good for money
4,3
Spacious room, toilet drainage clogged up, staff quite nonchalant
Prijavi ovu recenziju
Jiaer Y. Solo putnici China, 1. veljače 2016.
Awful
3,3
The facilities in hotel are really out of date and looks really dirty. I found that there was no hot water available at midnight, which made me unsatisfied. The sound insulation was awful as well, I even heard some strange noise. I've booked 3 nights at this hotel but I checked out after staying there for 1 night and changed another better residence.
Prijavi ovu recenziju
Suresh S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 22. siječnja 2016.
Review on hotel

Wifi connection
6,3
Not great. But i feel the hotel can further improve their basic room facility such as providing the water boiler. Thank You
Prijavi ovu recenziju
Peter P. Parovi United States of America, 17. siječnja 2016.
Overall Good Value
5
I booked through Agoda, and had a glitch on check-in: our rooms were not available. (I had booked separate rooms for me and my girlfriend, and a third party.) The woman at the front desk wanted to "upgrade" us to a shared suite, but ultimately after much discussion (arguments) agreed to give us two separate rooms intended for larger parties. This initial hassle was a disappointing start, but we'll chalk that up as a glitch. As to the room itself--once we got the rooms--I found the room to be clean and comfortable. The location was so-so, I thought, but with public transportation is not a big deal. We changed the next day to a different hotel that was in closer proximity to the markets and nightlife. However this was a good room for the money, and I would recommend it.
Prijavi ovu recenziju
Maxim K. Parovi Russia, 14. siječnja 2016.
Well located budget hotel

Location
6,3
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotelaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - RecepcijaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - VrtRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - PredvorjeRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02