ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Park Hotel

8 Pak Hok Ting Street, Sha Tin, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Park Hotel Hong Kong - Kozmetički salon Royal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran Royal Park Hotel Hong Kong - Spa centar Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran Royal Park Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Royal Park Hotel Hong Kong - Bazen Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran
Royal Park Hotel Hong Kong - Predvorje Royal Park Hotel Hong Kong - Predvorje Royal Park Hotel Hong Kong - Vrt Royal Park Hotel Hong Kong - Pub/salon Royal Park Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran Royal Park Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Royal Park Hotel Hong Kong - Bazen
Područje Sha Tin Broj soba: 443
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2478recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (2478)
Razvrstati po:
Mark B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 27. siječnja 2015.
Very nice hotel, staff are friendly

Near the mall, quiet location and relaxing
8,3
Nice and comfy. Will surely be back here.
Stella L. Obitelji sa malom djecom United States of America, 22. siječnja 2015.
over all every thing are good

shopping, many choice of transportation and different kind of food
10
nice and comfortable. This is the second time I stay in this hotel.
Quek B. Obitelji sa malom djecom Singapore, 20. siječnja 2015.
First time with family to hongkong

friendly staff/clean room/near by shatin MTR n lots of shopping area.
8
Great. Recommended hotel to stay with family n young children
Sarah C. Solo putnici United Kingdom, 19. siječnja 2015.
Great hotel

The 3 best things about this hotel was location, excellent staff & cleanliness.
9,7
Very welcoming staff, polite & excellent service. The location was perfect with easy access to The shopping mall with restaurants & MTR links.
Chee Y. Solo putnici Hong Kong, 18. siječnja 2015.
hotel maintain very well, comfortable

comfortable, clean, cozy
8
very good.
Jiri P. Parovi Czech Republic, 18. siječnja 2015.
Reasonable stay

big room,clean,friendly
9
any problems. Very friendly and willing to help. Check in is after 3.00PM but even that if there is empty room early they will give it to you. Very close big shopping mall plus train station and MRT. Takes like 30mins to Central with 2 transfers.
Mengyao M. Parovi Hong Kong, 16. siječnja 2015.
Clean room, convenient for shopping.

clean, good location
8
Clean room, convenient for shopping. The desk clerk is cold..
Jingyu O. Solo putnici Singapore, 15. siječnja 2015.
4 night stay at royal park hotel

location, friendly staff, good service
9
overall experience was good, but I found the bed and pillows to be awful and had trouble having a comfortable sleep.
Ong L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 14. siječnja 2015.
Overall is good.

Location, Room, Transportation
6,3
Overall is good. Bad memories was we found cockroach in our room. Hopefully the house keeping can ensure the room is really clean. I book Grand Double Double Room which can occupy 4 persons but some toiletries are only for 2 persons. It was raining when i visited to Hong Kong, i was happy that the hotel room provided umbrella for the guests but 4 persons room only provide 1 umbrella, i borrow from lobby but the umbrella is spoil. End up we took the spoiled umbrella whole day without can use of it. Hopefully next time staff can check properly.Have a good stay at this hotel. Will return.
Ong L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 14. siječnja 2015.
Overall is good.

Location, Room, Transportation
6,3
Room was big. Near MTR station. Comfortable stay.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Park Hotel Hong KongRoyal Park Hotel Hong Kong - Kozmetički salonRoyal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - Spa centarRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Park Hotel Hong Kong - BazenRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Park Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Park Hotel Hong Kong - VrtRoyal Park Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Park Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRoyal Park Hotel Hong Kong - Bazen


AS-AGWEB-3A01