ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Royal Plaza Hotel Hong Kong - Predvorje Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotela Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazen Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restoran Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restoran Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restoran Royal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Royal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Royal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness
Područje Mongkok Broj soba: 699
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 8695recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (8695)
Razvrstati po:
Koon K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 30. listopada 2014.
Is a great and good services hotel

Cleanliness, Good Service and Polite.
9,3
Very satisfy, worth for paying this amount of money and good service.
Amit S. Obitelji sa malom djecom India, 30. listopada 2014.
Language is a big issue as they know little englis

Room condition
7
Stay was comfortable, room ambience was good, infact hotel itself was very good, but the staff was not much courteous. Some lower level staff members were bit rude with there answers. Communication language had been a problem for me as some of staff members were non English speakers .
Guillermo B. Obitelji sa malom djecom Argentina, 28. listopada 2014.
very nice hotel but bad management

big room, fast internet, close to shopping mall
7
Our stay at the hotel was very pleasant until the last day when the hotel management showed no support/understanding for us to check out 2pm instead of 12pm. I called from Central stating I had an emergency and needed those two hours. To my surprise, here's what I got from a Manager: "we cannot because we are running full these days, but if you want to stay until 2pm we charge 150HKD per hour, that is HKD 300" So my reply was: what do you mean you cannot and then you offer me a price? it seems you can, you are not running full but you want to make money out of an emergency.. So I had to arrange part of my family to be in hotel before 12pm to check out and I had to stay in Central due to emergency. Hotel management sucks, other than that is a nice place.
Ng H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 27. listopada 2014.
Royal Treatment

comfort, near MTR, cleanliness
8
Anna H. Solo putnici Malaysia, 27. listopada 2014.
very good

friendly staff, cleanliness, location
9
comfortable and happy
Karen C. Grupe Singapore, 26. listopada 2014.
Good location. Can r not very friendly.

Clean. Location. Comfy.
7
Comfortable.
Hoo L. Grupe Singapore, 26. listopada 2014.
Very good location

The room is big
9,3
Very happy
Scott S. Parovi Canada, 26. listopada 2014.
Royal Plaza Hotel
5,3
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Liew L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 25. listopada 2014.
Shopping good

Near shopping.clean.good foods
7,7
I will staying here next trip..
Supitcha T. Obitelji sa malom djecom Thailand, 25. listopada 2014.
nice and very comfort bed

spacious room, near shopping mall and MTR
7,7
The room is nice and spacioius with the comfortable bed!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3B04