Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal View Hotel

353 Castle Peak Road, Tsuen Wan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal View Hotel Hong Kong - Apartman Royal View Hotel Hong Kong - Apartman Royal View Hotel Hong Kong - Apartman Royal View Hotel Hong Kong - Apartman Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Ulaz Royal View Hotel Hong Kong - Predvorje Royal View Hotel Hong Kong - Dječji klub Royal View Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Royal View Hotel Hong Kong - Bazen Royal View Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Royal View Hotel Hong Kong - Plaža Royal View Hotel Hong Kong - Bazen Royal View Hotel Hong Kong - Pogled Royal View Hotel Hong Kong - Predvorje Royal View Hotel Hong Kong - Okružje Royal View Hotel Hong Kong - Plaža Royal View Hotel Hong Kong - Vrt Royal View Hotel Hong Kong - Bazen Royal View Hotel Hong Kong - Okružje Royal View Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Royal View Hotel Hong Kong - Spa centar Royal View Hotel Hong Kong - Predvorje
Područje Tsuen Wan Broj soba: 688
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 4410recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (4410)
Razvrstati po:
Tak C. Parovi Hong Kong, 28. kolovoza 2015.
a

a
8,7
Prijavi ovu recenziju
Lau C. Parovi China, 25. kolovoza 2015.
highly recommended for this hotel

room is clean and tidy, staffs are nice and price is competitive.
8,3
I was so impressed by this nice condition of the hotel, it looks really new and tidy. The room is clean and tidy just like returning home. I will book this hotel for another time if possible.
Prijavi ovu recenziju
Winnie C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 23. kolovoza 2015.
Superb!

friendly staff, our room has seaside view very relaxing and calming
7,3
Prijavi ovu recenziju
Lam W. Poslovni putnici Hong Kong, 22. kolovoza 2015.
good

nice,
7,7
Prijavi ovu recenziju
Tomokazu S. Obitelji sa malom djecom Japan, 21. kolovoza 2015.
Moldy

Nice view nice swimming pool and sauna
6
Difficulty for transportation to City with charge 10 HK dollar
Prijavi ovu recenziju
Ka L. Solo putnici United Kingdom, 21. kolovoza 2015.
overall is satisfactory

swimming pool and sauna is clean. gym is consider not well equipped for average gym users. shuttle bus is convenient. lift lobby area is a bit crowded with group tourist sometimes.
7,3
the bathroom basin design is a bit inconvenient with the cabinet on top of the basin. the wifi reception is weak in my room, however, the hotel staff has fixed the problem by installing a portable router in my room. the staff has been very helpful and efficient in this incident. the hot water for the shower is bit unstable which make the water changing temperature. but overall, my stay has been satisfactory.
Prijavi ovu recenziju
Frank C. Parovi United States of America, 20. kolovoza 2015.
isolated and have gall to charge on shuttle to go

gym
4
Did not enjoy, charge for shuttle. Way overrated hotel in middle of no where with bridge as an abuttment
Prijavi ovu recenziju
Maria L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 16. kolovoza 2015.
Inconvenient

Concierge, view
5
Our stay was not that bad. However, service could still be improved. For example, when we checked in at 12:00 midnight, the front desk personnel never smiled at us or greeted us "welcome". This could be because he was sleepy. Still, however, a smile could have made us comfortable and could have provided us a " welcoming" ambience. Moreover, while the sea view room has a magnificent view, the location, however, of the hotel, in general, is not good and inconvenient. To help customers , the hotel provides a shuttle bus. This shuttle bus however, cost 10 dollars for each passenger every time they leave the hotel. We were 8 people and we paid 240 dollars just for the shuttle bus fee. This could hav been made free to compensate for the inconvenience in terms of location. If making it free is impossible , a more reasonable system could be made to improve the service and the shuttle bus service of the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Chi C. Parovi Hong Kong, 14. kolovoza 2015.
value for money

spacious room, scenery beach view, good swimming pool and gym room
7,7
Prijavi ovu recenziju
Fei C. Parovi Hong Kong, 13. kolovoza 2015.
Beauty place

Sea view
7,7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal View Hotel Hong KongRoyal View Hotel Hong Kong - ApartmanRoyal View Hotel Hong Kong - ApartmanRoyal View Hotel Hong Kong - ApartmanRoyal View Hotel Hong Kong - ApartmanRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - UlazRoyal View Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal View Hotel Hong Kong - Dječji klubRoyal View Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal View Hotel Hong Kong - BazenRoyal View Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal View Hotel Hong Kong - PlažaRoyal View Hotel Hong Kong - BazenRoyal View Hotel Hong Kong - PogledRoyal View Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal View Hotel Hong Kong - OkružjeRoyal View Hotel Hong Kong - PlažaRoyal View Hotel Hong Kong - VrtRoyal View Hotel Hong Kong - BazenRoyal View Hotel Hong Kong - OkružjeRoyal View Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiRoyal View Hotel Hong Kong - Spa centarRoyal View Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal View Hotel Hong Kong - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03