ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal View Hotel

353 Castle Peak Road, Tsuen Wan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal View Hotel Hong Kong - Ulaz Royal View Hotel Hong Kong - Predvorje Royal View Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Royal View Hotel Hong Kong - Bazen Royal View Hotel Hong Kong - Bazen Royal View Hotel Hong Kong - Spa centar Royal View Hotel Hong Kong - Restoran Royal View Hotel Hong Kong - Restoran Royal View Hotel Hong Kong - Balkon/terasa Royal View Hotel Hong Kong - Restoran Royal View Hotel Hong Kong - Restoran Royal View Hotel Hong Kong - Kafić Royal View Hotel Hong Kong - Igralište Royal View Hotel Hong Kong - Dječji klub Royal View Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Royal View Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Tsuen Wan Broj soba: 688
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 3286recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,4
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (3286)
Razvrstati po:
Hani B. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 20. kolovoza 2014.
Nice hotel

cleanness, kind staff, good hotel for families with children
7,3
They have some places for child to play, My child was so excited, I was happy for that. the rooms are clean but narrow. The place nice but far of markets. I recommend that hotel and I will stay again in.
Ritesh M. Obitelji sa malom djecom India, 14. kolovoza 2014.
lacking hospitality...bad location

cleanliness, rooms and amenities
5,7
Was ok....language and communication was ä challange....staff is not courteous.
Heung W. Parovi Hong Kong, 13. kolovoza 2014.
quite disappointed with ocean view

room cleaniness
7
1. disappointed with ocean view room by paying a premium, was spectacular years ago when I stayed the first time 2. requested early check-in cannot be arranged
Kenneth F. Parovi New Zealand, 12. kolovoza 2014.
Great getaway

swimming pool, food, views
7,3
This hotel is near Tsuen Wan which is a bit out of the central city for me, but a nice getaway. Usually too expensive for my taste but I got a good deal, and it seems to bethe cheapest in te area. Be aware that there are at least 2 Castle Peak Roads in Tsuen Wan. To find the free shuttle bus, take the metro to Tsuen Wan and exit B1, B2 or C and turn left, walk straight till you get to the steps leading down to the road and bus stops. You should see the Royal View Shuttle sign near the last step.
Sheung K. Poslovni putnici Hong Kong, 11. kolovoza 2014.
Good choice if your next stop is to hk airport

clean, new, good view
7,7
it is a clean hotel, though the location is not near to downtown, there is shuttle bus between hotel and TST. is good, i think comfortable staying there. !
Tung M. Poslovni putnici Hong Kong, 2. kolovoza 2014.
Good place for relax & as a life refreshment.

Good place for relax & as a life refreshment. Spacious while compare with other same 4 stars hotel. Good & Effeicient housekeeping services
9
Good place for relax & as a life refreshment. Spacious while compare with other same 4 stars hotel. Good & Effeicient housekeeping services
Che K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 2. kolovoza 2014.
Perfect place for travelers with children

Nice room view, easy for transportation, nice room
8,3
I love the room, the hotel interior design, the room view, and the transportation. Its very strategic place to stay while in hong kong.
Hiu T. Parovi Hong Kong, 1. kolovoza 2014.
Great bridge & sea view! Good price as well.

Good view, nice price & clean.
7
A little bit inconvenient but very attractive pruce with wonderful night view.
Benjamin N. Parovi Singapore, 28. srpnja 2014.
Distant from city, but great environment

View, air serenity
6,3
Marco L. Parovi Hong Kong, 26. srpnja 2014.
Good pool

Swim ,
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal View Hotel Hong KongRoyal View Hotel Hong Kong - UlazRoyal View Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal View Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRoyal View Hotel Hong Kong - BazenRoyal View Hotel Hong Kong - BazenRoyal View Hotel Hong Kong - Spa centarRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - Balkon/terasaRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - KafićRoyal View Hotel Hong Kong - IgrališteRoyal View Hotel Hong Kong - Dječji klubRoyal View Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal View Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3C03