Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal View Hotel

353 Castle Peak Road, Tsuen Wan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal View Hotel Hong Kong - Apartman Royal View Hotel Hong Kong - Apartman Royal View Hotel Hong Kong - Apartman Royal View Hotel Hong Kong - Apartman Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Ulaz Royal View Hotel Hong Kong - Predvorje Royal View Hotel Hong Kong - Dječji klub Royal View Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Royal View Hotel Hong Kong - Bazen Royal View Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Royal View Hotel Hong Kong - Plaža Royal View Hotel Hong Kong - Bazen Royal View Hotel Hong Kong - Pogled Royal View Hotel Hong Kong - Predvorje Royal View Hotel Hong Kong - Okružje Royal View Hotel Hong Kong - Plaža Royal View Hotel Hong Kong - Vrt Royal View Hotel Hong Kong - Bazen Royal View Hotel Hong Kong - Okružje Royal View Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Royal View Hotel Hong Kong - Spa centar Royal View Hotel Hong Kong - Predvorje
Područje Tsuen Wan Broj soba: 688
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 4300recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (4300)
Razvrstati po:
Marina N. Poslovni putnici Singapore, 23. srpnja 2015.
will further stay in this hotel

staff service, value for money, quietness
3,3
Astrid O. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. srpnja 2015.
Great view.. Value for money

View, room is spacious, staff very helpful
8
Great..got out room upgraded to a family room which was really spacious and comfy for us with young children
Marc M. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 19. srpnja 2015.
Great room, lacking facilities - vad location

Room , space views
4,7
Poor location to explore from . Couldn't get a drink on its own anywhere in the hotel , hard mattress , good size rooms
Cham K. Parovi Hong Kong, 19. srpnja 2015.
Comfort holiday and good celebration

Seaview, staff performance, environment
8,3
A warm welcome from staff in reception and carpark. I have booked for an overnight car park service inside hotel and the allocated parking space was very nice and convenience. Unfortunately, i can not use the swimming pool serivce because it was booked for prviate function. Perhaps, this message can be shown inadvance (especially in summer season)
Leong W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 14. srpnja 2015.
Good

View, clean,
7,7
Ok
Kou Y. Poslovni putnici United States of America, 13. srpnja 2015.
Nice place but very far from everything else

View, staff, clean rooms
8,7
Very nice and clean place but only issue is that the hotel is very far from any stores or restaurants. Also all the electrical plugs will not work on western plugs. They are too big.
Po Y. Solo putnici Hong Kong, 13. srpnja 2015.
Nice and comfort hotel

clean, nice view, comfort
8,7
very good
Melodie M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 13. srpnja 2015.
Ordinary hotel with nice facilities

The view, the facilities and the shuttle service
5,3
The shuttle service made our stay a little more convenient although we had to pay tickets for the shuttle service going to the nearest MTR. Also, the staff were not very warm and not very accommodating. Also, after cleaning our room, the one who cleaned left the used diapers at the toilet.
Hoi W. Parovi Hong Kong, 10. srpnja 2015.
Good price n staff

Nice staff
6,3
Hanley L. Poslovni putnici United States of America, 9. srpnja 2015.
Beautiful location, great value, but remote

clean, big rooms, good value
9
i really enjoyed my stay. But i was ok wit the remote location because I'm comfortable with HK transportation and also I just need a quite place fora couple days to work and relax. If you need to make a lot of trips to the more touristy areas of the city this might be a bit remote. But if you are happy being near some beaches and in a nice hotel for a very very reasonable price this is a great choice. they have a convenient shuttle to the MTR that runs all day long and there's minibus for the same route all the way until midnight. The fitness center and pool are all very clean and nice to use.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal View Hotel Hong KongRoyal View Hotel Hong Kong - ApartmanRoyal View Hotel Hong Kong - ApartmanRoyal View Hotel Hong Kong - ApartmanRoyal View Hotel Hong Kong - ApartmanRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - UlazRoyal View Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal View Hotel Hong Kong - Dječji klubRoyal View Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal View Hotel Hong Kong - BazenRoyal View Hotel Hong Kong - Interijer hotelaRoyal View Hotel Hong Kong - PlažaRoyal View Hotel Hong Kong - BazenRoyal View Hotel Hong Kong - PogledRoyal View Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal View Hotel Hong Kong - OkružjeRoyal View Hotel Hong Kong - PlažaRoyal View Hotel Hong Kong - VrtRoyal View Hotel Hong Kong - BazenRoyal View Hotel Hong Kong - OkružjeRoyal View Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiRoyal View Hotel Hong Kong - Spa centarRoyal View Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal View Hotel Hong Kong - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07