ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Park Hotel

8 Pak Hok Ting Street, Shatin, Kowloon, Sha Tin, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran Royal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran Royal Park Hotel Hong Kong - Spa centar Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran Royal Park Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Royal Park Hotel Hong Kong - Bazen Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran Royal Park Hotel Hong Kong - Predvorje Royal Park Hotel Hong Kong - Predvorje Royal Park Hotel Hong Kong - Vrt Royal Park Hotel Hong Kong - Pub/salon
Royal Park Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran Royal Park Hotel Hong Kong - Restoran Royal Park Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Royal Park Hotel Hong Kong - Bazen
Područje Sha Tin Broj soba: 443
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2107recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (2107)
Razvrstati po:
Wong M. Poslovni putnici Taiwan, 26. kolovoza 2014.
Great location hotel

great location
7,3
It is very easy to access to Shatin station, all my needs is around hotel.
Winnie T. Obitelji sa malom djecom United States of America, 26. kolovoza 2014.
Good

convenient
8,3
Satisfied
Tom W. Solo putnici Canada, 19. kolovoza 2014.
Great choice for the location

comfortable, well equiped room, excellent mall shopping connect to hotel
9,3
Short walk to hotel through mall if arrive by subway - can be challenge if carrying lots of luggage. Overall good and comfortable room, got free upgrade to well equiped business suite, nice mountain/river view. Short hotel shuttle ride (reasonable cost) to airport next morning, and very efficient staffs all around - well done!
Lai T. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 16. kolovoza 2014.
Staff not sicerelly.
4,7
Not feeling good, We book 2 rooms for 4, but they just provide 2 breakfast.
Wing K. Parovi Hong Kong, 12. kolovoza 2014.
Enjoy the stay

Good Location
9
Lino L. Obitelji sa malom djecom Portugal, 11. kolovoza 2014.
best hotel in sha tin with free wifi

location, condition and free wifi
9,7
good value for money, hotel condition was great, nice swimming pool as my kids love it, staff were great very helpful, location just amazing even if rain you do not need to worry as you are above the sha tin new plaza shopping mall ( but in the weekend is packed like sardines). Price is a little bit more but the condition and free WiFi well worth it.
Leong W. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 10. kolovoza 2014.
value for money

location snd friendly staff
7,3
Charles P. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 3. kolovoza 2014.
Nice hotel and good location

Good Location, Nice and Clean, Value for Money
9
Charlotte D. Parovi United Kingdom, 3. kolovoza 2014.
Not what the pictures looked like

Japanese restaurant
5,3
Stay was OK! The pictures of the hotel lead me to believe the hotel looked far more tailored to a relaxing break than it was. Attached to a mall and on the side of a busy road this hotel was not what I had anticipated. The pool was about 80% covered and had no pool bar or restaurant, the hotel was dated and overall a bit of a disappointment. We checked out after 1 of out 2 nights and the staff didn't even ask us why. That said the Japanese restaurant was very good and the bar had friendly staff. I won't be staying here again.
Loretta H. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 3. kolovoza 2014.
GOOD Location

Location, size of room , nearby shopping center
8,7
We really enjoy our stay at Royal Park Hotel, the room is spacious not like those hotel in Kowloon area. The hotel is close to everything, bus, MTR, train. There are few shopping center all within walking distance. Really good value for money

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Park Hotel Hong KongRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Park Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - Spa centarRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Park Hotel Hong Kong - BazenRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Park Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Park Hotel Hong Kong - VrtRoyal Park Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Park Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Park Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRoyal Park Hotel Hong Kong - Bazen


AS-AGWEB-3B05