ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Park Hotel

8 Pak Hok Ting Street, Shatin, Kowloon, Sha Tin, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Park Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Royal Park Hotel Hong Kong - Predvorje Royal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Park Hotel Hong Kong - Bazen Royal Park Hotel Hong Kong - Bazen Royal Park Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Royal Park Hotel Hong Kong - Interijer hotela Royal Park Hotel Hong Kong - Pub/salon Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran Royal Park Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Royal Park Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Royal Park Hotel Hong Kong - Recepcija
Royal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran Royal Park Hotel Hong Kong - Spa centar Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran Royal Park Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran Royal Park Hotel Hong Kong - Bazen Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran
Mjesto: Sha Tin Broj soba: 443
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 1792recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1792)
Tan W. Poslovni putnici Singapore, 12. travnja 2014.
great food shopping and location

location food and shopping
8
Chooi H. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 8. travnja 2014.
2nd stay in this hotel

cleanliness, 5 mins walk from Shatin MTR, bus stop right in front of the hotel
7,7
Took A41 from HK International Airport to reach hotel - right in front of the hotel. Just 5 minutes walk from hotel to ShaTin MTR Station via shopping mall link. There is also a CTS travel to or from China. I just visited Shunde before arriving the hotel, to my surprise, the bus also stopped right in front of the hotel. GOOD! save my trouble for transferring transport. However, the housekeeping for my level is not that good. Did not vacuum the floor, what i see on first day still see it on my last day stay. Hair still lying around in the toilet.
Carmen T. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 7. travnja 2014.
great to stay through, staff was friendly

easy access to MTR, high speed wifi in room, close to shopping centre
7,7
great to stay through, staff was friendly there and the wifi is strong when use it, never eat at their restaurant so I have no comment on that. roughly if got chances i will choose back this hotel.
Lai C. Poslovni putnici Hong Kong, 6. travnja 2014.
Room is tidy. Great location.

Tidy, convenient, good location
8
Stayed in this hotel for several times. Good.
David B. Parovi United Kingdom, 6. travnja 2014.
Functional

Easy access to NT
9
It was fine
Soegeng D. Obitelji sa malom djecom Singapore, 6. travnja 2014.
Amenities and accessibility fulfilling hotel

easy accessibility to and fro airport by bus, inter connection to new town Plaza shipping complex as well as various other shipping complexes, mtr availability
9
Prompt email reply Prior to arriving in HK. Room was readily available upon check in. Staffs are warm and welcoming which really makes our stay wonderful. Access to hotel rooms are very secure giving hotel guests peace of mind. Though shatin is quite far from the city Centre, one can easily find whatever one needs at the adjoining New Town Plaza. The availability of free wi-fi is a boost. One improvement area is the room needs an upgrade or renovation to keep up with the times. Will definitely stay in Royal Park Hotel again next time.
Sai K. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 5. travnja 2014.
Excellent hotel.

Efficient front desk staff, good wifi and comfortable room.
10
It was my second stay in the hotel. Great location for shopping and dining.
Johann F. Obitelji sa malom djecom Australia, 2. travnja 2014.
Great location and easy access

Close to shopping, restaurants and public transport; Quiet and private rooms; Attentive staff
8,3
We always enjoy staying here when in HK as it is easily accessible from the airport (A41 bus), TST/Central via MTR, and is attached to the mega-shopping area in Shatin! The rooms are spacious and well-appointed and makes travelling with children easier.
Chin C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 2. travnja 2014.
Value for money

Easy access to public transport, i.e. MTR.
8,3
Derrick C. Grupe Malaysia, 2. travnja 2014.
Fantastic experience!

Good, better, best....
7,7
Enjoyable

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Park Hotel Hong KongRoyal Park Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRoyal Park Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Park Hotel Hong Kong - BazenRoyal Park Hotel Hong Kong - BazenRoyal Park Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRoyal Park Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Park Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Park Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Park Hotel Hong Kong - RecepcijaRoyal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - Spa centarRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - BazenRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Park Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Park Hotel Hong Kong - VrtRoyal Park Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Park Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRoyal Park Hotel Hong Kong - BazenRoyal Park Hotel Hong Kong - Bazen


AS-AGWEB-3B03