Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Plaza Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Plaza Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Royal Plaza Hotel Hong Kong - Ulaz
Royal Plaza Hotel Hong Kong - Predvorje Royal Plaza Hotel Hong Kong - Predvorje Royal Plaza Hotel Hong Kong - Predvorje Royal Plaza Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazen Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazen Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazen Royal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Royal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotela Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotela Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salon
Područje Mongkok Broj soba: 699
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično
Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (10740)
Razvrstati po:
Kumar U. Parovi India, 3. kolovoza 2015.
Good

Good
3
Prijavi ovu recenziju
Armstrong D. Obitelji sa malom djecom Australia, 2. kolovoza 2015.
Handy location

Comfort, location, location
8
Good
Prijavi ovu recenziju
Ai L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 31. srpnja 2015.
Good choice

Friendly staff, spacious room and cleanliness
9,3
Friendly staff. Rooms are spacious and clean. Value for money.
Prijavi ovu recenziju
Ka K. Obitelji sa malom djecom Macau, 31. srpnja 2015.
It's ok!

good location
6
Prijavi ovu recenziju
Chern W. Poslovni putnici Singapore, 31. srpnja 2015.
Great business hotel in mongkok

Efficient service, accessible location, attached to a mall.
9
Prijavi ovu recenziju
Weng K. Poslovni putnici Malaysia, 31. srpnja 2015.
Clean, location, spacious, efficient, comfortable

As above
8
Prijavi ovu recenziju
Mercedes T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 29. srpnja 2015.
Definitely a five-star hotel!

Good ammenities, good service and good facilities.
8,3
We had the best stay at the hotel. There's a hotel and MTR beside it, but it's still a bit far from Tsim Sha Tsui, Causeway Bay and other tourist attractions.
Prijavi ovu recenziju
Yejin D. Parovi South Korea, 29. srpnja 2015.
Dirty, uncomfortable Hotel

Cheap price, near mongkok, swimming pool
6
For the first time, it smells bad. I think it's from air conditioner. We request higher level room. but clerk gave us the lowest and end of the aisle. It made us mad and uncomfortable. Also, room is nearby swimming pool so that we couldn't protect out privacy. I'm sorry we couldn't go to swimming pool, which I heard is fantastic.
Prijavi ovu recenziju
Chengyong T. Parovi Singapore, 29. srpnja 2015.
Nice

Location , clean
9,7
Near shopping mall n mongkok, clean rooms
Prijavi ovu recenziju
Keng B. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 28. srpnja 2015.
Review of stay at Royal Plaza Hotel

Great location, clean and comfortable rooms with great air cond, and good convenience to food, shopping and mrt/train stations.
9,7
Enjoyed ourselves thoroughly and felt the stay was too short. Will return in future and recommend it to others. Only downside was someone brought durians into their room and we could smell it the minute we walked into our room.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - UlazRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AM-AGWEB-4E07