ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal View Hotel

353 Castle Peak Road, Tsuen Wan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal View Hotel Hong Kong - Ulaz Royal View Hotel Hong Kong - Predvorje Royal View Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Royal View Hotel Hong Kong - Bazen Royal View Hotel Hong Kong - Bazen Royal View Hotel Hong Kong - Spa centar Royal View Hotel Hong Kong - Restoran Royal View Hotel Hong Kong - Restoran Royal View Hotel Hong Kong - Balkon/terasa Royal View Hotel Hong Kong - Restoran Royal View Hotel Hong Kong - Restoran Royal View Hotel Hong Kong - Kafić Royal View Hotel Hong Kong - Igralište Royal View Hotel Hong Kong - Dječji klub Royal View Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Royal View Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Tsuen Wan Broj soba: 688
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 3384recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,4
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (3384)
Razvrstati po:
Ka H. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 11. rujna 2014.
good hoterl

location sence staff service
8
v good with the big beach for tourise
Henry C. Solo putnici Hong Kong, 9. rujna 2014.
Pleasant stay with wonderful service

friendly staff, nice room view and spacious room
9
Memorable and satisfactory
Mak S. Parovi Hong Kong, 9. rujna 2014.
It"s a relax hotel to stay.

Silent, good service, sea view
7,3
Kwok W. Parovi Hong Kong, 9. rujna 2014.
nice hotel

there is the beach near to this hotel, it is very nice to walk along the beach before going back to hotel. I got the free upgrade to ocean view room, very nice.
6,7
The window in the room is very dirty, it affact to enjoy the nice ocean view.
Jacky T. Parovi Hong Kong, 9. rujna 2014.
Nice Hotel in Hong Kong

Quiet, Clean and Comfortable
8
Edsel P. Parovi Philippines, 6. rujna 2014.
Royal view hotel Stay

Accessibility, Free room wi-fi access and health & fitness facility
7,7
Enjoyed our whole stay except that the shuttle service is not free anymore.
Cho K. Parovi Hong Kong, 4. rujna 2014.
poor

near the beach
5,3
unsatisfied
Ahmed M. Parovi Hong Kong, 2. rujna 2014.
Good view with stain

beautiful view of the harbour, ting kau bridge and tsing ma bridge from the room
7
Our stay was very pleasant, we loved beautiful view from the room. had fun in swimming pool and Jacuzzi etc. one small complain is that the bed sheet had stains, i believe it was not changed.
Yuk C. Obitelji sa odraslom djecom China, 1. rujna 2014.
I booked two rooms on 10/F, both rooms were smelly
8
The rooms were smelly like urine.At first I thought the A/C was not yet functioning well but after a long thime, the smell was still there.The floor was dusty and the drains of the shower and wash basin were choked, water not going through fast enough. At nightime, there was smoky smell too, though it was a non-smoking floor. The staff of the front desk did not answer the phone despite I called a no. of times to ask something. But when I call the direct line of the hotel, they answered. Obviously, they did not want to deal with their customer after they have checked in. This is the 3rd time I lived in this hotel, I may not live here again in future.
Wan K. Parovi Hong Kong, 31. kolovoza 2014.
The staff attitude is coutous and helpful

The dinner buffet and the seaview bedroom
7,3
The overall rating is good and meet clients' expectation

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal View Hotel Hong KongRoyal View Hotel Hong Kong - UlazRoyal View Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal View Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRoyal View Hotel Hong Kong - BazenRoyal View Hotel Hong Kong - BazenRoyal View Hotel Hong Kong - Spa centarRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - Balkon/terasaRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - KafićRoyal View Hotel Hong Kong - IgrališteRoyal View Hotel Hong Kong - Dječji klubRoyal View Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal View Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3A08