ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Royal Plaza Hotel Hong Kong - Predvorje Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazen
Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restoran Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restoran Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Royal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Mongkok Broj soba: 699
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 8243recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (8243)
Razvrstati po:
Boon H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 29. kolovoza 2014.
Great stay @ Royal Plaza

The room size, services and staffs' attitude
9
Great, will definitely go back to this hotel if I visit Hong Kong again.
Peter P. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 28. kolovoza 2014.
Family hotel

size of room for couple and two small children
4,3
Very good, clean and sensible budget hotel for a family convenient to Mongkok East station
Laura L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 28. kolovoza 2014.
Arrive late at night.fast check in.

Good location near Mongkok, security works, breakfaat quiet expensive.
9,3
We choose the deluxe family room. Totaly recommended for travellers with young children.i haven't try the food because there a lot of food hall near the hotel. Swimming pool and fitness gear it's fantastic at 8th floor.next trip to Hongkong i would back to this hotel.
Heng K. Parovi Singapore, 27. kolovoza 2014.
Nice Hotel

Clean, Nice and Location
7,3
Room was very nice, clean with good comfortable bed. Location is near to shopping mall and Mongkok East MTR Station running directly to Luo Wu. Will stay there again next time
Diana L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 27. kolovoza 2014.
Luxurious comfort made accessible

Room, amenities, and facilities. Location. Pool.
9,3
We had an excellent stay. And I mean, excellent. The room was very clean. It was properly designed and equipped for comfort and luxury. The staff was efficient and courteous. The location was central and highly accessible. Royal Plaza is now our favorite hotel in Hong Kong.
Wong Z. Parovi Singapore, 24. kolovoza 2014.
Great hotel. Will visit again next time

Clean, near lots of food places and nice staff
8
Great Stay
Trang N. Grupe Vietnam, 23. kolovoza 2014.
Happy with the choice

Good location. Spacious room. Clean
7,7
Wai G. Poslovni putnici Singapore, 22. kolovoza 2014.
Good location

Location, huge room with bath tub
7,3
Yeo P. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 21. kolovoza 2014.
Your 1st choice of hotel when you travel to HK!

Location, clean and big room for family, shopping
10
Fantastic...! Very good service, fast and easy check out procedure ( just leave your room cards in the room) and very friendly staff. Hotel is located next to Mongkok East MRT and shopping center is link to the hotel but part of it is under renovations now but still plenty of other retail outlets to spend your cash. Hotel transfer to airport charges is expensive and your best option is by taxi, about 30-40 minutes ride. My hotel choice on my next trip to HK.....Royal Plaza Hotel for sure!
Wai G. Poslovni putnici Singapore, 20. kolovoza 2014.
I have with this hotel many times

The location is good, room is clean and huge (for HK hotel the room is really big)
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3A07