ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel

3 Sawatdirak Road, Patong Beach, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Okružje Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Bazen Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Bazen Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Bazen Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Bazen Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pogled Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Eksterijer hotela Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Eksterijer hotela Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Predvorje Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Predvorje Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Eksterijer hotela Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba
Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Kupaonica Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Vruća kupka Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Restoran
Područje Patong Broj soba: 38
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 870recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (870)
Razvrstati po:
William B. Parovi New Zealand, 2. ožujka 2015.
Location Good but with construction next door

Location, location, location
6,7
Well, like I said location is good. Apart from that...old, construction next door, front desk only helpful if you push for what you want, run out of towels for the swimming pool and beach, sushi chef left so not available, breakfast eggs are precooked so cold. Plus the sign above the toilet says "do not flush toilet paper" so enjoy that when you get the runs! I think the best thing we found was the AC in our room...one temperature, ice cold! Thermostat didn't work. Not recommended.
Collin D. Poslovni putnici Malaysia, 7. veljače 2015.
not Value for Money

just the location
3,7
Its' s an over rated Hotel which not value for the money. The Rooms looks something like a 2 star motel with pool. Very old wodden building and so disappointed for the value . Comparing similar value say Kamila resort vs this one .....
Nona A. Parovi Singapore, 7. veljače 2015.
A Traditional Thai Hotel

Location.
6
It felt like staying in a chalet instead of a hotel. I didn't quite enjoy the hard bed and the wooden musty smell of the room. :(
Nguyen H. Parovi Vietnam, 6. veljače 2015.
nice and peaceful place

supportive staff, peaceful environment, art
9
memorable trip
Gavin H. Solo putnici United Kingdom, 3. veljače 2015.
One of the best in Patong

Garden Villa, Owner, Location
9,7
I have stayed at the Royal Phawadee a number of times. The location is fantastic and the setting is very Thai. It's like a mini oasis of peace in the hussle of Patong.
Brenda O. Solo putnici Canada, 28. siječnja 2015.
Awesome find

Staff, Rooms, Location
9
Great little hotel on a quite side street, close to everything including the beach. The staff and service was great if you want to stay in a place that is not your typical hotel this is the place.
Georga D. Parovi Australia, 10. siječnja 2015.
Great location, clean room, I would stay again

cleanliness, location and room in good condition
8
This hotel is in a great location. There is a mosque next door and 430am prayer does emit quiet loudly from the speaker. Apart from this, it is a quiet location. I found the staff to be reasonably friendly. If I was to visit Phi phi again I would stay at Long Beach, although I recommend this hotel for its cleanliness and value.
Jiahong W. Parovi China, 28. prosinca 2014.
Not good inside, expensive in trvel season

Nice location, good appearace
6,7
Jimmie S. Parovi United States of America, 24. prosinca 2014.
See our previews review

See our previews review
9,7
See our previews review
Jimmie S. Parovi United States of America, 21. prosinca 2014.
See our previews review

See our previews review
9,7
See our previews review

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel PhuketRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OkružjeRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BazenRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BazenRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BazenRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BazenRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - PogledRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - PredvorjeRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - PredvorjeRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - KupaonicaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Vruća kupkaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestoranRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - KupaonicaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - KupaonicaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Dvorana za fitnessRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Interijer hotelaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RecepcijaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestoranRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BifeRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OkružjeRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - IgrališteRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Eksterijer hotelaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - PredvorjeRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Dvorana za fitnessRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Dvorana za fitnessRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Dvorana za fitnessRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Soba za sastankeRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestoranRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BifeRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BifeRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestoranRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestoranRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestoranRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestoranRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestoranRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Restoran


AS-AGWEB-3C08