ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Royal Plaza Hotel Hong Kong - Predvorje Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotela Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazen Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restoran Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restoran Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restoran Royal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Royal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Royal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness
Područje Mongkok Broj soba: 699
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 9133recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (9133)
Razvrstati po:
Yap G. Poslovni putnici Malaysia, 21. prosinca 2014.
location

location
10
Sedana S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 21. prosinca 2014.
comfort hotel for family

nice jacuzzi, nice room, great location
9,3
From agoda
Goi L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 21. prosinca 2014.
Good location. Convenient to shopping places.

location. cleanliness. friendly front counter staff.
7,3
Room is clean and nice. Hotel provided complimentary birthday cake on request. But staff was not attentive enough. We have four people in the room but only provided 2 sets of cutlery. Pillow was too soft. Limited movie selection.
Vincent C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. prosinca 2014.
Nice location with the mtr station is just beside

Location clean but over crowded
8
The hotel is nice and room is spacious. Location is good. However this become another side of problem. Over crowded. Overall is still a good place to stay in
Yok K. Parovi Singapore, 20. prosinca 2014.
royal plaza hotel

room size is spacious. location is conveniet as it is close to food outlets and the MTR
8,3
Good. Comfortable.
Lee M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. prosinca 2014.
great stay

awesome bathroom
9,3
Excellent. I will stay here again.
Chor H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 18. prosinca 2014.
Good location and room size

Location. Cleanliness. Room Size.
8
Ideal for family with young kids. Just above Mongkok East MTR. There is a street behind that is nice some local shopping. Local cafes nearby. Best hotel that I have stayed in HK so far.
David R. Poslovni putnici United States of America, 18. prosinca 2014.
EXCELLENT MANAGING STAFF

the view,staff,convience
9,7
my stay was only one nite this trip, but the hotel was all I expected and more. The Guest services manager Mr. Wong went out of his way to make sure I was checked in and out in a timely fashion and he came from behind the counter to help with my bags as we departed, since the other staff was busy. I would recommend this hotel to other friends and business associates. My next trip I will stay there for a longer period. The hotel was conveniently attached to a mall, and we didn't need to leave the premises to go shopping.
Saiyont Y. Poslovni putnici Thailand, 18. prosinca 2014.
Best In Mong kok

Big Room, Very clean, Near shopping zone
7,7
Nice Hotel, big and clean room. comfortable bed and pillow. Near shopping zone (Mongkok) but a distance walk to MongKok station. Breakfast buffet is standard. However, the Chinese restaurant's full dimsum is start aftert at 11:00am which we donot had time to really teate it, the morning dimsum version is too simple.
Sally L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 18. prosinca 2014.
The breakfast was a disappointment.

The room ambience coupled with good TV channels and the hotel is within amenities
8,7
Lovely! We had a wonderful time, shopping, eating and relaxing .

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3A02