Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Plaza Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Plaza Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Royal Plaza Hotel Hong Kong - Ulaz
Royal Plaza Hotel Hong Kong - Predvorje Royal Plaza Hotel Hong Kong - Predvorje Royal Plaza Hotel Hong Kong - Predvorje Royal Plaza Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazen Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazen Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazen Royal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Royal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotela Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotela Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salon
Područje Mongkok Broj soba: 699
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično
Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (10702)
Razvrstati po:
Keng B. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 28. srpnja 2015.
Review of stay at Royal Plaza Hotel

Great location, clean and comfortable rooms with great air cond, and good convenience to food, shopping and mrt/train stations.
9,7
Enjoyed ourselves thoroughly and felt the stay was too short. Will return in future and recommend it to others. Only downside was someone brought durians into their room and we could smell it the minute we walked into our room.
Prijavi ovu recenziju
James A. Parovi United States of America, 28. srpnja 2015.
Disappointing Surprise

Quick check out, helpful concierge, good maid service
4,3
Highly overrated. We were very disappointed with the quality of the rooms -- well under 5 star as advertised. This hotel has seen better days and had made smart decisions on bathroom design, but has fallen in general disrepair. Good value if the price was lowered by 25% at least.
Prijavi ovu recenziju
Edmond C. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 28. srpnja 2015.
convenience to shop and dine

two queens size beds perfect for family vacation. Food court and restaurants near the hotel are great. Price is reasonable
10
Prijavi ovu recenziju
Marina L. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 27. srpnja 2015.
The location of the hotel is very good!.

Location, Wifi, Service
9,3
Very good!
Prijavi ovu recenziju
Chengyong T. Parovi Singapore, 27. srpnja 2015.
Clean , location

Location, cleanliness, friendliness
9,7
Friendly staff, clean rooms, near shopping
Prijavi ovu recenziju
Mananya T. Obitelji sa malom djecom Thailand, 27. srpnja 2015.
Nice room

Room clean and nice view
8
Good
Prijavi ovu recenziju
Amina S. Grupe Indonesia, 26. srpnja 2015.
hotel review

cleanliness,big rooms and staff performance
9,3
Prijavi ovu recenziju
Sor F. Grupe Singapore, 26. srpnja 2015.
Will definitely choose this hotel again

Location, price and cleanliness
8,7
It was a very pleasant and friendly first time. Will definitely choose this hotel again if I were to go HKG again. Staff were very helpful and the room is clean.
Prijavi ovu recenziju
Sharmine I. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 25. srpnja 2015.
Great experience; would come back!

Clean, luxurious, convenient location
8,3
Was very impressed by how easy it was to get to the hotel: from Kowloon, you can just jump onto a shuttle bus and be taken to the hotel. The location was convenient, as it was next to Moko Mall and was also next to an MTR for easy movement. Loved how luxurious and clean the hotel was, but was a little irked that the staff were quizzing me at the lifts every evening, as to what room I was going back to - it felt a little intrusive.
Prijavi ovu recenziju
Mee E. Grupe Singapore, 25. srpnja 2015.
Experience at Royal Plaza

Convenience, Comfort & Friendliness
8,7
Royal Plaza Hotel is my only choice of accommodation whenever I'm in Hong Kong for the past 15 years and the service staff had never disappoint me with their efficiencies and 5-star services.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - UlazRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06