ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal Plaza Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Royal Plaza Hotel Hong Kong - Predvorje Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotela Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazen Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restoran Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restoran Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salon Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restoran Royal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Royal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Royal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness
Područje Mongkok Broj soba: 699
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 9106recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (9106)
Razvrstati po:
Vui H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. prosinca 2014.
room is clean & comfortable.

its located at shopping centre which provides lots of varieties boutique & foods shop.
7,7
We stayed in this hotel more than 10 times, i personnal feel that is good choice to stay here and you can easy to get what you wants.
Lee D. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 16. prosinca 2014.
Location n food availability

Staff, cleanliness n location
8
Been staying in this hotel for years now every time I am in Hong Kong. As usual, the stay was up to my expectation. Tis time, my room was upgraded to executive floor and so I m pleased overall.
Shi T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 16. prosinca 2014.
Newly renovovated hotel in Mongkok

location, room furnishings and safety
8,3
my second stay at Royal Plaza. very convenient from airport express shuttle K5, right to the door step. going out was easy through the bridges linking the shopping mall to this bridge that links to Mongkok station. lots of food and shopping just around the hotel. safe as well as the hotel is right on top of a rather upscale mall.
Vimla P. Obitelji sa malom djecom South Africa, 16. prosinca 2014.
Extended stop over from Bali to Johannesburg

Close to MRT, mall and the overall room and hotel quality
8
Friendly staff, comfortable and luxurious rooms. The hotel is a fair distance from Hong Kong island and the main city / tourist points but is easily accessible to these via the MRT. Need to improve the room service menu especially breakfast - limited and expensive. Overall the hotel is great value for money.
Scott R. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 15. prosinca 2014.
Short stay convenience

Location, facilities and friendly staff
10
We enjoyed our stay at the Royal Plaza Hotel. The staff were very helpful. It is centrally located to all transportation modes, access to the shopping mall for high end fashion and markets for the bargain hunters. My children felt safe and enjoyed the swimming pool. We will definitely stay here again on our next visit to Hong Kong.
Lim T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. prosinca 2014.
Clean and Comfort

Clean, Comfort, Location
8
GOOD !!! Especially for family with young children. Big room. Big bed.
Lai E. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 15. prosinca 2014.
Very comfortable stay

Room conditions, good gym and pool
8,7
Very satisfied
Liang M. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. prosinca 2014.
Value for Money

1. Heated pool for a swim during cold weather.
9,3
Clara T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 14. prosinca 2014.
Five star hotel in the busy district of Mongkok

Service, spacious rooms, room facilities
8,3
Awesome service, spacious rooms, great facilities and amenities.
Yuan H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 14. prosinca 2014.
room space limit

convenience no matter mtr, mall and location
8
great but the room space very small for pack total 6 people.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Luksuzni salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazenRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/salonRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestoranRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3A06