Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 12399recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (12399)
Razvrstati po:
Ponatip P. Grupe Thailand, 28. svibnja 2016.
Nice
5,3
It's nice here. Recommended!
Kathrina C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 26. svibnja 2016.
Great value for location
5,7
Great value for location - access right next to the mall with several food choices and the MTR Mongkok east station. 15 mins walk to the Ladies market and situated across the Flower market. Very convenient.
Michele T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. svibnja 2016.
Tourist
5,3
Birthday of my daughter
Yuen H. Parovi United States of America, 25. svibnja 2016.
Nice hotel
5,3
My favorite place to stay whenever I visit Hong Kong, newly renovated, good location, convenient to shop
Zosimo C. Obitelji sa malom djecom Australia, 25. svibnja 2016.
good
4,7
back soon
Diana L. Grupe Singapore, 24. svibnja 2016.
Hongkong
6
Fantastic
Chun-Chieh D. Poslovni putnici Taiwan, 24. svibnja 2016.
Great location valuable hotel
6
Everything is awesome. Except the a/c was too loud and bed was not so comfortable.
Tan A. Parovi Singapore, 24. svibnja 2016.
Great Services, Excellent Location
6,7
Our second time staying in this Hotel. what pulls us back is the great services by the staffs, specially thanks to Ms Jen and Kathy for their personalized services rendered. Location is so convenient, for food, shopping and entertainment.
Matty L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. svibnja 2016.
Very good location
5,7
Accomodating front desk receptionists and very good n friendly housekeeping
Poh P. Parovi Malaysia, 23. svibnja 2016.
Excellent service
5,7
We are appreciate for the hotel arrangement for our honeymoon trip.
1 od 1 recenzija
Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02