Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : FX Hotel Royal Panerai
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotela Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Recepcija Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Vrt Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska soba Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Predvorje Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotela
Područje Chang Moi Broj soba: 135
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2174recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (2174)
Razvrstati po:
Danilo O. Solo putnici Croatia, 25. siječnja 2012.
Lovely hotel and service with a smile"

best features of the hotel,
9,7
sve pohvale za hotel i za osoblje.preporucio bi ga svakome ko dodje u Chang Mai
Prijavi ovu recenziju
Salim A. Obitelji sa malom djecom Oman, 1. kolovoza 2015.
Very old need an urgent re-fubrish

Location, value
4
Not good experience
Prijavi ovu recenziju
Pamela C. Parovi Canada, 18. srpnja 2015.
Well located for good price

location, price, size of room
8,7
the hotel is well located (about a 10 min walk to the square center). The wifi is kind of hit or miss but we barely used it as we were away most of the time. The staff did give us a hard time about our late checkout which they had agreed to but all ended well. The rooms are big and the ac works perfectly. Overall a good stay.
Prijavi ovu recenziju
Banyat B. Grupe Thailand, 12. srpnja 2015.
Comfortable hotel

Good location ,comfortable ,big room
8
Prijavi ovu recenziju
Jesus D. Parovi Philippines, 9. srpnja 2015.
Average

Upgrade room for free...
6,7
Prijavi ovu recenziju
Kin H. Parovi Hong Kong, 2. srpnja 2015.
very good

clean, nice bed, big room
8,7
Prijavi ovu recenziju
King H. Solo putnici Hong Kong, 24. lipnja 2015.
Good Price

Location, Price and the Room Size
7,3
I'll stay this Hotel again whe I visit Chiang Mai again
Prijavi ovu recenziju
Rosemary S. Solo putnici Australia, 26. svibnja 2015.
cinvenience

convience
6
First room stank it was discusting BUT when they moved me to another ut was fine cleane4s inly skim over the top though I wiped tavle myself and the dirt took 3 or 4 washes to come off.
Prijavi ovu recenziju
Gary M. Parovi United States of America, 21. svibnja 2015.
A nice place to stay

Decent price, location was decent, access to areas
9,7
Wi-Fi was hit or miss but most other things were fine, decent rooms with a balcony where you could wash clothes and hang to dry if necessary, not much on TV in English though.
Prijavi ovu recenziju
David C. Parovi United States of America, 16. svibnja 2015.
Review in the north

location quality comfort
9,7
Great stay very cheap nice rooms!
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotelaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - RecepcijaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - VrtRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gostinjska sobaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - PredvorjeRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03