ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sabai Inn Patong Phuket

182/9 Phangmuang Sai Khor Rd., Patong Kathu Phuket 83150, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba
Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Eksterijer hotela Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Eksterijer hotela Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Interijer hotela Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Interijer hotela Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Interijer hotela Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Interijer hotela Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Recepcija Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Kupaonica Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Kupaonica Sabai Inn Patong Phuket Phuket - Kupaonica
Područje Patong Broj soba: 15
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 38recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
4,8
Sve recenzije (38)
Razvrstati po:
Mohd S. Solo putnici Malaysia, 10. siječnja 2014.
nice beach

comfortable and clean
6,7
Trevor B. Parovi Israel, 26. travnja 2013.
value for money

The staff were helpful and caring, it's close to the mall
7,7
The negatives were that there wasn't always someone at the front desk to answer the phone, and there were Chinese guests who made a lot of noise while we were there. The positives were that the staff were helpful and caring, the room service was good, and the staff went out of their way to help when they could. We enjoyed the hotel and it is close to the Jengceylon mall. The area isn't great but it's ok. For the money, we got a nice clean room and helpful staff. I'd recommend the hotel, if not the area so much.
Rohaizah I. Obitelji sa malom djecom 30. ožujka 2013.
Budjet Hotel & Clean Room

Clean room, close to shopping area & free wifi
6,7
Rohaizah I. Obitelji sa malom djecom 30. ožujka 2013.
Budjet Hotel & Clean Room

Clean room, close to shopping area & free wifi
7
Grete V. Solo putnici Estonia, 23. veljače 2013.
small clean hotell but far from sea

good equiped and vey clean rooms
7
Staff did not speak English, communication was very hard.
Restaurant Tip: Next the hotel is 24h Seafood resturant, where you can get for small money really good dishes, like papaya salat, seafood salat and green carry checken.
Marek V. Solo putnici Estonia, 15. veljače 2013.
Good price!

Close to center
6,7
I just stayed for one night, but I was happy about the choise. Room was clean and quite big. Everything I needed was in room. Hotel is small. Close to Big C and night life.
Savjeti za putovanje: Good price.
Mehran S. Solo putnici Canada, 9. veljače 2013.
very pleased

cleanness (spotless)
10
loved this hotel and the staff. it will be my next hotel if I ever return to Patong. Staff: were fun, nice, and helpful. Rooms: amazingly clean, I wanted to stay in my room forever. Washroom: excellent, clean Internet: fast Location: 5 minutes walk to action Security: good
Wade D. Solo putnici Australia, 7. veljače 2013.
Great location and price

Location, parking and accesibility
6
Good budget hotel at a great price, close to everything
Wade D. Poslovni putnici Australia, 5. veljače 2013.
stay was ok

Location and the price
6
Stay was ok. Internet not great best thing is the location as it was close to everything. Very dusty street though
Natalie S. Solo putnici Australia, 14. siječnja 2013.
Great hotel for the price

clean rooms, free internet, restaurant next door
8
this hotel is great for the price, its only about a 10 min tuk tuk ride to bangla road.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sabai Inn Patong Phuket PhuketSabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Eksterijer hotelaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Eksterijer hotelaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Interijer hotelaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Interijer hotelaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Interijer hotelaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Interijer hotelaSabai Inn Patong Phuket Phuket - RecepcijaSabai Inn Patong Phuket Phuket - KupaonicaSabai Inn Patong Phuket Phuket - KupaonicaSabai Inn Patong Phuket Phuket - KupaonicaSabai Inn Patong Phuket Phuket - KupaonicaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska sobaSabai Inn Patong Phuket Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A08