ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Phawadee Village Hotel

3 Sawatdirak Road,, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Pogled Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Vruća kupka Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Vruća kupka Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Restoran Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Bazen Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Dvorana za fitness
Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Eksterijer hotela Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Eksterijer hotela Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Eksterijer hotela Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Eksterijer hotela Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Kupaonica Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Kupaonica Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Dvorana za fitness Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Interijer hotela Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Recepcija Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Dvorana za fitness Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Restoran
Područje Patong Broj soba: 38
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 792recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (792)
Razvrstati po:
William R. Solo putnici United Kingdom, 12. kolovoza 2014.
Good location

Location
4,7
I was greeted well and enjoyed my stay.very nice pool but a bit small.breakfast was very good. When I left it was the usual.nothing......no happy trip!!!! Do they care ?.?
Toshiyuki K. Poslovni putnici Japan, 5. kolovoza 2014.
Nice location

Location, price, friendly
7
Location is fantastic. It is near the beach and restaurants. There is nice pool too.
Sung S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 25. srpnja 2014.
good hotel

view, quite, environment
10
David W. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 12. srpnja 2014.
Very Enjoyable

Great Staff, great location, and a beautiful complex.
8,3
My son and I had a very enjoyable stay at the Royal Phawadee. The management staff are great and assisted us promptly. The breakfasts were fine. We had an excellent room. The grounds are well kept and the pool is great. Overall we both were very satisfied with our stay.
Philip M. Parovi Australia, 4. srpnja 2014.
Perfect a defiantly stay there again.

Price location very quiet great pool. Loved it.
10
We loved every thing about it will stay there next time and recommend to friends.
Wee B. Parovi Singapore, 24. lipnja 2014.
Average hotel with good access to crowded places.

Close to shopping areas, many choices of food around it.
5,3
Overall good experience. Limited choice of breakfast. Good access to popular shopping areas and beaches.
Thomas H. Parovi Germany, 2. lipnja 2014.
Good Location for a Phuket stopover

Good Breakfast, nice staff, quiet but close to the beach
7
We stayed for two nights on our way to Koh lanta. While I am still not sold on patong beach but at least the hotel was a nice place to stay during a rainy day in Phuket
Sarinya L. Obitelji sa malom djecom Thailand, 14. svibnja 2014.
Great hotel

Swimming pool is clean . Good service.
9,3
Everything was great if there wasn't someone opened my refrigerator and drank water then left a 50bath bill for me to pay. But after I told the hotel it wasn't me who drank that bottle of spring water , they didn't charge me money.
Girish M. Parovi India, 12. svibnja 2014.
Awesome Stay

Location - Design - Comfort
9,3
It was a great place right from the time we entered the room - it was a delight. Beautifully designed room, good architecture, cozy n nice.
Ariane S. Parovi Germany, 27. travnja 2014.
nice resort, close to the beach,quiet,great pool

location,pool,quiet,friendly staff,walking distance to beach,bars,massage,nightlife
7,7
I really liked the hotel and its location. The staff was friendly, the pool big and refreshing, the breakfast was good.I liked the gym room with free weights and good choices fir bodyweight training. The location is great, central but quiet.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Phawadee Village Hotel PhuketRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - PogledRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Vruća kupkaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Vruća kupkaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - RestoranRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BazenRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Dvorana za fitnessRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - KupaonicaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - KupaonicaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Dvorana za fitnessRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Interijer hotelaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - RecepcijaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Dvorana za fitnessRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - RestoranRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BifeRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - PredvorjeRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - OkružjeRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - IgrališteRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - PredvorjeRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BifeRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - PredvorjeRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BifeRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Dvorana za fitnessRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Soba za sastankeRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Soba za sastankeRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - RestoranRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Kupaonica


AS-AGWEB-3A01