ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Royal Plaza Hotel Hong Kong - Predvorje Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotela Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazen Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restoran Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restoran Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restoran Royal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Royal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Royal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness
Područje Mongkok Broj soba: 699
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 8947recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (8947)
Razvrstati po:
Su L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 28. studenog 2014.
A good hotel for tourist with children

Walking distance to subway , centre of Everywhere.
9,3
We booked a family suit for my family. The room is spacious for a family with 2 adult and 2 kids . Good things about this hotel , it is located centre of Mongkok and 7-10min to a closest subway station that link you to everywhere in Hong Kong. The hotel is link to a mall and on the second floor of the mall there is a good court which serve good food at reasonable price . This is the only hotel that I stayed every time me and my family visit Hong Kong. Absolutely worth every penny spend on this hotel.
Toh P. Grupe Singapore, 27. studenog 2014.
good

good location
10
Chan Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 27. studenog 2014.
Enjoy the stay

accessible, clean,nice
8,3
Happy with stay,especially with chamber maid JoJo
Patporn S. Grupe Thailand, 27. studenog 2014.
Royal plaza hotel

Good location for shopping and eating , professional service and well organized system
10
I stay 3 day for cerebration birthday with my family at this hotel it is very impressive and conveniece to MTR mongkok east station When you arrived at the check lap kok HK you can take a free shuttle bus service to the hotel at Kowloon station ( take about 10-15 min ) K 5 line The room is new renovation - big and cleaned and I got a free birthday delicious cheeses cake All staff is welcoming and professional serviced - the swimming pool and Fittness is new and high quality standard I love hongkong and this hotel and will coming again with my husband family
Leeboon G. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 27. studenog 2014.
Enjoyable stay

Clean rooms, convenient location, kids enjoy the big room
8,3
Great Stay! Will book it again during the next visit.
Zhuang G. Parovi Singapore, 26. studenog 2014.
Nice room

clean room , location & very helpful staff
9,3
A nice pleasant staff but check in a little slow .
Yeow S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 25. studenog 2014.
convenient location

near mogkok east metro
6,3
Andrew L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 25. studenog 2014.
will definitely book again

excellent location, staff very helpful and polite, posh
10
Su M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 25. studenog 2014.
Excellent hotel

near to mtr.. Next to shopping mall.. Within walking distance to attraction and nice food stall
9,3
Great
Chin L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 25. studenog 2014.
comfortable stay

clean room, comfortable bed, nice staff
9,3
very good, will come back n stay

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3C04