Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 11716recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (11716)
Razvrstati po:
Dawn B. Parovi United Kingdom, 3. veljače 2016.
Excellent!

Lounge, food, location
10
2nd visit to this hotel but upgraded to the Royal Club which was perfect. The lounge area you could have breakfast and tea and coffee through out the day from 6.30 wine and lovely snacks for 2 hours. Also location perfect and attached to a mall and MTR which took you all over the city in minutes. Also the hotel has a lovely bar area which looks over the city. We had a perfect experience at this hotel and will only be using this hotel on our return.
Prijavi ovu recenziju
Sammi L. Grupe Singapore, 30. siječnja 2016.
Fantastic service

Great service, clean and comfortable rooms
9,3
I came with a group of 26. The staff go the extra mile to help me reduce the hassle of checking in and out of hotel. Location is great, 10-15mins to heart of mongkok and mongkok mtr. Moko shopping mall just below the hotel and the mongkok east mtr is round the corner,
Prijavi ovu recenziju
Xue L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 26. siječnja 2016.
Good Location

Nice Ambience, Good location, Fast repsonse Staff
8,3
Prijavi ovu recenziju
Li P. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 25. siječnja 2016.
Great hotel

Early check in for free. Fast checkout and good service
9,7
Good place to stay. Easy access
Prijavi ovu recenziju
Krishnamurthi M. Grupe Singapore, 24. siječnja 2016.
Hong Kong Trip

Big Room value for price & clean and Comfort bed
8,7
Very Good, bell boys staff very helpful and polite. Housekeeping also. Location great.
Prijavi ovu recenziju
Kum K. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 23. siječnja 2016.
Value-For-Money 5* Hotel

Convenient location and yet quiet
9,3
Prijavi ovu recenziju
Teresito T. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 20. siječnja 2016.
comfortable luxury

clean big room, location and service
8,3
Very comfortable.No hustle except for we were not able to have our request for early check in.We arrived at 11:30am and we were given our keys only at 2pm.
Prijavi ovu recenziju
Tian J. Parovi Singapore, 20. siječnja 2016.
Clean and neat hotel, friendly receptionists

Very clean hotel room, next to shopping center, freeflow lounge access
7,7
We booked and stayed in the royal club deluxe room for 3 nights. We are on the package that include breakfast and access to the executive lounge. The only drawback is that we can't bring the food back to hotel room, all have to be consumed within the lounge. Housekeeping was prompt and fast every morning. Friendly female receptionists and housekeepers. The hotel is conveniently located right beside Mong Kok East MTR. However the station is not on the main line hence to get to town, you will need multiple changes across various interchange. But since it was during the winter, weather was cooling, it was fine. It was a great stay overall.
Prijavi ovu recenziju
Vynus C. Grupe Singapore, 20. siječnja 2016.
Nice and comfort stay

Staffs are nice. Location is very convenient and cleanliness of room is good.
9,3
Great stay meeting my requirement.
Prijavi ovu recenziju
Lamsam T. Parovi Malaysia, 19. siječnja 2016.
Hong Kong Experience

Locaton, cleaniness and large room
7,3
Good location to feel HK culture for foods and way of living
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - UlazRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01