ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Royal View Hotel

353 Castle Peak Road, Tsuen Wan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Royal View Hotel Hong Kong - Apartman Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Royal View Hotel Hong Kong - Ulaz Royal View Hotel Hong Kong - Predvorje Royal View Hotel Hong Kong - Restoran Royal View Hotel Hong Kong - Restoran Royal View Hotel Hong Kong - Restoran Royal View Hotel Hong Kong - Restoran Royal View Hotel Hong Kong - Restoran Royal View Hotel Hong Kong - Dječji klub Royal View Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Royal View Hotel Hong Kong - Kupaonica Royal View Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Royal View Hotel Hong Kong - Bazen Royal View Hotel Hong Kong - Igralište Royal View Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Royal View Hotel Hong Kong - Spa centar Royal View Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Područje Tsuen Wan Broj soba: 688
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 3594recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,4
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (3594)
Razvrstati po:
Olivia T. Solo putnici Canada, 14. prosinca 2014.
The water tape of bathroom is installed improperly

Quiet, clean, lot of space in hallway
5
Yung H. Parovi Hong Kong, 13. prosinca 2014.
The hotel is good

The view
8
Becky M. Solo putnici United States of America, 12. prosinca 2014.
Some disappointment

It was clean and comfortable. Desk staff friendly and efficient. Good and free Wi-Fi.
7
Disappointed in a few things. They advertised 'Airport Transfer' - I asked for this, but then was told had to contact hotel directly, then was told there wasn't any. One of the main reason I chose the hotel. Also the info in the room said the buffet breakfast was until 11. I arrived at 10:15 and was almost told I couldn't have it because it was closing at 10:30. They rushed and put food away and gave no leeway for people trying to finish the meal. Very little space in lobbies, etc. The terrace/garden/poolside, etc all were either closed or not worth being in. So no place to hang when they didn't allow a late check-out and I still had hours before needing to be back to the airport.
See W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 10. prosinca 2014.
room are big enough, clean & staff performance not

clean, big room & comfortable
6,7
This hotel have too much China visitor book by the tour. Noisy & not quite up.
Patrick C. Solo putnici Hong Kong, 8. prosinca 2014.
Remote location, business standard hotel

Remote location, not many people in this location
5,3
Sin M. Solo putnici Hong Kong, 7. prosinca 2014.
Good value for money but remote location

Neat and tidy room, Good lightning and quick wifi
6
Would be better if the staff can take more initiative to help and be more friendly; the shuttle bus services shouldn't have charged; shuttle bus should cover more destinations; tourist-spots tickets should be available at reception desks
Wing M. Parovi Hong Kong, 7. prosinca 2014.
Good

Good
7
Anna W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 6. prosinca 2014.
Good

Big,4 stat,nice view
5,3
Good
Boyd G. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 5. prosinca 2014.
please provide hose for after toilet washing pipe.

Cleanliness, service quality and best view
7,7
My stay have been very memorable and wonderful. I wish i could have stay longer but due to the hotel price rate, i couldn't afford more days to stay. Really looking to stay there again in future.
Joseph A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 3. prosinca 2014.
Nice view

Sea-side view, Kids Room, Good staff service
9,3
Worth it :)

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Royal View Hotel Hong KongRoyal View Hotel Hong Kong - ApartmanRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaRoyal View Hotel Hong Kong - UlazRoyal View Hotel Hong Kong - PredvorjeRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - RestoranRoyal View Hotel Hong Kong - Dječji klubRoyal View Hotel Hong Kong - Soba za sastankeRoyal View Hotel Hong Kong - KupaonicaRoyal View Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaRoyal View Hotel Hong Kong - BazenRoyal View Hotel Hong Kong - IgrališteRoyal View Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessRoyal View Hotel Hong Kong - Spa centarRoyal View Hotel Hong Kong - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C05