ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Plaza Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Plaza Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Royal Plaza Hotel Hong Kong - Ulaz
Royal Plaza Hotel Hong Kong - Predvorje Royal Plaza Hotel Hong Kong - Predvorje Royal Plaza Hotel Hong Kong - Predvorje Royal Plaza Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazen Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazen Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazen Royal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Royal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotela Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotela Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salon
Područje Mongkok Broj soba: 699
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 9419recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (9419)
Razvrstati po:
Li L. Solo putnici Singapore, 27. siječnja 2015.
Value for Money

Location, Shopping and Relax
10
very satisfied, will come back again
Seah S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 26. siječnja 2015.
Nice stay

location, bed, clean
7,7
The stay is great.
Clement L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 26. siječnja 2015.
Good Service

Location, Service, Food
9
Rooms were clean and spacious, Facilities and staff service were as expected of a 5 star hotel
Kanabadee P. Parovi Thailand, 26. siječnja 2015.
Royal Plaza

Great hotel, nice , clean , and very modern. Staffs are also friendly
9,7
Perfect, a bit far from Mongkok station, but can be easily accessed via a sky walking pass
Theresa T. Solo putnici Singapore, 25. siječnja 2015.
Royal Plaza Hong Kong

Convenient Location, Shuttle Service, Helpful and Friendly Staff
9
It was very good and efficient fast check-in with the help of very friendly and helpful staff Gigi.
Angie N. Parovi Malaysia, 25. siječnja 2015.
Convenience location

good location, confortable, convinience
7,3
it is located in a very convenience place, there is the shopping mall and MTR station just beside the Hotel by walking distance, and they provide the shutter bus service as well, shutter bus drop us at prince edward MTR station or tsim sha tsui
Donna B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. siječnja 2015.
Place like home

1. Security 2. Very good staff 3. Designs
8,3
We stayed here last Jan. 23-25, 2015. I can say that the place is very good! We love how they make their room very fashionable yet a feel of being at home is what will you feel. Their service crew is very supportive of anything you need. They didn't even let me pay the Blackberry charger I lost that they have lend me. Room is very functional, you have everything you need and for that we are really GLAD we stayed at this hotel. Security is one of the things we love about. Whenever you got home late at night, they list the names of the people entering their hotel. It makes us feel safer and comfortable. Their bed is very good and the bathtub too...Will definitely stay at this hotel once I go back to HK. Thank you for making our stay a comfortable and happy one! KUDOS to all! :)
Siti R. Parovi Singapore, 24. siječnja 2015.
location, hotel and everything is good.

room size is big, housekeeping and room service is efficient.. location is good..
9,3
It is awesome!
Wee V. Parovi Singapore, 24. siječnja 2015.
Best that I ever stay

location, room, staff
10
Everything is excellent! The staffs are helpful and friendly. Wanna say a big thank you to Atermis Wong , Yandy and Jacky for the help during my honeymoon stay. Thumbs up for the service !
Yap W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 24. siječnja 2015.
Excellent

Great Location, Clean and Convenient
8,3
Good stay

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - UlazRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3A07