Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 12418recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (12418)
Razvrstati po:
Yan L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 29. svibnja 2016.
Excellent hotel
6
Nice hotel, clean and well-kept rooms, friendly and helpful staff, direct access to Mongkok East MTR station, otherwise Mongkok MTR station on the Tsuen Wan line is just a 7-min walk via the overhead bridge. Second time staying in this hotel and they have maintained their high standard since the first visit. Comfortable stay overall.
Titirat I. Grupe Thailand, 29. svibnja 2016.
Perfect
6,7
I will come back for sure !!!!
Ponatip P. Grupe Thailand, 28. svibnja 2016.
Nice
5,3
It's nice here. Recommended!
Loh S. Solo putnici Singapore, 27. svibnja 2016.
-
5,3
-
Pracharee T. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 27. svibnja 2016.
Excellent quality
5,3
Very comfortable, enjoyed staying in this hotel. But quite far from street shopping area. Over all is excellent.
Kathrina C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 26. svibnja 2016.
Great value for location
5,7
Great value for location - access right next to the mall with several food choices and the MTR Mongkok east station. 15 mins walk to the Ladies market and situated across the Flower market. Very convenient.
Rizki R. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 26. svibnja 2016.
good for traveler to hong kong
5,7
i like the location very near mtr and if you're looking for food just go to food opera at moko mall
Michele T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. svibnja 2016.
Tourist
5,3
Birthday of my daughter
Zosimo C. Obitelji sa malom djecom Australia, 25. svibnja 2016.
good
4,7
back soon
Yuen H. Parovi United States of America, 25. svibnja 2016.
Nice hotel
5,3
My favorite place to stay whenever I visit Hong Kong, newly renovated, good location, convenient to shop
1 od 1 recenzija
Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06