Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal View Hotel

353 Castle Peak Road, Ting Kau, Tsuen Wan, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 5390recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,3
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (5390)
Razvrstati po:
Marcel F. Obitelji sa malom djecom Philippines, 23. svibnja 2016.
Great stay!!
6
Free upgrade to ocean view room with great honesty drom housekeeping staff especially ms tse, lat mut. Thank you so much 😊
Francis T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 21. svibnja 2016.
time limit on facilities usage
3
When we came back late and need to use the computer in the computer room. We were told that we have to leave as they are closing the room. Same goes for the pool, sauna and steam room.
Siu M. Parovi United Kingdom, 21. svibnja 2016.
All are great except...
4,7
All are great as usual. Just slightly disappointed on the cleanliness this time
Siu M. Parovi United Kingdom, 20. svibnja 2016.
Excellent Staff
5
Excellent staff service despite my request in room changing due to some TV technical problem
Wing H. Poslovni putnici Hong Kong, 19. svibnja 2016.
Goid
5,7
No
David S. Parovi United States of America, 19. svibnja 2016.
Pretty decent hotel for the money. A little far fr
5
They give you a local phone and guide device in the room. It was pretty useful
Glenis B. Parovi Australia, 17. svibnja 2016.
Review
5,3
We were looking for a hotel near the International Airport and apparently it is, the room was quite big but one side of the bed was hard up against the wall.but this was compensated by the sea view
Siu M. Parovi United Kingdom, 16. svibnja 2016.
Great
4,7
Great service and comfy room at all times!
Ma. R. Grupe Philippines, 16. svibnja 2016.
Great accomidation but poor location
4,7
The hotel itself is very nice. Staffs are accommodating and friendly. Our room was great and clean for a group of 4. The only downside is the location. Far from everything. Although they provide shuttle service but you still have to pay 10hkd two way to get to Tweun Wan MTR station. They should have provided it for free if you are staying for at least 3 nights at the hotel. No convenience store outside the hotel or local restaurants. You have to go to the MTR station first if you want to get something.
Yuen L. Parovi Hong Kong, 16. svibnja 2016.
Good
3,7
Clean & quiet
1 od 1 recenzija
Royal View Hotel Hong KongRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - ApartmanRoyal View Hotel Hong Kong - ApartmanRoyal View Hotel Hong Kong - ApartmanRoyal View Hotel Hong Kong - ApartmanRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - UlazRoyal View Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal View Hotel Hong Kong - Dječji klubRoyal View Hotel Hong Kong - BazenRoyal View Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal View Hotel Hong Kong - PlažaRoyal View Hotel Hong Kong - BazenRoyal View Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal View Hotel Hong Kong - PogledRoyal View Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - OkružjeRoyal View Hotel Hong Kong - VrtRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - BazenRoyal View Hotel Hong Kong - OkružjeRoyal View Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - Spa centarRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - UlazRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04