Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 12232recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (12232)
Razvrstati po:
Hon K. Poslovni putnici Malaysia, 27. travnja 2016.
Good location and access to street/mall/transporta
6,3
This hotel is newly renovated and upgraded.
Prijavi ovu recenziju
Seng K. Parovi Singapore, 27. travnja 2016.
Great service from staff. Good location
6
Mongkok East MTR is right below. Staff are extremely friendly and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Handayani R. Parovi Indonesia, 27. travnja 2016.
Location is good
5,7
Overall, I like the hotel. Although my room kind of smell like a bit of smoke. The hotel is quite clean and the location is near the MRT station. I tried the dimsum in the hotel restaurant but the taste is standard.
Prijavi ovu recenziju
Dian W. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. travnja 2016.
Holiday
6,3
Very good
Prijavi ovu recenziju
Wai H. Poslovni putnici Malaysia, 26. travnja 2016.
Account Director
6
Everything near perfect
Prijavi ovu recenziju
Sheryl H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 26. travnja 2016.
Overall good experience
5,3
nice room nice staff. Hotel is situated above Mongkok east mtr. There's a shopping center in the same building with a food court in there if you want something quick
Prijavi ovu recenziju
Low M. Grupe Malaysia, 25. travnja 2016.
Good location
5,3
Good location easy to find food.near train station n shopping
Prijavi ovu recenziju
Eduardo P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. travnja 2016.
Good hotel for families
4,7
Hope they can give rooms earlier
Prijavi ovu recenziju
Siok Y. Grupe Singapore, 24. travnja 2016.
-
5,3
-
Prijavi ovu recenziju
Norwena A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 23. travnja 2016.
Excellent Stay
6
The location is excellent and very convenient. The MTR station is just in the connecting mall (MOKO), so just few walks away and no need to go outside of the building. There’s a lot of food options. Aside from the hotel dining places, there’s a food court in the mall (Food Opera) and the food are delicious and affordable. You may also go to the nearby streets for cheaper meals. You can shop for expensive, branded stuff in the mall or walk to the nearby Ladies Market for cheaper ones. To really make the most of the place, all you need is ask and explore. The room is big compared to other hotels in HK, perfect for a family, and they did not charge us of the extra person. The hotel staff are helpful and accommodating. Kudos to one hotel staff who suggested the more convenient and cheaper way in transporting to the airport (I hope I got his name). We did save a lot comparing to getting an Airport Express for 5 persons and in just 1 ride directly to the airport. The hotel is expensive but it was worth it. And thanks to Agoda, we were able to get a much reduced price and enjoy a luxurious hotel such as Royal Plaza. Agoda never fails me whenever I book with them.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - UlazRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03