ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Phawadee Village Hotel

3 Sawatdirak Road,, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Pogled Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Vruća kupka Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Vruća kupka Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Restoran Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Bazen Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Dvorana za fitness
Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Eksterijer hotela Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Eksterijer hotela Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Eksterijer hotela Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Eksterijer hotela Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Kupaonica Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Kupaonica Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Dvorana za fitness Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Interijer hotela Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Recepcija Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Dvorana za fitness Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Restoran
Područje Patong Broj soba: 38
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 802recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (802)
Razvrstati po:
Joel M. Obitelji sa malom djecom Australia, 10. rujna 2014.
Great hotel

the hotel itself is beautiful, the pavillion villa was definately a stand out
8,7
Lovely stay, wish we were there for longer. Not many other guests at the time so the breakfast buffet was pretty small (no bacon!). Staff at reception very friendly.
Lim C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 25. kolovoza 2014.
Painful Stay

Quite.......
6,7
My 5 years old boy cut his hand while taking the broken glass that was wrap with paper cover from toilet. We reported to the staff and was just given handiplast. During checkout, we were asked to pay for the glass. Mosquitoes is a big problem too.
John F. Parovi United States of America, 20. kolovoza 2014.
Royal Phawadee Village Hotel

The location; the beautiful setting; the pool
7
It was good. The lighting in the room was not great, but everything else was fine. Most of the staff were friendly and helpful. The massage service was shut down due to renovations.
William R. Solo putnici United Kingdom, 12. kolovoza 2014.
Good location

Location
4,7
I was greeted well and enjoyed my stay.very nice pool but a bit small.breakfast was very good. When I left it was the usual.nothing......no happy trip!!!! Do they care ?.?
Toshiyuki K. Poslovni putnici Japan, 5. kolovoza 2014.
Nice location

Location, price, friendly
7
Location is fantastic. It is near the beach and restaurants. There is nice pool too.
Robert M. Parovi Australia, 30. srpnja 2014.
great place to stay very close to every thing incl

the room was quite large,Jacuzzi on terrace pool area
7,7
Thomas G. Poslovni putnici United States of America, 27. srpnja 2014.
Relaxing weekend

Quiet, close to everything, spacious
9,7
My stay was great, I would come back again and hope I can!
Sung S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 25. srpnja 2014.
good hotel

view, quite, environment
10
David W. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 12. srpnja 2014.
Very Enjoyable

Great Staff, great location, and a beautiful complex.
8,3
My son and I had a very enjoyable stay at the Royal Phawadee. The management staff are great and assisted us promptly. The breakfasts were fine. We had an excellent room. The grounds are well kept and the pool is great. Overall we both were very satisfied with our stay.
Philip M. Parovi Australia, 4. srpnja 2014.
Perfect a defiantly stay there again.

Price location very quiet great pool. Loved it.
10
We loved every thing about it will stay there next time and recommend to friends.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Phawadee Village Hotel PhuketRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - PogledRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Vruća kupkaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Vruća kupkaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - RestoranRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BazenRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Dvorana za fitnessRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - KupaonicaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - KupaonicaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Dvorana za fitnessRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Interijer hotelaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - RecepcijaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Dvorana za fitnessRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - RestoranRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BifeRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - PredvorjeRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - OkružjeRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - IgrališteRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - PredvorjeRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BifeRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - PredvorjeRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BifeRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Dvorana za fitnessRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Soba za sastankeRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Soba za sastankeRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - RestoranRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Kupaonica


AS-AGWEB-3B05