ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Royal Plaza Hotel Hong Kong - Predvorje Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazen
Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restoran Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restoran Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Royal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Mongkok Broj soba: 699
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 8256recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (8256)
Razvrstati po:
Chinkwee S. Parovi Malaysia, 2. rujna 2014.
clean

clean, big room, nice hotel
9
The location wasn't as good as what others has given.However,overall is a very nice hotel.
Yeoh P. Solo putnici Malaysia, 31. kolovoza 2014.
Best stay ever in HK

Comfort, Cleanliness and Spacious
9
Jamie R. Grupe Philippines, 31. kolovoza 2014.
best hotel in kowloon

great rooms, great staff and great location
9,3
Its our second time to stay in this hotel and overall its still an excellent stay. The staff are good, the rooms are big, clean and luxurious. I would come back again :)
Gerard L. Parovi Netherlands, 30. kolovoza 2014.
Good value for money

Club lounge tea and snacks, close to MTR, cleanliness of room
8,3
This hotel is very good value for money and we would stay there again. We had a club class room and the high tea and dinner cocktails were excellent. Easy to get anywhere with MTR and train stations close but no noise from these.
Lai L. Solo putnici Singapore, 30. kolovoza 2014.
Good lcoation

1) convenience from airport to hotel 2) shuttle bus 3) walking distance to shopping or food court
8,3
It was a great stay there thought it was only for one night There is a free shuttle bus to hotel after taking the airport express (took only 10mins to reach kowloon ) and from there , free shuttle bus to hotel another 10-15mins.. in all , less than half an hour.. great and lovely
Colina K. Grupe Taiwan, 29. kolovoza 2014.
great

bed,bathroom
7,7
Boon H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 29. kolovoza 2014.
Great stay @ Royal Plaza

The room size, services and staffs' attitude
9
Great, will definitely go back to this hotel if I visit Hong Kong again.
Peter P. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 28. kolovoza 2014.
Family hotel

size of room for couple and two small children
4,3
Very good, clean and sensible budget hotel for a family convenient to Mongkok East station
Irelyn C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. kolovoza 2014.
exceeded my expectation

room cleanliness
9,3
Laura L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 28. kolovoza 2014.
Arrive late at night.fast check in.

Good location near Mongkok, security works, breakfaat quiet expensive.
9,3
We choose the deluxe family room. Totaly recommended for travellers with young children.i haven't try the food because there a lot of food hall near the hotel. Swimming pool and fitness gear it's fantastic at 8th floor.next trip to Hongkong i would back to this hotel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3C01