ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal View Hotel

353 Castle Peak Road, Tsuen Wan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal View Hotel Hong Kong - Ulaz Royal View Hotel Hong Kong - Predvorje Royal View Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Royal View Hotel Hong Kong - Bazen Royal View Hotel Hong Kong - Bazen Royal View Hotel Hong Kong - Spa centar Royal View Hotel Hong Kong - Restoran Royal View Hotel Hong Kong - Restoran Royal View Hotel Hong Kong - Balkon/terasa Royal View Hotel Hong Kong - Restoran Royal View Hotel Hong Kong - Restoran Royal View Hotel Hong Kong - Kafić Royal View Hotel Hong Kong - Igralište Royal View Hotel Hong Kong - Dječji klub Royal View Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Royal View Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Tsuen Wan Broj soba: 688
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 3308recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,4
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (3308)
Razvrstati po:
Wan K. Parovi Hong Kong, 31. kolovoza 2014.
The staff attitude is coutous and helpful

The dinner buffet and the seaview bedroom
7,3
The overall rating is good and meet clients' expectation
She H. Poslovni putnici Hong Kong, 30. kolovoza 2014.
No common sense

Price
6,7
Many customers waiting to check up the room cause they do not have separate line for check out. No express check out or key drop kiosk . Never mention about shuttle bus need to buy ticket when i leave.
Ching W. Parovi China, 29. kolovoza 2014.
lovely,clean and tidy

tidy and clean,excellent
8,3
Keith J. Parovi United Kingdom, 29. kolovoza 2014.
Good Value

Room Quiet, room layout, staff helpfull
7,3
Good
Angeline L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 27. kolovoza 2014.
An awesome experience!

Friendly staff, very clean and spacious rooms
7
As a regular traveler to Hong Kong, Royal View is definitely one of my choice hotels. Despite the slight inconvenience in location, I still go back regularly. However, with effect from this year, the shuttle service no longer goes to Tsuen Wan West station and on top of that, it now charges HK$10 per person. I really hope that the shuttle service to Tsuen Wan West will be resumed.
Ge X. Parovi China, 26. kolovoza 2014.
Clean and quiet

spacious room, clean environment, friendly staff
8,7
very good escape from the town center
Wei J. Poslovni putnici Taiwan, 22. kolovoza 2014.
Poor service attitude

nice view
5,3
No free bus from hotel to airport.
Hani B. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 20. kolovoza 2014.
Nice hotel

cleanness, kind staff, good hotel for families with children
7,3
They have some places for child to play, My child was so excited, I was happy for that. the rooms are clean but narrow. The place nice but far of markets. I recommend that hotel and I will stay again in.
Ho M. Parovi Hong Kong, 17. kolovoza 2014.
Reasonable

New
7
Comfortable
Ritesh M. Obitelji sa malom djecom India, 14. kolovoza 2014.
lacking hospitality...bad location

cleanliness, rooms and amenities
5,7
Was ok....language and communication was ä challange....staff is not courteous.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal View Hotel Hong KongRoyal View Hotel Hong Kong - UlazRoyal View Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal View Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRoyal View Hotel Hong Kong - BazenRoyal View Hotel Hong Kong - BazenRoyal View Hotel Hong Kong - Spa centarRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - Balkon/terasaRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - KafićRoyal View Hotel Hong Kong - IgrališteRoyal View Hotel Hong Kong - Dječji klubRoyal View Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal View Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3C04