Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : FX Hotel Royal Panerai

Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Predvorje Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Predvorje Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Posao Centar Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Recepcija Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Ulaz Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Vrt
Mjesto: Chang Moi Broj soba: 135
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1766recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (1766)
Danilo O. Solo putnici Croatia, 25. siječnja 2012.
Lovely hotel and service with a smile"

best features of the hotel,
9,7
sve pohvale za hotel i za osoblje.preporucio bi ga svakome ko dodje u Chang Mai
Pichayapha C. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 11. travnja 2014.
Room is nice and clean

Room is nice and clean
8,7
The location is the best part, near the old city. The Internet kept disconnecting many times. Staffs are friendly.
Suda T. Grupe Thailand, 6. travnja 2014.
Good and have car park in the hotel

Easy car park, can go by walk to the central city, quite
6
Good and fine hotel for all people to stay. Room is big for two to three persons. A bit old in room decoration and toilet but clean. Overall are fine and good for tourist to stay.
Xu Z. Solo putnici China, 28. ožujka 2014.
good enough

close to the old city
8,3
Very happy
Tran N. Grupe Vietnam, 26. ožujka 2014.
clean, nice room. the staffs are very helpful.

clean, nice staff
7,7
The hotel room is clean and nice. The staff is very helpful The location take about 10 mins to the center by tuk tuk.
Sue A. Parovi Malaysia, 20. ožujka 2014.
Good value, not bad location

staff, value for money, room size
7
stayed here for 2 nights when we first arrived in chiangmai. in terms of price, this hotel has amazing value. at only usd20 or so, you get a full service hotel and large rooms. it is located within 15 minutes walk to tae pae gate. i kept my expectations in check bearing in mind the amount i paid for and i was not disappointed. its location is not the best, but it is not bad. there is a local restaurant literally outside the hotel serving local delicacies, amongst them the famous northern curry noodles. this only cost me 35 baht. the room was large, bed comfortable and bathroom was ok. the hotel does look a little dated, but it did not bother me. Internet here was not great, wifi quality varied significantly.
Kenneth W. Solo putnici Malaysia, 16. ožujka 2014.
Pleasant and Clean

Clean, Attentive Staff, Quiet
8
Located about 20mins walk from Ta Phae gate, Royal Panerai is a basic budget hotel. Neither here nor there, but value for money.
John C. Solo putnici United States of America, 13. ožujka 2014.
another good stay

Free computer,Breakfast,Good staff
9,3
Just blocks from old city. In old city you have old and new culture. I had all kinds of food. Great location!!
Katie C. Solo putnici United Kingdom, 13. ožujka 2014.
Enjoyable, close to everything, attentive staff

Affordable, staff and location
8,7
Enjoyable, the staff were friendly and helpful, it was close to everything and affordable.
Zachary E. Solo putnici United States of America, 10. ožujka 2014.
Nice Stay

Price, location, staff
7
I had a nice stay at this hotel. It had a fairly good price and was centrally located. The staff was nice and helpful. I would stay again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - PredvorjeRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - PredvorjeRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Posao CentarRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - RecepcijaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - UlazRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Vrt


AS-AGWEB-3B07