Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Plaza Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Plaza Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Royal Plaza Hotel Hong Kong - Ulaz
Royal Plaza Hotel Hong Kong - Predvorje Royal Plaza Hotel Hong Kong - Predvorje Royal Plaza Hotel Hong Kong - Predvorje Royal Plaza Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazen Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazen Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazen Royal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Royal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotela Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotela Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salon
Područje Mongkok Broj soba: 699
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično
Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (10860)
Razvrstati po:
Ka F. Parovi Hong Kong, 30. kolovoza 2015.
Good Location

Good Location, Modern Decoration, Reasonable Price
6,7
overall is good, but too many Chinese Tourist
Prijavi ovu recenziju
Ace H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 30. kolovoza 2015.
Great hotel with great value

Location, room, staff
10
Fantastic
Prijavi ovu recenziju
Jolene L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 27. kolovoza 2015.
Very cozy hotel

Convenient as there is a shopping centre linked to the hotel. Shuttle bus to Tsim Sha Tsui makes it very convenient. But suggest to include shuttle to Blue line (e.g causeway bay/central).
8
Very satisfied. Suggest to have more drop off points at the Blue Line (e.g causeway bay/central).
Prijavi ovu recenziju
Li T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 26. kolovoza 2015.
Great stat

Rooms, location
8
Comfortable place but check in & check out queue was very long... Be prepared to wait for about 45 minutes to 1 hour.
Prijavi ovu recenziju
Wee L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 24. kolovoza 2015.
Mdm

Room cleanlinese, Food good, location to connect shopping
7,3
Room charges is higher than others travel agent. If rate as 5 stars, Need to improve brand of shampoo and shower. Lobby staffs were not so friendly Room key issued was late
Prijavi ovu recenziju
Hailey T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 24. kolovoza 2015.
Great stay

Location is good, hotel is new and clean
9,3
The hotel is linked to a shopping mall which has a food court and several restaurants. At the other end of the shopping mall is the busy streets of Mongkok. We were also able to walk to Prince MTR where a famous dim sum place is located. The room and toilet are big and spacious. Ample space for 2 adults and 1 young child. Room is new and clean. Nothing i dislike except the long queue for check in on the first day.
Prijavi ovu recenziju
Karen W. Obitelji sa malom djecom Canada, 23. kolovoza 2015.
hotel

location, service, room comfort
9
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Wing K. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 23. kolovoza 2015.
very nice

location, spacious room, nice staff
10
Prijavi ovu recenziju
Sivaramakrishnan A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. kolovoza 2015.
Our Hong Kong Trip and stay at Royal Plaza Hotel

Good Location, Clean and good wifi connection
8,7
We had a pleasant stay at the Royal Plaza Hotel. The location was excellent with two MTR within walking distance & next to MOKO shoping mall. Friendly staffs and there is secured card access to the floors & rooms. NIce spacious clean rooms, my daughter enjoyed the bath tub and swimming pool. The pool entrance had a water curtain which ensured we take shower prior to entering the pool. The only pain was our room was quite a distant from the lift considering there are 600 over rooms. We did not try the food in the hotel so not sure on the standard & quality of the hotel food. The wifi connection was fast, good and we enjoyed login via multiple devices. The hotel is pretty close to Mong Kok ladies market & Flower market. quite a number is eateries, In nutshell we enjoyed the hotel as a family.
Prijavi ovu recenziju
Kevin L. Parovi United States of America, 22. kolovoza 2015.
Decent hotel in the heart of Mongkok

Location, conveneince, comfort
6,7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - UlazRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07