ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal View Hotel

353 Castle Peak Road, Tsuen Wan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal View Hotel Hong Kong - Apartman Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Ulaz Royal View Hotel Hong Kong - Predvorje Royal View Hotel Hong Kong - Restoran Royal View Hotel Hong Kong - Restoran Royal View Hotel Hong Kong - Restoran Royal View Hotel Hong Kong - Restoran Royal View Hotel Hong Kong - Restoran Royal View Hotel Hong Kong - Dječji klub Royal View Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Royal View Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal View Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Royal View Hotel Hong Kong - Bazen Royal View Hotel Hong Kong - Igralište Royal View Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Royal View Hotel Hong Kong - Interijer hotela Royal View Hotel Hong Kong - Spa centar
Područje Tsuen Wan Broj soba: 688
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 3902recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (3902)
Razvrstati po:
Hing Y. Parovi Hong Kong, 28. ožujka 2015.
Never!

cheap and sea view
5
Went there for a sweet getaway with my boyfriend and was arranged to a family room. Although the room is much spacious, the childish decorations ruin our mood. Talked to the reception but could not changed to another room. The bed was dirty! Stains and hairs were found on the bed sheet. The bed is not comfortable at all. The shower is bad...the water is running so slow. We asked for bath robe but we waited for more than half an hour to get it, not to mention I have to check with the staff more than once. The funniest thing is the shuttle is free only for the trip to the hotel, if u want to take shuttle when u leave, pls pay $10/person. Ridiculous. Considering such a remote location I cannot see a reason why there is no free shuttle bus for the customers. Totally not worth a four star hotel, for this price range I have plenty of other choices.
Ben L. Poslovni putnici Japan, 28. ožujka 2015.
low water pressure from the shower

no comment
4,7
Edward C. Solo putnici Canada, 27. ožujka 2015.
Great hotel away from the bustling city

Comfortable room, great breakfast, good environment
9,3
It's the first time for me staying in this hotel, also the first hotel I've stayed in HK that is so far away from the city. Sure I've lost some commuting convenience in this location, but I've gain the taste of living in countryside HK, with great view of the hills and the sea. It's not as far away from the city as it look, the 10min shuttle bus ride will take you to Tsuen Wan MTR terminal, plus there are dozens of minibus running on the road in front of the hotel. In general, the staff don't smile often but they're friendly, polite and helpful at my need. It's a great hotel which offers excellent value for the money, I will definitely stay here again.
Sulijong K. Parovi Indonesia, 27. ožujka 2015.
great hotel pay budget😊😊😊

scenary, cheeeap big room
7,3
will come back soon (next month)
Choon N. Solo putnici Singapore, 24. ožujka 2015.
Royal View Ratingb; pleasant stay but remote

Good views/scenic; pleasant and clean and beautiful environment; friendly and courteous staffp
8,3
Pleasant and relaxing stay. Only negative is accessibility-should provide regular and more hotel buses - preferably shuttle buses to city areas
Xavier J. Obitelji sa malom djecom India, 23. ožujka 2015.
Except counter staff everything is good.

Unlimited Drinking water. Need room. Good View
6,7
Very good
Kah K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 23. ožujka 2015.
Nice room

Spacious room, free shuttle bus and wifi
7,3
Overall is good.
Haji A. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 21. ožujka 2015.
Best view hotel

Views, room and wifi facilities
7,7
Best
Lai B. Parovi Hong Kong, 20. ožujka 2015.
One night only

Helpful staff, Shuttle bus, clean
7,3
John T. Solo putnici United Kingdom, 20. ožujka 2015.
Sleeping under the Bridge

The room, the breakfast and the friendly staff
9,3
Great, will stay there again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal View Hotel Hong KongRoyal View Hotel Hong Kong - ApartmanRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - UlazRoyal View Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - Dječji klubRoyal View Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal View Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal View Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRoyal View Hotel Hong Kong - BazenRoyal View Hotel Hong Kong - IgrališteRoyal View Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRoyal View Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal View Hotel Hong Kong - Spa centar


AS-AGWEB-3A04