Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

S.B Living Place

47/7 Pattana Rd. Meung, Phuket Town, Phuket, Tajland 83000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 166recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (166)
Razvrstati po:
Edzel D. Poslovni putnici Singapore, 20. listopada 2015.
Not good

food and cleanliness
6
Horrible they say wifi is good however no wifi in my room B305 and my friend in B306 water is so slow. I don't want to back there again.
Prijavi ovu recenziju
Vivian Z. Parovi Philippines, 7. listopada 2015.
Very good

Everything was excellent
10
Very good
Prijavi ovu recenziju
Meena S. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 24. lipnja 2015.
Good Location.

Location, Fitness, Swimming Pool
7
It was the nice stay for us at the S.B. Living Place Hotel. We paid the cheap price and get the buffet Breakfast with the full facilities of the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Greg L. Solo putnici Australia, 8. siječnja 2015.
review

people, facilities, food
9,7
Excellent. The people there were like family
Prijavi ovu recenziju
Paul S. Parovi Australia, 14. listopada 2014.
not a recomended place in my opinion

nothing
3,7
Wouldnt recommend it bathroom was smelly hotel is rundown and needs a lot of work to get it back up to scratch
Prijavi ovu recenziju
Rudchapon S. Solo putnici Thailand, 28. rujna 2014.
Great facilities. Good value. Very friendly staff.

facilities, value for money, staff friendlyness
9,7
Fast check in, friendly service, great facilities, clean room, in the city. Couldn't ask for more.
Prijavi ovu recenziju
Xiu L. Parovi China, 4. rujna 2014.
Warm place

Friendly nice awesome
10
Hey , it was nice to back to ur hotel, and gave me many memories in Phuket . Hope to see u in the not far from now.
Prijavi ovu recenziju
Prathan T. Parovi Thailand, 29. lipnja 2014.
Below standard expected

Good parking spaces Close to town
7
They allocated us to an old wing inspite of ample rooms available in thee main building and we assumed that because we booked through Agoda..This inferior rooms we often accounted could be that we booked the accommodation through Agoda..You have to insist the hotels you made agreement with that your clients deserve the same treatment as other clients.
Prijavi ovu recenziju
Ricky H. Poslovni putnici Singapore, 6. svibnja 2014.
Nice & comford.

Low Price, Friendly Staff & Big Room
9,3
Stay is good and comfortable but I think they should upgrade their window curtains to thicker so can block the sun from coming into the room...
Prijavi ovu recenziju
Seng K. Solo putnici Malaysia, 29. travnja 2014.
u need walk quiet far to the old town

food,GYM, swimming pool have
6,7
was a not bad place, can order food, but not for solo backpacker type
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
S.B Living Place PhuketS.B Living Place Phuket - UlazS.B Living Place Phuket - Interijer hotelaS.B Living Place Phuket - Eksterijer hotelaS.B Living Place Phuket - RecepcijaS.B Living Place Phuket - Gostinjska sobaS.B Living Place Phuket - Gostinjska sobaS.B Living Place Phuket - Gostinjska sobaS.B Living Place Phuket - Gostinjska sobaS.B Living Place Phuket - Gostinjska sobaS.B Living Place Phuket - Gostinjska sobaS.B Living Place Phuket - Gostinjska sobaS.B Living Place Phuket - Gostinjska sobaS.B Living Place Phuket - RecepcijaS.B Living Place Phuket - RecepcijaS.B Living Place Phuket - BazenS.B Living Place Phuket - BazenS.B Living Place Phuket - BazenS.B Living Place Phuket - BazenS.B Living Place Phuket - BazenS.B Living Place Phuket - BazenS.B Living Place Phuket - BazenS.B Living Place Phuket - BazenS.B Living Place Phuket - BazenS.B Living Place Phuket - BazenS.B Living Place Phuket - BazenS.B Living Place Phuket - BazenS.B Living Place Phuket - BazenS.B Living Place Phuket - Eksterijer hotelaS.B Living Place Phuket - SadržajiS.B Living Place Phuket - TlocrtiS.B Living Place Phuket - RestoranS.B Living Place Phuket - RestoranS.B Living Place Phuket - RestoranS.B Living Place Phuket - RestoranS.B Living Place Phuket - RestoranS.B Living Place Phuket - RestoranS.B Living Place Phuket - RestoranS.B Living Place Phuket - RestoranS.B Living Place Phuket - RestoranS.B Living Place Phuket - RestoranS.B Living Place Phuket - Sport i aktivnostiS.B Living Place Phuket - SadržajiS.B Living Place Phuket - SadržajiS.B Living Place Phuket - Sport i aktivnostiS.B Living Place Phuket - Sport i aktivnostiS.B Living Place Phuket - Sport i aktivnostiS.B Living Place Phuket - Dvorana za fitnessS.B Living Place Phuket - Dvorana za fitnessS.B Living Place Phuket - Dvorana za fitnessS.B Living Place Phuket - Dvorana za fitnessS.B Living Place Phuket - Dvorana za fitnessS.B Living Place Phuket - Spa centarS.B Living Place Phuket - Spa centarS.B Living Place Phuket - Spa centarS.B Living Place Phuket - Spa centarS.B Living Place Phuket - Spa centarS.B Living Place Phuket - Spa centarS.B Living Place Phuket - Spa centarS.B Living Place Phuket - Interijer hotelaS.B Living Place Phuket - Interijer hotelaS.B Living Place Phuket - Interijer hotelaS.B Living Place Phuket - Interijer hotelaS.B Living Place Phuket - Interijer hotelaS.B Living Place Phuket - Interijer hotelaS.B Living Place Phuket - Interijer hotelaS.B Living Place Phuket - Interijer hotelaS.B Living Place Phuket - Interijer hotelaS.B Living Place Phuket - Interijer hotelaS.B Living Place Phuket - Interijer hotelaS.B Living Place Phuket - Eksterijer hotelaS.B Living Place Phuket - Eksterijer hotelaS.B Living Place Phuket - Eksterijer hotelaS.B Living Place Phuket - Eksterijer hotelaS.B Living Place Phuket - Eksterijer hotelaS.B Living Place Phuket - VrtS.B Living Place Phuket - PogledS.B Living Place Phuket - SadržajiS.B Living Place Phuket - Eksterijer hotelaS.B Living Place Phuket - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04